CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bella Astillah Gembira Aliff Aziz Buat Amal, Kerja Di Pusat Komuniti Islam

2-6-2020 10:22 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11589| Komen: 69|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dulu bila marah, Bella Astillah meluahkannya dalam laman sosial.
Dulu bila marah, Bella Astillah meluahkannya dalam laman sosial.

Tapi sekarang, dia tidak mahu mengulangi kesalahan yang sama.



Sekarang isteri kepada Aliff Aziz ini sedang hamil anak kedua. Disebabkan itu ramai yang mengecam, mengatakan sudah ludah, jilat semula!

"Saya akui kesilapan dan terlalu ikut perasan marah. Saya tahu ramai yang mempertikaikan kenapa kongsi segala masalah dalam laman sosial, kemudiannya seperti menjilat semula.

"Saya juga hanya manusia biasa dan berdarah muda. Saya panas hati dan kongsi amarah terpendam. Bagaimanapun, apa yang berlaku mematangkan diri. Saya banyak belajar daripada kesilapan yang dilakukan.

"Kini, saya akan berfikir panjang sebelum berkongsi soal peribadi di laman sosial. Cuma, apabila rujuk dan hamil semula saya perlu berkongsi kerana bimbang mengundang fitnah. Apa yang lebih penting, ibu bapa, mentua dan keluarga di Sabah tahu apa yang berlaku," katanya kepada BH Online.

Foto: IG
Kata Bella lagi, Aliff kini sudah tiga bulan bekerja dia sebuah pusat komuniti Islam, Jamiyah di Singapura.

Sebagai isteri, saya gembira dia mahu berubah menjadi lebih baik. Aliff terbabit dengan kerja amal mengagihkan bahan mentah kepada mereka yang memerlukan," tambahnya.



Bella juga memanfaatkan kemudahan teknologi termasuk membuat panggilan video dan muncul dalam IG Live bersama sekirnya terpaksa berjauhan.

Doakan sahajalah kebahagiaan pasangan ini sampai ke hujung hayat ya. -CARI
2

Bagus
1

Marah
3

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 2-6-2020 10:36 AM
Kembang.... Setaman
Quote slyfynx 2-6-2020 10:51 AM
Perlu ke thread ni Sepul?
Quote naina 2-6-2020 10:57 AM
tapi selalu nampak they all video calls berdua bertiga pahtu nak show off media. buat apa??? lantak korang laki bini laaa. orang lain tak perlu tau pon apa korang bualkan.
dan aliff aziz dulu bukan calang2 kes ya yang kau nak kata terikut darah panas bagai. mana2 perempuan pon akan marahhhhh. normal. bezanya dorg tak jilat balik. serikkk
Quote marsie 2-6-2020 11:02 AM
kena buat community service di SG tu, bukan pasal kena tangkap polis due to gaduh and mabuk in public ke
Quote Lailerthee 2-6-2020 11:07 AM
Bkn sbb kes mabuk ke kne buat community service tu?
Quote husna_amal 2-6-2020 11:08 AM
Jangan ditipu seumur hidup sudah la ya bella. Lepas ni apa yang alif buat kau hadam je lah.
Quote mewo 2-6-2020 11:10 AM
marsie replied at 2-6-2020 03:02 AM
kena buat community service di SG tu, bukan pasal kena tangkap polis due to gaduh and mabuk in publi ...



iya kan saja..



Quote Nana_Man 2-6-2020 11:15 AM
Keje ke community service? Mcm susah lak nk percaya dia dah berubah..
Quote Kurex 2-6-2020 11:16 AM
Penting ke perasaan artis tersangkak, tak berbakat, tak de gred dan takde rupa istimewa ni utk pengetahuan marhaen????? Dah la bodoh... mula2 meroyan, acik2 kesian gila, acik2 pun bodoh pergi percaya artis tak berbakat lagi tersangat sangkak ni. lepas tu artis tersangkak dan takde gred langsung mengharap pulak kote alip ajis yg dah mencelup minah rempit berkerak dan ada daki tepi2 hidung. Dengan harapan acik kepam kembali menyokong.. woi artis takde gred perasaan kau tak penting la!!! Dah la sangkak, takde bakat, takde gred langsung! Bodoh pulak kau ni!!! Rupa basic je!!!! Suara tak sedap langsung, menari kaku!!!  Fakiyu Madafaka!!
Quote Nana_Man 2-6-2020 11:17 AM
Buat amal ngan keje tu lain... satu dpt $$ gaji, lagi satu tak..
Nanti bila nk beranak, Aliff gi msia balik tak? Ke masa nk push baby, dorang buat IG live??
Quote Boomibulat 2-6-2020 11:26 AM
Kena la letak pusat komuniti 'ISLAM' kan..baru cepat dimaafkan..
Quote dakewa 2-6-2020 11:53 AM
Mcm mana lah dia boleh termain sampai termengandung dgn si alip ajis ni ek. Tak rasa jijik ke? Aku tgk betina2 si alip ajis ni masa kes cureng pon terus loya tekak aku.
Quote tulus 2-6-2020 12:09 PM
Kurex replied at 2-6-2020 11:16 AM
Penting ke perasaan artis tersangkak, tak berbakat, tak de gred dan takde rupa istimewa ni utk penge ...

Racisnya budak ni
Quote Kurex 2-6-2020 12:13 PM
tulus replied at 2-6-2020 12:09 PM
Racisnya budak ni

Dalam byk2 kejian yg dilemparkan forumer, aku yg dicop rasis.. sesuai la aku rasis dengan artis sangkak tak berbakat.. melainkan artis tu berbakat dan gred A. Artis sendurina dan sangkakkikkuk memang layak dicerca pun....
Quote Nenasketum 2-6-2020 12:39 PM
Narcissistic jugak dia ni, hampir mental dah perangai
Quote minah_selekeh 2-6-2020 12:49 PM
marsie replied at 2-6-2020 11:02 AM
kena buat community service di SG tu, bukan pasal kena tangkap polis due to gaduh and mabuk in publi ...

Ha'ah eh.. Ntah2 hukuman community service.. Bukan boleh caya si Aliff ni..
Quote Bihungoreng 2-6-2020 12:52 PM
Dorang pjj ke?
Quote menjad 2-6-2020 01:19 PM
Moga aman2 jer hidup dorang... Betul lar tuh hal peribadi simpan ajer...
Quote misuke 2-6-2020 01:29 PM
keje ke or community servis bella ooi

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.097849 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top