CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kawan Rapat Je, Wanna Ali Nafi Bercinta Dengan Anak Sheila Rusly

5-6-2020 11:42 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 25984| Komen: 130

Description: "Kita berkawan rapat sebab kedua-dua ibu kami dalam industri sama dan tiada apa yang serius pun. Kami pula masih lagi muda."
"Kita berkawan rapat sebab kedua-dua ibu kami dalam industri sama dan tiada apa yang serius pun. Kami pula masih lagi muda."

Wanna Ali, 23, menafikan menjalin hubungan serius dengan anak teruna produser dan pelakon terkenal Sheila Rusly, Uzair Haqimi yang baru dikenalinya setahun.




"Kita berkawan rapat sebab kedua-dua ibu kami dalam industri sama dan tiada apa yang serius pun. Kami pula masih lagi muda.

"Saya pernah menjalani penggambaran untuk drama bersiri JS Pictures dan kawan-kawan abang saya pun adalah kawan-kawan Uzair. Jadi, keraplah lepak bersama-sama," katanya kepada Gempak.


Kredit foto: IG Wanna Ali/Uzair


Katanya, masih terlalu muda untuk mereka berfikir soal cinta, sebaliknya mereka mahu fokus kepada karier masing-masing.


Kredit foto: Gempak

Dah menjadi kelaziman golongan artis menafikan percintaan mereka. Jadi, kita tengok sajalah sejauh mana mereka kekal berkawan rapat. - CARI
1

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nanie 5-6-2020 11:47 AM
wanna ali ni retis yg nyanyi lagu lepaskan tu ke


mak dia sapa?
Quote LadyCarefree 5-6-2020 11:47 AM
Xtasty langsung anak2 cyst ni
Quote biozipstar 5-6-2020 12:11 PM
wana ali ada belakon jugak kan.... jadi penggoda tu kan.... sesuai. wakakakkaka
Quote 234126 5-6-2020 12:12 PM
Bersedia kah si gadis nak berdamping dgn maknya sekali? iol seram in advance hehehehehe
Quote sukacactus 5-6-2020 12:14 PM
Xpayah la wanna...ko lawa kot
Kaya lg
Quote sukacactus 5-6-2020 12:19 PM
nanie replied at 5-6-2020 11:47 AM
wanna ali ni retis yg nyanyi lagu lepaskan tu ke



Mak dia datuk ayu puteh
Owner pencil pictures
Quote MisXoXo 5-6-2020 12:20 PM
...masa ank sis ni masuk spital..penampakan sorang pompuan..adakah si wanna ni ..tp mmg sentiasa ado kt spital juga..... Screenshot_20200605-121753_Chrome.jpg
Quote nazzse 5-6-2020 12:32 PM
234126 replied at 5-6-2020 04:12 AM
Bersedia kah si gadis nak berdamping dgn maknya sekali? iol seram in advance hehehehehe

Itu jua yg iols fikirkan
Quote yylkasy 5-6-2020 12:35 PM
Tak kenal
Quote aemon 5-6-2020 12:36 PM
wanna ni pun pikir banyak kali juga.dah la cyst kaki merempan.anak pula berwajah so so.
Quote KIM.K 5-6-2020 12:37 PM
Awal2 wana dah remind not my league
Quote nanie 5-6-2020 12:44 PM
sukacactus replied at 5-6-2020 12:19 PM
Mak dia datuk ayu puteh
Owner pencil pictures

ooo tq sis. bukan calang2

better cari yg lain. sanggup ke nak hadap cyst
Quote anony-mous 5-6-2020 12:48 PM
Patut la janna nick xnak, ank2 cyst x hensem ingatkan kurang2 mcm hun haqeem ke
Quote anony-mous 5-6-2020 12:49 PM
sukacactus replied at 5-6-2020 12:19 PM
Mak dia datuk ayu puteh
Owner pencil pictures

Malu i tgk gmbar ni
Quote IHeartRiRi 5-6-2020 12:54 PM
Agak kurang sepadan la wanna dgn anak cyst ni. Cari yg lain je la dik lawa bdk wanna ni
Quote deebiz14 5-6-2020 01:09 PM
Katanya Wanna Ali ni bakal jadi popular. Filem 'Apa ada dengan Dosa' akan ditayangkan kat Astro First. All the best.

Anak orang kuat tv rupernya.

Pepun i think you can do better cari yg lain la.
Quote Esel768 5-6-2020 01:11 PM
MisXoXo replied at 5-6-2020 12:20 PM
...masa ank sis ni masuk spital..penampakan sorang pompuan..adakah si wanna ni ..tp mmg sentiasa ado ...

Kenapa anak cyst masuk hospital u?
Quote rosewhite 5-6-2020 01:16 PM
Oh yg Ada berlakon iklan masak apa ntah yg ala2 ajinomoto tu
Quote syadq 5-6-2020 01:20 PM
Anak cyst kerja ape?

Lihat semua komen(130)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:31 PM GMT+8 , Processed in 0.098778 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top