CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Fetish Pelik, Lelaki Curi 126 Selipar Jiran Untuk Puaskan Nafsu Seks

27-5-2020 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6443| Komen: 44

Description: Seorang lelaki yang mempunyai fetish dengan selipar telah ditahan selepas mencuri lebih 100 pasang selipar di kawasan kejiranannya.
Seorang lelaki yang mempunyai fetish dengan selipar telah ditahan selepas mencuri lebih 100 pasang selipar di kawasan kejiranannya.

The Sun melaporkan, Theerapat Klaiya, 24, mengaku mencuri objek berkenaan untuk dipakai di rumahnya.



Kredit foto: ViralPress

Lebih menggelikan, Theerapat mengakui dia mudah terangsang dengan selipar berkenaan dan akan menggosok tubuhnya dengan objek itu sebelum melakukan hubungan seks dengan 'mereka'.

Lelaki itu ditahan selepas polis menerima banyak aduan daripada kawasan kejiranannya berhubung kehilangan selipar di Nonthaburi, Thailand.

Polis mengenal pasti suspek selepas membuat semakan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di luar rumah yang didakwa menjadi mangsa terbarunya.

Theerapat ditahan pada tengah hari Ahad di rumah sewanya, di mana polis menemui 126 pasang selipar yang dipercayai dicurinya.



Kredit foto: ViralPress

Suspek mengakui selepas beberapa jam memakai selipar berkenaan, dia akan memeluk dan mencium mereka sebelum menanggalkan pakaiannya dan mula menggosoknya pada tubuh dengan penuh ghairah.

Selepas nafsunya 'dipuaskan', dia akan keluar untuk mencari sepasang selipar baru.

Kesemua selipar dirampas itu merupakan koleksi terkumpul sejak lebih dua tahun daripada pelbagai jenama, saiz dan warna.

Difahamkan, suspek mengaku bersalah atas tiga dakwaan mencuri pada waktu malam, memiliki sejenis peranti digital tanpa kebenaran dan melanggar perintah berkurung berikutan ancaman Covid-19. - CARI
2

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • kroit92


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manjalara_01 27-5-2020 12:48 PM
Fetishism is a type of psycho-sexual disorder where individuals have intense fantasies that involve intense sexual urges or sexual fantasies through non-living objects, said Norman Scott, associate professor of psychology.

Scott, who teaches Psychology 460, an abnormal psychology class, said fetishism is classified under the category of paraphilia, which he described as "an attraction to something that's different."


"To be classified as having a fetish, one must have urges for a six-month period and have an exclusive focus on the means of intense sexual behavior," Scott said. "The urges or behavior must cause substantial disturbance to the person's daily life."

Scott said the most common types of fetishes are for shoes, boots and women's underwear.
Quote manjalara_01 27-5-2020 12:50 PM
Edited by manjalara_01 at 27-5-2020 12:54 PM

Kasut pun dah x selamat dah skrg
Quote hiswife 27-5-2020 12:53 PM
Masalahnya selipar jamban pun dia rembat
Quote Rainrein 27-5-2020 01:09 PM
Ewwww, pengotornye jantan nih. Lalu dia ek ngan selipar kotor dah bawak ke mana mana.
Quote yuki812 27-5-2020 01:13 PM
camne diorg leh ada fetish pelik2 ni ye...
mmg semulajadi naluri gini ke....
kalau takde gini..kenapa..tak leh puas ke...
selipar tu..kan kotor.
Quote Nes3in1 27-5-2020 01:18 PM
Aneh sungguh ya buat seks dgn selipar.
Quote KIM.K 27-5-2020 01:24 PM
Macamana kalau kes seekor gayah boleh fetish kat pompuan
Bukan ke fetish adik2 ni kat daddy2 yang tua kertu tapi berketak perot asyik bergaya terkangkang kiap alone kat ig
Quote Cable 27-5-2020 01:25 PM
manjalara_01 replied at 27-5-2020 04:48 AM
Fetishism is a type of psycho-sexual disorder where individuals have intense fantasies that involve  ...

si theera tu msti pnah tngk awek yg cun seksi mnjadi dambaan nafsu seks die pakai sipar...lps tu die x leh kwl die tngk sipar tu die tingt awek tu..tu yg jd fetish....sbb tu fetishm ni dipanggil disorder...otak die da x order....dulu2 saintis kata lgbt ni pn fetishism jgk...tp ada yg liberal2 atheist2 tu sdih tngk bdk2 fetish lgbt ni dipinggir dianggap wayar otak putus ske lubang blakang jd derang paksa krajaan mmbele bangsa lgbt minoriti ni..sbb tu kalo lara prasaan dlm forum ni yg atheist2 kutuk2 el jub pn da leh kwn ngn bangsa2 sotong forum ni..comolot bak kata dak2 rempit

prffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffght
Quote noor2 27-5-2020 01:26 PM
.....maaflah sb akak rasa lawak. ..sah2 lelaki ni gila. ....nasibla nafsu beliau pada selipar. .selamat semua perempuan dan kanak2
Quote Cable 27-5-2020 01:26 PM
KIM.K replied at 27-5-2020 05:24 AM
Macamana kalau kes seekor gayah boleh fetish kat pompuan
Bukan ke fetish adik2 ni kat daddy2 yang t ...

tu ko kne tnye @Maideen. ngn @orix
Quote slavehunter 27-5-2020 01:28 PM
Adoiiii harap2 selipar jepun aku dalam toilet selamat tak dicabul oleh manusia macam ni.
Quote greantea 27-5-2020 01:42 PM
kalo beli sendiri selipar baru, feel lain ker?
Quote belilies 27-5-2020 01:56 PM
Bakal bini kene pukul heols tiap malam kalo nak rangsang nafsu batin heols ni.

{:love
Quote KIM.K 27-5-2020 01:58 PM
greantea replied at 27-5-2020 01:42 PM
kalo beli sendiri selipar baru, feel lain ker?

Kalau buat dengan kasut pun tak maunya
Quote KIM.K 27-5-2020 02:01 PM
Cable replied at 27-5-2020 01:26 PM
tu ko kne tnye @Maideen. ngn @orix

maideen main pondan ke
Quote Megikari 27-5-2020 02:48 PM
Kesiannya selipar jamban kena rogol
Quote salamon 27-5-2020 03:19 PM
tu baru selipar jamban dh terangsng, dia blom tgk lgi heels yg lawo2 lgi...agaknya terus kejang kot
Quote husna_amal 27-5-2020 03:35 PM
jijik...entah apa yang bernafsu sangat kat slipar ni
Quote giyomi 27-5-2020 05:06 PM
euwww...ko cikcap pakai selipar ker. uwekkk siap cium peluk

Lihat semua komen(44)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:49 PM GMT+8 , Processed in 0.092123 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top