CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Buat Pemimpin Berniat Buruk, Celakalah Hidup Mereka" - Bront Palarae

1-6-2020 11:49 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12230| Komen: 61

Description: "Buat pemimpin yang ada niat buruk, mohon Kau celakakanlah hidup mereka."
Kredit foto: IG Bront


"Buat pemimpin yang ada niat buruk, mohon Kau celakakanlah hidup mereka."

Itu doa pelakon Bront Palarae buat ahli politik di negara ini.


Kredit foto: Twitter

Dia bagaimanapun mendoakan agar urusan pemimpin yang ingin membantu rakyat dipermudahkan.

“Hanya pada-Mu kami berharap,” ciapnya di Twitter.



Dalam pada dunia politik semakin bergolak hebat, industri seni juga menyaksikan beberapa perubahan seperti pelantikan bekas pemimpin pertengahan PKR yang kini menerajui Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas). - CARI

Bagus
2

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote husna_amal 1-6-2020 12:16 PM
Amin...Kita memang harap macam tu
Quote KIM.K 1-6-2020 12:17 PM
iols suke bront palarae dari zaman dia tak terkenal lagi. Baru jadi pak pacak kru belakang tabir. Bront ni ada aura celeb
Quote chandrahusin 1-6-2020 12:38 PM
Aaminn!
Padu doa tu
tak de favor mana2
Quote amyza82 1-6-2020 01:06 PM
Kalau tepekong still jadi finance minister, haram dia nak kesahhh buat discussion mc ni..
Quote NekNgah 1-6-2020 01:09 PM
Aamiinn...
Quote Cassieopeia 1-6-2020 01:13 PM
amin, sokong 100%
Quote Far 1-6-2020 01:24 PM
AMin...wow Namron pun ada.
Quote Tinot7 1-6-2020 01:58 PM
Aminn.....
Quote miss_strangers 1-6-2020 01:58 PM
Xkisah ape abam bront nk komen ..yang pasti, I favor giler abam bront berlakon

Acik namrom Pon same...pelakon papan atas! Kualitas mantap yach!!
Quote Hypothetically 1-6-2020 02:24 PM
Bront is my all time favourite actor. Tak perlu controversy picisan to stay relevant, dah sampai indo, s'pore ke mana2 lakonan dia. Well done bro. Stay true to yr course, semoga di permudahkan segala-galanya.
Quote Nenasketum 1-6-2020 02:28 PM
Sokong! Dah viral dah tweet ni
Quote Kurex 1-6-2020 02:34 PM
Tak baik doa macam ni... - acik kepam
Quote imanda 1-6-2020 02:37 PM
Kurex replied at 1-6-2020 02:34 PM
Tak baik doa macam ni... - acik kepam

bukan xbaik tapi afdol kah bdoa di medsoc? nak bdoa kat sejadah. gituuu iol sexplain bagi pihak acik kepam.
Quote epuepy 1-6-2020 02:39 PM
Sokong bront! I tlg ameen kan.
Org sibuk ngn covid, ekonomi lagi, blok pembangkang  sibuk nk jd PM. Benci sgt. Bile x pk pasal negara dulu?
Kang org luar takut nk invest bile gov x kukuh
Quote Acikgomen 1-6-2020 03:06 PM
epuepy replied at 1-6-2020 02:39 PM
Sokong bront! I tlg ameen kan.
Org sibuk ngn covid, ekonomi lagi, blok pembangkang  sibuk ...

Negara lain pun tgh kelam kabut pasal menatang covid neh sis
Deyols pun tak lalu nak memikiorrr invest sana sini
Ahli politaik je yg asek guna ayat org luar nak invest dlm msia neh
Quote mesmerize 1-6-2020 03:13 PM
Ameen jua.. part buat pedoman utk generasi akan datang tu sungguh menjentik kalbu.. sebab maklumla rakyat msia ni suka terikut2 n terpengaruh ngan fitnah
Quote kaklimahcomot 1-6-2020 04:09 PM
Acikgomen replied at 1-6-2020 03:06 PM
Negara lain pun tgh kelam kabut pasal menatang covid neh sis
Deyols pun tak lalu nak memikio ...

Kahkahkah.. Winnn
Quote SherryZass 1-6-2020 04:11 PM
I pon minat bront ni Dedulu ingatkan dia ni omputeh, nama unik sangat. Rupanyahh
Quote BoongaKertas 1-6-2020 04:18 PM
meols aminkan doa yg mcm ni. fokus kita mmg membantu rakyat. iols fedup dgn perebutan kuasa as if mcm korona ni dah habis lenyap dari muka bumi.

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.089787 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top