CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Saya Sendiri Pulangkan Cincin' - Syazwan, Syawariah Putus Tunang Mac Lalu

1-6-2020 11:05 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8241| Komen: 19

Description: "Saya dan Syazwan Zulkifly telah memutuskan tali pertunangan pada 31 Mac 2020."
"Saya dan Syazwan Zulkifly telah memutuskan tali pertunangan pada 31 Mac 2020."


Kredit foto: IG Syazwan


Syawariah Zulkifli akhirnya tampil membuka mulut mengenai status pertunangannya dengan pelakon Syazwan Zulkifly.

Akuinya di Instagram, dia sendiri yang memulangkan cincin merisik dan bertunang kepada aktor itu.

Namun, hal itu hanya diketahui keluarga mereka sahaja.


Kredit foto: IG/Gempak

"Apa yang berlaku antara saya dan Syazwan, saya anggap sudah tiada jodoh dan biarlah kami saja yang tahu punca perpisahan ini.


"Dan isu gambar Syazwan bersama wanita lain itu, biarlah pihak Syazwan sendiri yang jelaskan," tulisnya.


Kredit foto: IG

Reda tiada jodoh, Syawariah mendoakan yang baik-baik saja buat bekas tunangnya itu.

Sebelum ini, desas-desus mengenai hubungan mereka dikukuhkan lagi apabila mereka memadam foto dan unfollow IG antara satu sama lain sebelum teersebar foto Syawan bersama wanita lain. - CARI




Bagus
2

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 1-6-2020 11:19 AM
Who r yus ni berapa bnyak benang daaaaa
Quote husna_amal 1-6-2020 11:44 AM
adakah putus tunang sebab syazwan ni adalah kaki perempuan.
Quote miss_strangers 1-6-2020 11:48 AM
Banyak betul benang abam juvana neh
Quote Themilo 1-6-2020 11:49 AM
badboy sangat kan, walaupun...
Quote bakingsoda 1-6-2020 11:54 AM
wey sape ni syawariah retis ke? yg laki tu prnah la nampak dlm tv. nama dorang mcm adik beradik pastu nama bapak pon sama, ejaan je lain
Quote Lengkong 1-6-2020 12:09 PM
Dari semalam baca benda sama je


Quote applecomel 1-6-2020 12:19 PM
Tahnya..dok berulang
Quote Lailerthee 1-6-2020 12:23 PM
bakingsoda replied at 1-6-2020 11:54 AM
wey sape ni syawariah retis ke? yg laki tu prnah la nampak dlm tv. nama dorang mcm adik beradik past ...

Syawariah tu tunang nya si pelakun ni.
Quote Lailerthee 1-6-2020 12:23 PM
Takziah la dik. Moga berjodohan dgn org yg baik2
Quote KIM.K 1-6-2020 12:29 PM
Dua dengan ex tunang ni nampak herlok sangat. Takde rezeki nak buat macamana
Quote NazRysha 1-6-2020 01:09 PM
syawariah ni pramugari air asia
anggap ja tak dak jodoh
Quote MissLana 1-6-2020 01:35 PM
Selepas putus baru iols tau kewujudan deolsss hahaha. Takziah
Quote slyfynx 1-6-2020 03:05 PM
Editor cari oiiiiii,
Ko kene ke bukak thread baru untuk mende yang dah ade thread?
Mmg tu je ke keje korang?
X curik thread hijak thread.
Xpun thread komen ig.
Berkembang la sikit oi
Quote aleesyasofia 1-6-2020 10:09 PM
dah tak brjodohan.. nk bt cm mne..
Quote minah_selekeh 1-6-2020 10:16 PM
slyfynx replied at 1-6-2020 03:05 PM
Editor cari oiiiiii,
Ko kene ke bukak thread baru untuk mende yang dah ade thread?
Mmg tu je ke k ...

Itu laa.. Senang gila modal bukak thread baru.. Pulang cincin, bukak thread baru.. Lepas ni cincin tak muat, bukak lagi satu thread.. Pastu cincin hilang, bukak lagi satu thread..
Quote slyfynx 1-6-2020 11:08 PM
minah_selekeh replied at 1-6-2020 10:16 PM
Itu laa.. Senang gila modal bukak thread baru.. Pulang cincin, bukak thread baru.. Lepas ni cincin ...

Kan, lame dah aku perhati. Pastu pulak cara penulisan sama je.
Ade yang bukan nick CARI pun penulisan sama.
Lilrose la, ape la.
Pastu semua ade - CARI kt hujung thread walaupun bukan wartawan or editor cari.
Quote makadek 5-6-2020 07:48 PM
Dia  ni mmg badboy suara dia pn nakal2 gitu
Quote jargon 7-6-2020 04:18 PM
Yg ni dah clash,my friends pon dah clash gn raja afiq sbb raja afiq kenal gn awek polis..awl2 dlu smpai tahap mc xde mood wx gf raja afiq nk fly..
Quote queendeath126 9-6-2020 12:41 AM
takde jodoh la tu

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:04 AM GMT+8 , Processed in 0.084169 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top