CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nabila Razali 'Terkucil' Lagi

2-6-2020 10:43 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 34778| Komen: 295|Original author: Oleh: Saiful

Description: Setiap kali keluarkan lagu baharu, pasti vokal Nabila Razali menjadi kecaman netizen.
Setiap kali keluarkan lagu baharu, pasti vokal Nabila Razali menjadi kecaman netizen.

Baru-baru ini semasa mendendangkan single Peluang Kedua, penyanyi ini dikatakan 'terkucil' lagi.


Rakaman ini kemudiannya menjadi viral di media sosial.


Mengulas mengenainya, Nabila tampil memberi penjelasan.

"Pertama sekali, saya mohon maaf kerana mengecewakan awak semua. Saya tidak meletakkan kesilapan ini kepada sesiapa, sebaliknya diri sendiri

"Saya pasti akan memperbaiki kelemahan diri pada masa hadapan. Pasti setiap yang berlaku ada hikmahnya," katanya menerusi Instagram.


Tidak lupa, Nabila mengucapkan terima kasih kepada peminat yang sentiasa menyokongnya walau dalam keadaan dia diuji dan dikecam.

"Kepada mereka yang menghantar mesej langsung, WhatsApp dan menelefon untuk memberi semangat, terima kasih diucapkan kerana selalu ada bersama.

"Terima kasih kerana berkongsi cinta dan kasih sayang dengan saya. Anda tahu siapa.

"Memang itu yang saya perlukan ketika ini. Saya doakan yang baik juga untuk semua," tambahnya.

Foto: IG
Harap Nabila dapat mengambil kritikan ini dari sudut yang positif dan terus berusaha memperbaikinya ya. -CARI


Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fadz84 30-5-2020 11:45 PM
Byk mkn lemang ke? Huhuhu
Quote mu@h@h@ 30-5-2020 11:47 PM
Tu la tengok gak smlm... seksa tgk dia.. nk tgu lagu abis..
Quote nazriatie 30-5-2020 11:52 PM
Mmg jenis x blh menyanyi dia ni:..i gaduh dgn fans dia sbb bg komen jujur psl suara sheol x best..terus kena kecam..kesahh :curse
Quote irlene_hana 30-5-2020 11:55 PM
Sora chipmunk serious tak sdp lgsg xpernah sedap try hard sgt dan perasan. Cmn3 la leh lps audition
Quote shernazz 31-5-2020 12:05 AM
Tercoet tuing...hahahahahahaa
Adoi la....
Baik kau pegi redbox je..
Eh ada lg ke redbox?
Quote fealefea 31-5-2020 12:15 AM
Akui ajelah fanbase kuat, fans sanggup keluar duit nk beli lagu dia, walau hakikatnya die mmg x berbakat.
Quote gummiebear 31-5-2020 12:20 AM
Bagi la peluang kedua sheols mintak tu

Nyanyi lagu sendiri pun terkucil, apatah lagi lagu orang lain. Sedihhh
Quote sharlenetexas 31-5-2020 12:26 AM
Amy Mastura nyanyi live sumbang terus. Tapi zaman kaset sheols menghiburkan. Tak nak hencap sangat
Quote Bihungoreng 31-5-2020 12:30 AM
Dia ni ada kabel kuat dalam industri ke? Ke anak org ado2? Siap jadik heroin drama... hahahaha siyes nak kata ada pakej sekadar igpemes amik review boleh la kot huhuu
Quote miss_strangers 31-5-2020 12:31 AM
nazriatie replied at 30-5-2020 11:52 PM
Mmg jenis x blh menyanyi dia ni:..i gaduh dgn fans dia sbb bg komen jujur psl suara sh ...

Oh I nampak u komen Kat YouTube. Gigih fanz bella bekap. Harap depa realistic yach.
Quote Fly_over 31-5-2020 12:34 AM
sheols nangis ujung2 tu msti sbb frust tkucil. meols kesian la jgk..
Quote minah_selekeh 31-5-2020 12:49 AM
Fly_over replied at 31-5-2020 12:34 AM
sheols nangis ujung2 tu msti sbb frust tkucil. meols kesian la jgk..

Siap nangis kah?? Kena tengok ni..
Quote miss_strangers 31-5-2020 12:54 AM
sharlenetexas replied at 31-5-2020 12:26 AM
Amy Mastura nyanyi live sumbang terus. Tapi zaman kaset sheols menghiburkan. Tak nak hencap sangat ; ...

Amy Mastura awet muda smp skrg..Ada jugak perkara YG boleh dibanggakan..heee
Quote pichee 31-5-2020 12:54 AM
sharlenetexas replied at 31-5-2020 12:26 AM
Amy Mastura nyanyi live sumbang terus. Tapi zaman kaset sheols menghiburkan. Tak nak hencap sangat ; ...

Ye ke u...tp die byk menang juga anugerah2 utk nyanyian kn...i igt dlu die menang asia bagus di japan...igt x?
Quote sharlenetexas 31-5-2020 12:57 AM
pichee replied at 31-5-2020 12:54 AM
Ye ke u...tp die byk menang juga anugerah2 utk nyanyian kn...i igt dlu die menang asia bagus di ja ...

Pernah tgk masa jadi jemputan kat tv3. Tapi iols tak kisah pun sebab lagu sheols jenis happy2 mcm bintang2 berkerdipan
Quote gekkou 31-5-2020 12:58 AM
penat genggam tangan
kerut-kerut dahi
Quote pichee 31-5-2020 12:59 AM
sharlenetexas replied at 31-5-2020 12:57 AM
Pernah tgk masa jadi jemputan kat tv3. Tapi iols tak kisah pun sebab lagu sheols jenis happy2 mcm  ...

Ye la..yg catchy2 song je kan..bkn yg ssh2 mcm ziana zain..hahahah
Quote sharlenetexas 31-5-2020 12:59 AM
Nabila masa AF dulu iols suka tengok sebab sheols nampak genit lincah. Sh Amani selalu puji sheols
Tapi suara tu

Quote hyie 31-5-2020 01:00 AM
sharlenetexas replied at 31-5-2020 12:26 AM
Amy Mastura nyanyi live sumbang terus. Tapi zaman kaset sheols menghiburkan. Tak nak hencap sangat ; ...

amy mastura zaman2 muda sedap jugak suaranya...pastu kadang walau terkucil tapi macam sedap lah jugak bunyinya .mungkin sebab iols peminat dia dulu haha..macam Britney gitu, terkucil sokmo tapi sedap.....tapi nabila ni level tiada maaf bagimu sebegitu lah

Lihat semua komen(295)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.090869 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top