CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Baru Minta Maaf, Tular Pula Video Samantha Katie Bergaduh Sampai Gelas Pecah

3-6-2020 11:13 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 23877| Komen: 129|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ketika namanya hangat diperkatakan gara-gara mengeluarkan kenyataan berbaur perkauman, bekas Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James tular lagi kerana bergaduh hingga membaling gelas.


Kredit foto: IG/Twitter

Ketika namanya hangat diperkatakan gara-gara mengeluarkan kenyataan berbaur perkauman, bekas Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James tular lagi kerana bergaduh hingga membaling gelas.

Menerusi rakaman video yang kini tular di media sosial itu, Samantha dilihat bergaduh dengan individu dipercayai bukan warga tempatan di sebuah lokasi yang tidak diketahui.



Menurut perkongsian Murai, video berkenaan sebenarnya berlaku di Afrika Selatan pada 2017, iaitu tahun dan lokasi sama ketika beliau mewakili Malaysia bagi pertandingan Miss Universe 2017.


Kredit foto: Twitter

Menerusi vodeo itu, kelihatan Samantha dipercayai dalam keadaan mabuk menghamburkan makian dan membaling beberapa gelas kaca terhadap individu terbabit hingga objek berkenaan pecah.



"Ini adalah sebabnya anda masih berada di bawah! Maaf sayang, awak sama sekali tidak akan berada di atas. Malaysia jauh lagi bagus dari negara ini.

"Awak yang patut diam, sila diam!

"Saya tak peduli siapa awak," katanya dipetik Murai.



Ramai rakyat Malaysia meluahkan rasa malu terhadap sikapnya yang tidak semenggah itu di ruangan komen hingga ada yang enggan mengaku Samantha sebagai rakyat Malaysia.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Meninjau Instagramnya pula, Samantha memuat naik permohonan maaf berhubung kelancangannya mengeluarkan kenyataan berbaur rasis sebelum ini. - CARI
1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Miyameyo

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • DayangKirana

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote anony-mous 3-6-2020 11:17 AM
Apa yg sheols racist? Acik2 porum jugak ramai support miss malaysia semua ni x kemana nya miss malaysia ni sbb sama ada muka kari atau muka dim sum. Pusing2 mcm tu. sama mcm bola sepak malaysia
Quote irvene 3-6-2020 11:18 AM
bukan lawa pun ko ni -,-
Quote Lailerthee 3-6-2020 11:19 AM
Kemaen garang naa
Quote esteryen 3-6-2020 11:25 AM
bongoknya yg konon support black lives matter bagai tu sampai welcome negro2 ni, sama je kes cam Rohingya. cuba la bengong2 ni gi tinggal kat flora damansara, atau tempat2 yg negro2 ni ramai sewa, tau la black lives matter bla3 ke kau pun nak bersorak bagi sedebik kat mereka2 ni!
Quote Themilo 3-6-2020 11:28 AM
so? so? so? sheols memang sendu.
Quote bluebutter 3-6-2020 11:35 AM
Garangnya!!!!.

Shut up fuck off. Heeee tatut.
Quote haryatie 3-6-2020 11:39 AM
x lawa pun
Quote kawahapi 3-6-2020 11:42 AM
Tak lawa pon dia ni. Macam mana boleh jadi Miss Malaysia?
Quote bungarose 3-6-2020 11:45 AM
Buat peel mabuk time representing malaysia ker??
Quote nazzse 3-6-2020 11:46 AM
@RatuDunia94 sila masuk mengadap
Haha
Quote Nenasketum 3-6-2020 11:48 AM
Gangsta rakyat South African tu, kena baling kaca tak report polis.
Quote GigaMom 3-6-2020 11:51 AM
Apa bangsa sheol ni
Berani dia mengamuk kat negara orang
Quote djzara81 3-6-2020 11:53 AM
Buat malu je
Quote KIM.K 3-6-2020 11:54 AM
Samantha ke Samuel? Muka macam tranny
Quote KIM.K 3-6-2020 11:56 AM
nazzse replied at 3-6-2020 11:46 AM
@RatuDunia94 sila masuk mengadap
Haha

@RatuDunia94 memang cantik meletop kalah anak dara
Quote sharlenetexas 3-6-2020 11:59 AM
Mana kiah gelabah tetek?
Quote jaja8 3-6-2020 11:59 AM
esteryen replied at 3-6-2020 11:25 AM
bongoknya yg konon support black lives matter bagai tu sampai welcome negro2 ni, sama je kes cam Roh ...

Betul la wey aku pun terfikir jugak..time rohinya semua suruh patah balik, hantar balik.double standerd betul..time kes2 black2 ni pulak welcome to malaysia..padahal kes jadi kat luar sana....aku takde la side mane2..sebab tak de power tapi yg aku tau rohinya datang sini dorang keje cam kat pasar semua tu...yg black people ni selalu nampak jadi student ja...hurm..ckp byk pun samapi kesudah xsetel
Quote dua_chzy 3-6-2020 12:00 PM
Korang tak nak puji dia ka? Dia berhabisan angkat negara Malaysia sambil mencerca negara lain tuh.
Quote dua_chzy 3-6-2020 12:01 PM
Kat bod ni, sheol dipuja2 dulu.

Now wat?

Lihat semua komen(129)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 02:13 AM GMT+8 , Processed in 0.075586 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top