CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Menang Saman Malu, Fara Mendoza Tuntut Zarina Anjoulie Minta Maaf

6-6-2020 10:34 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 25023| Komen: 118|Original author: Oleh: LilRose

Description: Fara Mendoza dilaporkan menang saman malu ke atas ina Anjoulie kerana menyebarkan gambar bogel dan memfitnahnya mengugurkan anak.
Fara Mendoza dilaporkan menang saman malu ke atas ina Anjoulie kerana menyebarkan gambar bogel dan memfitnahnya mengugurkan anak.

"Selama lima bulan juga saya berjuang untuk kes ini selepas terganggu dengan penyebaran gambar bogel dan tuduhan menggugurkan anak dilakukan pihak berkenaan," katanya kepada Harian Metro.



Kredit foto: IG

Sementara itu, peguamnya, Muhammad Akram Datuk Dr Abdul Aziz memaklumkan bahawa anak guamnya menuntut perintah larangan atau injuksi mahkamah bagi menghalang Zarina daripada terus mengeluarkan sebarang kenyataan fitnah terhadap Fara.

"Selain itu, Fara juga meminta permohonan maaf secara umum dibuat Zarina kepadanya di atas fitnah disebarkan. Turut diminta juga adalah beberapa bayaran ganti rugi dengan segala kos itu dibayar pihak Zarina," katanya.

Tambahnya, perbicaraan pertama berlangsung sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan pada 18 Mac lalu.


Difahamkan, Zarina atau wakil peguamnya tidak hadir pada sebutan kes kedua di Seremban, 21 Mei lalu.


Kredit foto: IG

"Maka, mahkamah berkuasa memberi penghakiman yang mana segala tuntutan difailkan Fara pada Januari lalu terhadap Zarina dibenarkan.

"Pun begitu, berapa jumlah taksiran ganti rugi yang dimenangi Fara untuk kes ini belum diketahui lagi," katanya.

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akuHavocczz 6-6-2020 10:42 AM
so maksudnya FM saman anju saman amyza??
Quote kiyudi 6-6-2020 11:01 AM
dua2 so kg.com
Quote Nenasketum 6-6-2020 11:04 AM
Bila sampah sarap bercakaran sesama sendirik. Why bother why bother?
Quote salmon-suki 6-6-2020 11:07 AM
Aiolzs duk cari benang ni..tp x jmpe..hihihi
Quote belilies 6-6-2020 11:15 AM
Padan uke jolie. Sana sini sebar aib org. Tapi bukannya maksud iols side si FM ni. Btw FM, baju tu belah dada and lengan (nude color) nape keronyok? Mcm xngam ngan kulit pun hada. {:question
Quote MisXoXo 6-6-2020 11:54 AM
Smpai skrg i terbyg2 muka dgn mimik mata,tgn masa anju mengejek azrul ke apa nama yg xdpt gaji teater tu..mmg terbyg2..dgn herot berot bibir dia sebut padannnnnnn muka berkali2,senyum sinis memadankan muka si azrul tu dgn jari2 ikut persis cerita apa ntah xtahu.mmg geram ja dn kalau xsabar mmg sedap dilepuk aja..tp tulah..xkiralah fm ni mcmana..tu dia dgn tuhan..tp pengajarannya..jgn suka suki fitnah.xdpt kt sini..jwb ja kat sana.kesan buruk fitnah ni beso komer
Quote minah_selekeh 6-6-2020 11:55 AM
akuHavocczz replied at 6-6-2020 10:42 AM
so maksudnya FM saman anju saman amyza??

Mijah nak saman sapa pulak.. Kena la keep the cycle going..
Quote ufc148 6-6-2020 12:12 PM
Bagi dia bankrup terus.. byk sgt org mulut celaka dlm dunia ni... dunia jadi tak aman dah
Quote Rara77 6-6-2020 12:39 PM
Go dosah go!
Quote sukacactus 6-6-2020 01:34 PM
FM ni saman malu siap kata tertekan tu, selama ni ada ke sifat malu dia...mcm xde je
Quote kiah_mai_pulak 6-6-2020 01:39 PM
oohhhh harus anjuling mggelupur mggelupur mnggelupurr tk duk diam
Quote terpaling 6-6-2020 01:40 PM
saman malu?? fara berdosa ni reti ke rasa malu??
Quote cmf_premierleag 6-6-2020 01:44 PM
so dosa menang saman malu ni sheols dpt berapa  RM?
ke tak dpt any duit lgsg?
Quote LadyCarefree 6-6-2020 02:12 PM
Memang benar ke gambar bogel tu?
Quote epuepy 6-6-2020 02:19 PM
Amboi. Si juling pn, ko gugur anak  time ngn jantan bali, sebilik serumah ngn jantan kutip buah, Perangai sama2 hauk xde pn org kaco ko. Bile org tegur tau melenting.

Nk acah2  suci ko gado ngn retis lain. Konon2 bekup netizen. Up gmba buat sedekah. Ramai si bengap puji pujian. Flip hair sajork
Quote DianaSaksen 6-6-2020 02:32 PM
Gedik lah fm ni kalau berjalan..
Quote esteryen 6-6-2020 02:56 PM
sukacactus replied at 6-6-2020 01:34 PM
FM ni saman malu siap kata tertekan tu, selama ni ada ke sifat malu dia...mcm xde je

samalah ngan anju, tu lagi tahap kronik punya level tak malu, tinggal serumah ngan boifren pastu bangga ngan pic bogel. kes FM ni teruk sbb si anju tu buat cerita FM gugur anak kat toilet. ini mmg teruk dan melampau sgt2. maybe for anju gugur2 anak tu perkara biasa so dia ckp ikut suka mulut botched dia tu, senakal2 FM, takdenya hati n mulut dia busuk serupa anju. bab gugur anak tu anju sendiri yg bgtau dia gugur baby dia ngan gary ye..tu bkn buat2 cerita
Quote cha-cha 6-6-2020 03:12 PM
esteryen replied at 6-6-2020 06:56 AM
samalah ngan anju, tu lagi tahap kronik punya level tak malu, tinggal serumah ngan boifren pastu b ...

Siap buat group telegram mengutuk lagi lollll.. tak sedar diri. Oh lupa, dia bersedeqohhhh dan tak hipokrit chuolssss
Quote esteryen 6-6-2020 03:23 PM
cha-cha replied at 6-6-2020 03:12 PM
Siap buat group telegram mengutuk lagi lollll.. tak sedar diri. Oh lupa, dia bersedeqohhhh dan tak ...

kelakar kan, dh tunjuk video sekatil cium2 ngan jantan check in check out hotel pastu yg terkini tinggal serumah tapi still ramai yg sokong kononnya anjuuuuu reall, dia cium2 atas katil ngan boifren pastu dia tunjuk sbb dia xfake..kebebalan apa ni???

Lihat semua komen(118)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:19 PM GMT+8 , Processed in 0.088299 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top