CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Dari Semalam Menggigil, Tunggu Hari Pembalasan Nanti" - Nurul Zahid

2-6-2020 02:19 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12410| Komen: 114

Description: "Dari semalam, menggigil tangan, jari-jemari nak menjawab. Geram. Fitnah bermaharajalela."


"Dari semalam, menggigil tangan, jari-jemari nak menjawab. Geram. Fitnah bermaharajalela."

Datuk Nurulhidayah Ahmad Zahid terkilan dengan segala tuduhan dan fitnah dilemparkan terhadap bapanya berikutan penularan foto beliau dan beberapa pemimpin politik lain bertemu mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.



Lantaran itu, beliau membuat satu hantaran di Instagram bagi mengingatkan orang ramai dengan hari pembalasan atas tuduhan mereka.


Kredit foto: IG Nurul/FB Zahid



Sebelum ini, Presiden UMNO itu memuat naik hantaran yang menafikan dakwaan liar yang menuduh pertemuan berkenaan bertujuan memohon pembelaan melibatkan kes mahkamah dihadapinya. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kawahapi 2-6-2020 02:21 PM
Ko kira ko punye gigil je
Quote dua_chzy 2-6-2020 02:22 PM
kawahapi replied at 2-6-2020 02:21 PM
Ko kira ko punye gigil je

Khen, hahahaha!
Quote haifawehbe 2-6-2020 02:34 PM
1 malaysia mengigil tangan nk lempang mulut hangsuang ko tu.
Quote jazaa100 2-6-2020 02:36 PM
Mengigil gigil pulak tgn aku nk carutkn je ni......
Quote limaupurut20 2-6-2020 02:39 PM
kabel dia ni beso.
Quote PEPPERMAN 2-6-2020 02:41 PM
Takpayah lah fefeeling bapak kau sama level dgn Najib.
Quote umbut 2-6-2020 02:42 PM
Tengok kening ko pun aku dah gigil
Quote missyL 2-6-2020 02:42 PM
Sama lah x sabar tgu ari pembalasan tok datok komidi jgk lol
Quote missyL 2-6-2020 02:43 PM
kawahapi: Ko kira ko punye gigil je

Kan berlagak gile. Mcm la die tu xde dosa ngn org
Quote bungarose 2-6-2020 02:43 PM
Baru tawu dia nih datok juger
Quote liton 2-6-2020 02:48 PM
Kita pun menggigil tgk gambar tengok gambar...ini rupanya  2-3 kepala lahabau pengkhianat...
Tapi jgn risau, apak kau tak masuk kategori pengkhianat.
Quote sonatalady 2-6-2020 02:48 PM
Hahahah..
Gigil2 gelak tgk komen masing2..
Quote kucingitam 2-6-2020 02:48 PM
gigil dia je dia kira...
Quote prettyuglybabe 2-6-2020 02:50 PM
dosa pahala orang kau gigil..
dosa pahala kau dengan bapak kau tak gigil pulak ye..
Quote Acikgomen 2-6-2020 03:03 PM
prettyuglybabe replied at 2-6-2020 02:50 PM
dosa pahala orang kau gigil..
dosa pahala kau dengan bapak kau tak gigil pulak ye..

Dia ingat kat akhirah esok kita je ke kena menjawap, abis dia dgn bapak dia tuh dok tepi tepuk tangan je ke
Quote takayama 2-6-2020 03:07 PM
keyword kebykan komen adalah "gigil"
Quote sukacactus 2-6-2020 03:09 PM
Hg igt hg sorang ja reti gigil/ketaq?
Eh dia ni sapa ha?
Menyemak je
Quote Eric.n9 2-6-2020 03:10 PM
Dia dah bersuara balik dah...Duk umah diam2 la.
Baru kena jek skit dah gigil bagai...
Andai dia ni masuk forum,
Aku rasa 2 3jam je dia tahan kena ronggeng kiri kanan
Quote slyfynx 2-6-2020 03:12 PM
Ko ni, bukan orang akan bertambah kesian.
Tp orang akan bertambah x suke ko and family.
Aku yang x sokong PH pun, x suke dengan family yang lebih sudu dari kuah.
And FYI, ayah ko bukan favourite rakyat ye.
So better tutup mulut dari menambah minyak ke unggun api

Lihat semua komen(114)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 02:26 AM GMT+8 , Processed in 0.168932 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top