CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mangsa Langgar Lari Pemandu Mabuk Pakcik Aishah Azman Rupanya, al-Fatihah

1-6-2020 05:48 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13575| Komen: 68

Description: Rupa-rupanya, mangsa dilanggar dan diseret pemandu mabuk merupakan bapa saudara pelakon Aishah Azman.


Rupa-rupanya, mangsa dilanggar dan diseret pemandu mabuk merupakan bapa saudara pelakon Aishah Azman.


Kredit foto: IG Aishah

Berita sedih itu dikongsikan menerusi Insta Storynya.

"Sayu hati ya Allah bila lihat keadaan kenderaan dinaiki arwah pakcik Aishah.

"Tak dapat dibayangkan betapa seksa arwah ketika ini. Arwah berada di bawah kereta," tulisnya.











Aishah menerusi perkongsiannya itu berharap agar pihak berkuasa menjatuhkan hukuman setimpal terhadap pemandu mabuk terbabit.



Kredit foto: IG Aishah

"Harap kerajaan Malaysia dapat bertindak keras pada pemandu mabuk yang semakin berleluasa," gesanya. - CARI




Bagus
3

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 1-6-2020 05:54 PM
Tahinah utk ct kasim..
Quote kiah_mai_pulak 1-6-2020 05:59 PM
innalillah....
Quote sarah82 1-6-2020 06:07 PM
Innalillahi wainna ilaihi raji'un.. Takziah.. Semoga diberikan kekuatan utk keluarga arwah hadapi ujian ni.
Quote sukacactus 1-6-2020 06:11 PM
Salam takziah
Bkn hya motor je ke yg diseret
Jenazah ada ket tepi jln
Quote emilyrose 1-6-2020 06:12 PM
bukan arwah dah terpelanting kat bahu jalan masa kena langgar tu ker..? hanya motor sahaja yg diseret 2km..
Quote meow_tompok 1-6-2020 06:13 PM
Innalillahi wainna ilaihi raji'un
maklumat berita yg saya dpt, arwah dilanggar tercampak di tepi jalan tapi si pelaku tak berhentikan kenderaan terus mengheret motosikal mangsa.

pelaku ditahan dan disiasat atas akta jalan sekian (tak ingat tgk kat berita tadi)
dlm hati ckp please masukkan akta membunuh sekali.

Quote Nenasketum 1-6-2020 06:28 PM
Aku pulak macam nak doa supaya benda macam ni terjadi pada Siti Kassim (tapi bagi dia hidup) atau kepada anak beranak Siti Kassim. Tapi Islam kata tak boleh doakan benda buruk2 utk orang kan? So aku wish jer supaya ini terjadi pada dia.
Quote aemon 1-6-2020 06:36 PM
takziah afiq muiz sekeluarga..thats y aku anti mate sepet.sejak kes covid 19 lagi.
Quote Coolie 1-6-2020 06:41 PM
*   

      .
Quote idril 1-6-2020 06:55 PM
sampai aku rasa dorang ni saja minum sampai mabuk, gi cari melayu kat jlnraya, then langgar sampai mati nak pupus kan melayu. sampai mcmtu skali aku nyer pemikiran.

and mabuk ni mcm bagi license to kill. so sapa2 rasa nak bunuh org, gi mabuk n langgar org tu sampai mati. pastu aman2 je denda bkn berat sgt pun.
Quote Adeakukesah11 1-6-2020 07:35 PM
Nenasketum replied at 1-6-2020 06:28 PM
Aku pulak macam nak doa supaya benda macam ni terjadi pada Siti Kassim (tapi bagi dia hidup) atau ke ...

Dia dh kahwin ke si siti kasim tu? Dah membiak ke? Baru tahu ni...
Quote KIM.K 1-6-2020 07:45 PM
Takziah buat keluarga arwah
Rakyat kena buat sesuatu ni..takboleh diam
Quote Fur 1-6-2020 07:46 PM
Boleh tak pemabuk semua ni di hukum penjara seumur hidup. Menyusahkan betull
Quote emilyrose 1-6-2020 07:51 PM
Fur replied at 1-6-2020 07:46 PM
Boleh tak pemabuk semua ni di hukum penjara seumur hidup. Menyusahkan betull

perabih duit tax payer jer bagi dorang penjara seumur hidup.. bagi hukuman mati di tali gantung baru ok.. kesalahan membunuh tu..

apek peraih ikan yg langgar arwah alam flora kat kuantan few days ago dituduh atas kesalahan membunuh.. kita tgk cemana perjalanan kes tu nanti..

si mabok todi yg umur 21 ni pulak mmg mabok giler agaknya.. org kejar dok honk honk dia boleh tunjuk isyarat peace pulak.. sialan..
Quote Fur 1-6-2020 07:57 PM
emilyrose replied at 1-6-2020 07:51 PM
perabih duit tax payer jer bagi dorang penjara seumur hidup.. bagi hukuman mati di tali gantung ba ...

Sorry laa otak aku ni slow sikit nk hadam byk benda. Aku cuma fikir org mcm ni x patut di biar berkeliaran x tentu hala. Kaki mabuk kurung aje.

Tp yg smpai membunuh ni, mmg hukuman yg setimpal laa sesuai. Langgar sampai mati, hukuman pun harus mati jgk. Yg langgar smpai cacat, hukum tanggung keluarga tu smpai bila2.
Quote Nham22 1-6-2020 08:06 PM
Mcm sengaja ja nak langgar org melayu... Takkan dlm sebulan boleh ramai mati sbb kene langgar dgn pemandu mabokk.. Giler betol
Quote AmandaRollins 1-6-2020 08:09 PM
emilyrose replied at 1-6-2020 07:51 PM
perabih duit tax payer jer bagi dorang penjara seumur hidup.. bagi hukuman mati di tali gantung ba ...

Aar baru perasan td tgk buletin utama ,dia tunjuk thumbs up cmtu...cilakakkkk

Semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...Aaminn
Quote makita 1-6-2020 08:12 PM
Nham22 replied at 1-6-2020 08:06 PM
Mcm sengaja ja nak langgar org melayu... Takkan dlm sebulan boleh ramai mati sbb kene langgar dgn pe ...

Kan... mana taw ada utang along ka...langgar then msuk penjara settle xyah hadap dunia luar.
Quote Fazzbulous 1-6-2020 08:16 PM
aku harap driver mabuk yg menyebab kematian di charge 302..badigol..pegi mati laaa..musibat btol..

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:23 PM GMT+8 , Processed in 0.093483 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top