CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Elfira Loy Bagi Anak Main Telefon, Ramai Risau Ganggu Tumbesaran

2-6-2020 01:11 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13115| Komen: 84|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru umur lapan bulan, Elfira Loy dah membenarkan anak lelakinya, Rayyan Khalaf menggunakan telefon bimbir.
Baru umur lapan bulan, Elfira Loy dah membenarkan anak lelakinya, Rayyan Khalaf menggunakan telefon bimbir.

Perkara tersebut dikongsi oleh aktres ini melalui Instagramnya.


Menurut Elfira Loy, dia memberikan iPhone supaya anaknya tidak mengganggu telefonnya.


Dalam masa yang sama, Elfira sempat mempromosikan IG penjual gajet berkenaan.

Di ruangan komen, ramai yang kurang senang dengan tindakan Elfira kerana takut akan mengganggu tumbesarannya.



Kata mereka, ianya adalah terlalu awal untuk mendedahkan anak sekecil itu kepada gajet.

Walau bagaimanapun Elfira kata Rayyan hanya bermain gajet dalam waktu yang singkat sahaja.

Foto: IG
"Dia hanya boleh bertahan selama 15 minit menonton babytv max pastu membosankan. Dia lagi suka kalau mama dia main dengan dia," tulisnya.

Apa pun, Elfira lebih tahu cara untuk mendidik anaknya. Kita sebagai orang luar boleh bagi nasihat, tapi jangan sampai mengeluarkan kata-kata kesat ya. -CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 2-6-2020 01:31 PM
siap justify tuh... mane2 khau la....
Quote RatuDunia94 2-6-2020 01:33 PM
Kenapa anak sheols mcm muka Micheal Ang???
Quote misstakkepoh 2-6-2020 01:37 PM
Memang x bagus lah introduce phone utk anak kecil. Tapi,, kebanyakan mak2 zaman moden pun gini kan....x kisah la artis ke x.
Quote kucingitam 2-6-2020 01:37 PM
anak dia 8 bln dh dpt iphone.. korang hader? gitu msg sbnrnya...
Quote EvieWanKenobi 2-6-2020 01:38 PM
retis semuanya pandai..
mana boleh nasihat..
Quote jasmeen 2-6-2020 01:41 PM
hmmmmmm,
Quote VespaSilbe 2-6-2020 01:58 PM
Budak mmg la tak leh duk diam
8 Bulan dah tengok TV?
Duit manyak tak beli toys ke yunk?
Fisher price pun hado enpon...
Anak akak seronok jah main
Quote ikanmasin 2-6-2020 02:06 PM
anak dia biarkan jer ..nnt apa2 jd tau lah dia hadap kan..anak dia kan .hehehe
Quote Kenabertaubat 2-6-2020 02:11 PM
Dia nak bagitau dia beli iphone utk anak dia sebenarnya. Netizen pun.. Wow kan la sikit dia ni. Penat pikir cara nak bagitau semua orang yang dia mampooo nak bagi anak iphone
Quote KBW2 2-6-2020 02:20 PM
Klakar riak wajah suami dia senyum. Hahahaha teringat Donkey dalam Shrek.
Quote Esel768 2-6-2020 02:53 PM
RatuDunia94 replied at 2-6-2020 01:33 PM
Kenapa anak sheols mcm muka Micheal Ang???

Hahahahahahahahaha.. Kijam u kaka ratu
Quote djzara81 2-6-2020 03:00 PM
Hati2 Elpira oii,,umur 8 mths is too young to have his own gadget. Ada cases budak jd autistic sbb kecik2 dah disogok dgn gadgets sbb mak bz sgt xde masa nk attend.
Quote slyfynx 2-6-2020 03:06 PM
Lantak die la.
Perlu ke hal ni nk dibincangkan.
Anak die, bukan die dera pun
Netizen ni sibuk je.
And mcm biase, komen netizen akan jd thread kt BodGos sbb keje Sepul ialah stalk IG retis xde kualiti and cr komen netizen.

Siyes, aku dah takat nyampah kalau tgk thread baru bukak,
And semua ttg IG, or sampah, or gatal birah.

And Sepul, ko mmg xde kualiti. Sekian time kasih.
Quote belilies 2-6-2020 03:10 PM
Kalo iols jadik followers sheols tak kosser nak tegor. Anak sheols kan, biar ajelah sheols yg ngadap anak tu terbantut perkembangan otak.
Quote acikbajuhijau 2-6-2020 03:12 PM
Mampu berhuhu je. Sekati kau lah pirah oi. Kalau aku, banyak lagi mainan kat pasar tu bole beli. Kau malas, order je lah online.
Quote terpaling 2-6-2020 03:15 PM
RatuDunia94 replied at 2-6-2020 05:33 AM
Kenapa anak sheols mcm muka Micheal Ang???

aku terus pi tgk balik bila ko ckp ni.. haah la ada iras michael ang..
Quote salimrock 2-6-2020 03:15 PM
kucingitam replied at 2-6-2020 01:37 PM
anak dia 8 bln dh dpt iphone.. korang hader? gitu msg sbnrnya...

dia menantikan 'wow' dr netizan
Quote terpaling 2-6-2020 03:16 PM
kucingitam replied at 2-6-2020 05:37 AM
anak dia 8 bln dh dpt iphone.. korang hader? gitu msg sbnrnya...

mak artis uols.. kira kaya la kan?? baru 8 bln dah dpt iphone..
Quote terpaling 2-6-2020 03:17 PM
Kenabertaubat replied at 2-6-2020 06:11 AM
Dia nak bagitau dia beli iphone utk anak dia sebenarnya. Netizen pun.. Wow kan la sikit dia ni. Pena ...

ok meh aku wow kan.. wowww kayanya pira loy beli anak iphone.. woowwwww....

Lihat semua komen(84)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 01:37 AM GMT+8 , Processed in 0.071047 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top