CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Gedempol Muka Buruk, Hati Busuk!" - Boy Iman Angin Dengan Siapa?

2-6-2020 11:05 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11919| Komen: 52

Description: Tinjauan di Insta Story Datuk Noruliman A Rahman atau Boy Iman mendapati dia tidak berpuas hati dengan seseorang yang telah mengkhianatinya.
Tinjauan di Insta Story Datuk Noruliman A Rahman atau Boy Iman mendapati dia tidak berpuas hati dengan seseorang yang telah mengkhianatinya.

Marah betul Boy Iman hingga menghina bentuk tubuh individu berkenaan.




"Kenapa hati kau tetap busuk, adakah kau memang dilahirkan gemuk gedempol, muka buruk, perangai buruk, tak bahagia dan hati busuk?" tulisnya.

Dakwanya, 'pengkhianat' itu bersikap penting diri dan tidak betah apabila melihat orang lain lebih berjaya.

"Akhirnya, apa Allah tunjuk pada kau, habis pecah tembelang.

"Aku takkan bagi kau peluang lagi dah," ujarnya.


Kredit foto: IG Boy Iman


Siapakah gerangan yang membuat Boy Iman marah sangat ni? - CARI

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lailerthee 2-6-2020 11:07 AM
Kemaen mcm bbnu nak marah habis body shaming segala
Quote Ferr_Remy 2-6-2020 11:12 AM
Igtkan die kutuk diri sndiri tadi sbb kecewa dgn diri sndiri kah3
Quote neez_cookies 2-6-2020 11:19 AM
Hahaha.. Dia mengata cermin ke?
Quote eyansss 2-6-2020 11:20 AM
semua yang dia maki tu reflect diri sendiri kot...  hahaha...
Quote blekkep 2-6-2020 11:21 AM
heshe tgh ckp dpn cermin kah?
Quote Kurex 2-6-2020 11:21 AM
Cerca diri sendiri kau ni boboyot
Quote matbad 2-6-2020 11:28 AM
Ferr_Remy: Igtkan die kutuk diri sndiri tadi sbb kecewa dgn diri sndiri kah3

Aku baca headline tu on tepikir ehh kata kat diri sendiri ropanya haha
Quote sukacactus 2-6-2020 11:31 AM
Boy iman ni rasa dia lg elok dr yg dia mengata la kan...oiii perasannya!
Quote kikuri 2-6-2020 11:39 AM
leher dia pon dah berlapis lapis lagi nak kutuk orang lain gemok...
Quote ainnia 2-6-2020 11:42 AM
Hahaha... Aku yang baca pun ingat dia kutuk diri sendiri.
Quote deebiz14 2-6-2020 11:54 AM
Geli geleman nengok gambo selpi heols tu. Trus tak koser nak membace abes.
Quote takayama 2-6-2020 01:24 PM
siri sdg bercakap dgn cermin ke  
Quote buapakperut 2-6-2020 01:30 PM
kahkahkah hati2 bila bercakap
Quote namr 2-6-2020 01:32 PM
Cakap kat diri sendiri ker
Quote jasmeen 2-6-2020 01:43 PM
pakai rantai
Quote matchstick 2-6-2020 01:46 PM
Mengata sambil lihat cermin la tewww..
Quote September14 2-6-2020 01:50 PM
Aah la mcm dia mengata diri sendiri
Quote ikanmasin 2-6-2020 02:08 PM
la ingatkan marah diri sendiri rupanya marah org lain tp mengata mcm2 padahal sendiri tu pun bdn tak beragak..hahaha
Quote zuriey 2-6-2020 02:39 PM
La benda ni pun jadi bahan berita reporter cari sampah ni..tah dia mrh staff dia ke..mrh pak mertua ke..

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.100700 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top