CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Kecewa, Bersepah Akaun Palsu Guna Nama Dan Gambarnya

5-6-2020 09:53 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8812| Komen: 42|Original author: Oleh: Saiful

Description: Neelofa kecewa sungguh dengan sikap segelintir pengguna media sosial yang mewujudkan akaun palsu menggunakan nama dan gambarnya.
Neelofa kecewa sungguh dengan sikap segelintir pengguna media sosial yang mewujudkan akaun palsu menggunakan nama dan gambarnya.

Kata Neelofa, ia adalah tindakan tidak wajar dan tidak beretika.


"Semoga kita semua sentiasa menjadi pengguna media sosial yang bijak," tulisnya melalui Twitter.

Ada peminat yang mencadangkan agar selebriti ini untuk mendapatkan tanda akaun sah atau 'verified'.



"Sebenarnya sudah pernah 'verified' sebelum ini. Ada masalah teknikal sikit. Tak mengapa, saya sedang usahakannya. Tak mahulah sampai ke tahap itu (tindakan). Cuma, saya berharap semua orang lebih bertanggungjawab dalam keghairahan bermedia sosial," tambahnya.

Neelofa merupakan salah seorang artis yang berdepan dengan pelbagai akaun media sosial palsu.

Foto: IG
Kalau dibiarkan tak mustahil suatu hari nanti ia bakal mencemarkan nama baiknya. 

Bertabahlah Neelofa! -CARI

1

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 5-6-2020 10:40 AM
Yg gunakan nama dia kebanyakan acik2 lobenak dia juga.....

Indian chief yg dah masuk gua.....

sherot1.jpg


Yg ini lofa world .... wa rasa macam ini Hajjah punya sendrik



lofaworld.jpg


#playvictim #playblurrr












Quote MatDeghem 5-6-2020 10:44 AM
Bukan kah ini memang marketing strategy Hajjah..... suruh lobenak2 bukak IG gunakan nama dia

Screenshot_2020-06-05-10-29-40-42.png

Screenshot_2020-06-05-10-29-59-67.png

Screenshot_2020-06-05-10-30-07-51.png

Screenshot_2020-06-05-10-30-14-97.png







Quote tomatome 5-6-2020 10:44 AM
Sendu da hajah.. tanpa meletop jahlop trus flop

Well.. jahlop pn da tua.. smpai bila nak rasa dia la plg hot sb byk da artis br yg lbh muda dan cun dr dia.. nak berlakon pn so-so jerr.. kawen jela jah... tapi xpyhla ngan atok hans tu.. settle down pk biz jela..
Quote MatDeghem 5-6-2020 10:49 AM
Ape ape pun.... Tok Hans senyum2 kambeng bila di usik dan nama hajjah di sebut.

tokhans5.jpg

steadyyyy tok


Quote Qatrunnadaain 5-6-2020 11:16 AM
MatDeghem: Ape ape pun.... Tok Hans senyum2 kambeng bila di usik dan nama hajjah di sebut. 514301 steadyyyy tok


kihkihkihhhhh... senyum kambennnn
Quote Piramida 5-6-2020 11:35 AM
Dah diberhentikan dari pengarah bkn exekutif (tak ingat jawatan).. ke blm? AA byk buang staff.. baik buang dia ni bayar mahal2 tak nampak kepentingan pun.

Tapi lately start dah berkawan2 dgn artis marhaein biasa.. yet aura keras sombong masih pekat kat muka dia.
Quote wak_pijah 5-6-2020 12:00 PM
Kata tgh meletop jd bintang filem di indonesia.

Filem apa?
Quote biozipstar 5-6-2020 12:03 PM
moga jumpe jodoh.
Quote MadameOnion 5-6-2020 12:06 PM
walaupun aku tak suka jahlop tapi takyah la kawin dgn atok ex chairman tu...
Quote terpaling 5-6-2020 12:11 PM
ok hajah..
Quote lolipopbiru 5-6-2020 12:19 PM
Edited by lolipopbiru at 5-6-2020 12:22 PM

AC424A81-6D69-4A62-AD62-40E0AC94E94D.png
Quote Boomibulat 5-6-2020 12:24 PM
Tumpang sedih dgn bencana yg telah menimpa Lofa..
Quote apedehal 5-6-2020 12:44 PM
Cian ia...xpala lopa jji hang timbul dr tenggelam after meletop wpun dr benda2 mcmni..tp kelakar jugak yg twitter single2 tu terhibur sis..sapela tu yg menyamar
Quote MatDeghem 5-6-2020 02:35 PM
Ohh... Twidder account.  Alah  satu dua aje... Dah kata bersepah. Ingat pulohan fake account.
Biasa lah jadi retis top Negara,  level international... Ini semua perkara Biasa. Yg penting bagaimana kita tangani masaalah chicken noodle nie....

Rasa bg mat menjak acik sherot masuk gua... Lobenaks Hajjah macam jadi sendu.
Acik sherot,  classyrina,  org kuat lobenak.



#sherotmemanglejen

Quote 150997 5-6-2020 02:41 PM
contoh haters x buat research haha  
Quote kiah_mai_pulak 5-6-2020 04:33 PM
oooohhhhhbh dh tu kita nk kena mnggelabah tekksss mcm teksss hajahh yg berayun kesana kesini masa catwalk KL fashion week aritu ke tak ni?? ke cukup sekadar mggelupur mggelupur mnggelupurrr jerr dgn berita ni????
Quote inspektoremos21 5-6-2020 04:42 PM
wak_pijah replied at 5-6-2020 12:00 PM
Kata tgh meletop jd bintang filem di indonesia.

Filem apa?

sheols dah start bergaul dgn baim wong, raline shah tu semua kan. tapi boleh ke jahlop 'masuk' dgn artis2 indo tu? artis2 indo papan atas pun perangai kg dot com. lofa kan acah2 maintain classy haha
Quote Aunty_Acid 5-6-2020 05:08 PM
Apa yg kat ig murai tu psl plagiat novel tu, ada terselit nama ciklop
Quote wak_pijah 5-6-2020 05:22 PM
inspektoremos21 replied at 5-6-2020 04:42 PM
sheols dah start bergaul dgn baim wong, raline shah tu semua kan. tapi boleh ke jahlop 'masuk' dgn ...


Patut lah nampak ada 'low profile' sikit skrg.

Dah tua kot, dah slow down keadahnya.

Lihat semua komen(42)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.152180 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top