CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bintang Porno Tak Nak Balik Kampung Takut Direjam

4-6-2020 09:45 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9978| Komen: 50

Description: Nama seorang wanita menjadi bualan selepas menawarkan khidmat seks kepada sesiapa yang berjaya menghasilkan vaksin Covid-19.
Nama seorang wanita menjadi bualan selepas menawarkan khidmat seks kepada sesiapa yang berjaya menghasilkan vaksin Covid-19.

Terbaru, wanita itu bagaimanapun dikatakan enggan pulang ke kampung ekoran bimbang dihukum kerana bekerja dalam industri porno.




Menurut Daily Star seperti dipetik mStar Online, Liubov Bushueva, 27, yang kini menetap di Moscow takut direjam dengan batu jika pulang ke kampung memandangkan penduduknya mempunyai mentaliti yang konservatif.

"Orang di sana sangat konservatif apabila melibatkan isu begini.

"Mereka boleh rejam saya disebabkan pekerjaan yang saya lakukan," katanya.


Kredit foto: Daily Star/IG


Difahamkan, bintang porno yang juga dikenali sebagai Lola Taylor itu meninggalkan kampungnya, Ishim, ketika berusia 17 tahun. - CARI
4

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 4-6-2020 10:04 AM
kau ingat doktor / saintis yang duk keje siang malam cari penawar / vaksin covid ni hadap sangat pukpuk hanyir kau tu?
Quote cambaik 4-6-2020 10:18 AM
Maka berpusu-pusu lah
Mereka-mereka mencari
di google perkataan
"Lola Taylor"

"ahak"

Quote angelofish 4-6-2020 10:18 AM
agama dia orang pon ada  rejam merejam.indah nya agama islam.orang berzina hukum hudud cuma di sebat itu pon sebat yang tidak mencederakan.
Quote CiliPadiSedap 4-6-2020 10:27 AM
angelofish: agama dia orang pon ada  rejam merejam.indah nya agama islam.orang berzina hukum hudud cuma di sebat itu pon sebat yang tidak mencederakan.

Orang kampung dia semua kaki wrestler cm khabib setakat rejam batu celah gigi
Quote Kurex 4-6-2020 10:45 AM
Topher DiMaggio
Quote Boomibulat 4-6-2020 10:51 AM
Kg kau kat Afghanistan ke..
Quote Boomibulat 4-6-2020 10:52 AM
cambaik replied at 4-6-2020 10:18 AM
Maka berpusu-pusu lahMereka-mereka mencaridi google perkataan"Lola Taylor"
"ahak"
...

Kene la cari..bkn ape kita kena tau kesahihan citer ni..takut jatuh fitnah pulak nti..tp mmg konpom la org tu..
Quote RatuDunia94 4-6-2020 10:57 AM
Motif harga vaksin penyelamat tamadun manusia bersamaan nilai harga pepet sheols.. x berbaloi...
Quote Megikari 4-6-2020 11:08 AM
Sheeshh.. Kalau virgin yg offer tu lain cerita. Ni dah barai ntah2 tak grip langsung pun ada hati nak offer kat orang
Quote Artemesiaa 4-6-2020 11:12 AM
Cari perhatian je tu job dah kurang kot time covid19 tu yang gigih buat marketing cara tu
Quote tri-max 4-6-2020 11:34 AM
sekurang kurangnya dia ada rasa malu, banding abg sajat yg mencemar duli kat mekah
balik malaysia mcm tak bersalah je
Quote niena90 4-6-2020 11:48 AM
Ko buat porn tak takut. Tapi balik kmpg takut plak ko?! Hahaha pebenda la bodoooo
Quote grose.... 4-6-2020 11:51 AM
niena90 replied at 4-6-2020 11:48 AM
Ko buat porn tak takut. Tapi balik kmpg takut plak ko?! Hahaha pebenda la bodoooo

Org kampong mana tahu nilai seni?why hantar diri pada primitives?

Kheunz?

Quote Supersirap 4-6-2020 11:56 AM
Kalau dah tahu takut diapa-apakan oleh orang kampung halaman, video call sahaja lah orang tua awak tu, yang penting kembali kepada pangkal jalan, abaikan kata-kata tajam orang luar  sana
Quote Tinot7 4-6-2020 12:36 PM
Dia agama apa?
Apa rupa dia tanpa filter?
Quote tripleid 4-6-2020 12:53 PM
kristian ortodoks mmg camni..sebijik mcam taliban
Quote matbad 4-6-2020 01:27 PM
Gigih la forumer search dia ni kat google tgk poen..kacauuuu
Quote Nt-ViruS 4-6-2020 02:26 PM
dapnyer kangkang.
Quote Nenasketum 4-6-2020 02:27 PM
Seswatu kalau org kampung dia tau pekerjaan dia

Lihat semua komen(50)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 05:52 PM GMT+8 , Processed in 0.084374 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top