CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Azizah Calon Terbaik Bakal PM, Rakyat Dah Bosan Dengan Anwar

31-5-2020 07:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8643| Komen: 77

Description: Jawatankuasa Pimpinan Nasional Amanah, Haris Alimudin menyifatkan agenda PKR bahawa hanya Datuk Seri Anwar Ibrahim layak diangkat sebagai bakal Perdana Menteri membosankan rakyat.
Kredit foto: Sinar Harian


Jawatankuasa Pimpinan Nasional Amanah, Haris Alimudin menyifatkan agenda PKR bahawa hanya Datuk Seri Anwar Ibrahim layak diangkat sebagai bakal Perdana Menteri membosankan rakyat.

Katanya, PKR sebagai parti utama dalam Pakatan Harapan perlu lebih berani menampilkan ramai lagi tokoh lain yang berwibawa sebagai alternatif calon PM.


Kredit foto: IG DSAI

“Hakikat bahawa aura reformasi sudah memudar harus diterima. PKR mempunyai ramai tokoh yang telah berjaya dibina. Calon terbaik buat masa ini ialah Datuk Seri Wan Azizah sendiri.

“Seorang wanita dan tidak mempunyai beban politik yang berat,” katanya dalam artikel diterbitkan Gemilang Daily seperti dipetik Suara Merdeka. - CARI
5

Bagus
5

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote PristineOne 31-5-2020 07:49 PM
Tak payah lerr..... Kak Jijah elok dok umah. Negara baru nak pulih dari perang.... Belum masa negara nak berekspiremen dgn PM bawak kipas lipat .
Quote najib888 31-5-2020 07:53 PM
Pi mai pi mai tang tu.. kahkahkah..
Baik la jawatankuasa cadangkan  salah sorang dari depa sbgai PM.  Baru jadi bahan..
Quote salamon 31-5-2020 07:56 PM
ok la tu jijah leh tlg gantung tanglung dkt skolah2
Quote glump 31-5-2020 08:16 PM
Masa dia jadi TPM pun tiada aura..lupa ada TPM..klau aura dia mcm Rafidah Aziz mungkin berbeza..mungkinnn
Quote mrsamz 31-5-2020 08:30 PM
Boleh tak jgn buat lawak..haha
Quote lonelymd 31-5-2020 08:34 PM
Tak nakkkk
Quote lkick2113 31-5-2020 08:52 PM
Pakatan dah Tak Ada harapan pun
Quote bloodyamuk 31-5-2020 09:02 PM
rakyat bosan la dengan SEMUA politaik ni...lantak korang situ...bio semua pencen la.. ganti gen2 baru millennial {:run
Quote Kurex 31-5-2020 09:11 PM
Bagi habis semua ni, baru korang berpolitik.... Tak faham betul la aku
Quote Aliaskotonggo 31-5-2020 09:14 PM
glump replied at 31-5-2020 08:16 PM
Masa dia jadi TPM pun tiada aura..lupa ada TPM..klau aura dia mcm Rafidah Aziz mungkin berbeza..mung ...

Aku setuju. Kalau perempuan, Rafidah Aziz ada karisma boleh jadi PM pompuan. Anwar rehat2 lah.

Quote sukacactus 31-5-2020 09:15 PM
Dl masa jd tpm pun mcm ada xde je
Quote zeed 31-5-2020 09:16 PM
Omg.. Pernah dgr dia berucap live.. No thanks..
Quote budakpink 31-5-2020 09:23 PM
Buruk cmne pun politik kat malaysia ni. Pemimpin harus lah seorang lelaki... Muhyidin pun ok.drp kite nak duduk bawah atuk biar lah bawah muhyidin.. Jadi ahli politik tak bole baik sgt nanti org pijak kepala dan juga tak boleh kejam sgt nanti rakyat tak suka. Muhyudin ada ciri2 baik tu dan kalau tak dengar voice rekod tu manakan kita semua tau dia juga seperti manusia biasa yg bila bkuasa mcm2 la propaganda tapi much better bawah tok yidin drp tok mahatir..
Quote harizs 31-5-2020 09:23 PM
lawak bodo apakah ini?    haha
Quote PEPPERMAN 31-5-2020 09:24 PM
Ini lucu.
Daripada Azizah,  baiklah Rosmah.
Buat PRK, pas dia menang, terus arak dia ke istana negara angkat sumpah PM.
Quote Knowlee 31-5-2020 09:24 PM
Azizah jadi PM? Weh, buta ke apa diorg ni.
Quote EJALTI 31-5-2020 09:49 PM
Apo? Mokcit jijah patung cendana?
Quote ina_na 31-5-2020 09:51 PM
Bg kat boboi atok trs la kan sonang.. Duk berebut2 Sgt.. Jawatan pm tu diwarisi agaknye.. Aku x blh lupa dia ckp corona isu kecik.. Apo mentang2 x kene ke family dia.. Kita ni dah ketakutan dia org boleh berebut jawatan..
Quote akusukaq 31-5-2020 09:52 PM
Edited by akusukaq at 31-5-2020 09:53 PM

PRU 15 pun belum dah mimpi nak lantek pm. korang ingat senang senang boleh main pass kerajaan mcm pass bola.
kalu pm hilang majoriti dewan pasti akan dibubarkan. mampu ke ph nak jaja lagi menifesto bulan bintang,  babi boleh terbang....melingkup ke bumi la ini kali.itu yg ph cuba nak elakkan pru.dah tau akan KO khennn

Lihat semua komen(77)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:23 AM GMT+8 , Processed in 0.081041 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top