CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dua Tahun Menduda, Nazim Othman Nak Kahwin Lagi

27-5-2020 11:34 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15605| Komen: 91|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dah dua tahun Nazim Othman menduda sejak bercerai dengan Bella Dally pada 2018.
Dah dua tahun Nazim Othman menduda sejak bercerai dengan Bella Dally pada 2018.

Sekarang, baru aktor ini terbuka hati untuk mendirikan rumah tangga lagi.


Katanya, usianya sekarang dah 36 tahun, jadi inilah masanya untuk menamatkan zaman duda.



"Di usia gangsa ni, tidak ada yang lebih baik yang dapat saya minta selain zaujah saya untuk didekatkan dengan saya. Selepas dua tahun, saya akhirnya membuka hati saya untuk berkahwin. 

"Beberapa perkara dalam hidup dipelajari dengan cara yang paling sukar dan saya bertanggungjawab sepenuhnya atas kesalahan masa lalu saya dan menerima kebijaksanaan yang saya peroleh daripadanya. 

"Saya tidak lagi muda, masa berjimba sudah berakhir. Saya berumur 36 tahun dan masa saya hampir habis. Selagi sihat walafiat dan berkemampuan, semoga dimakbulkanNya," tulisnya melalui Instagram.


Foto: IG

Dalam masa sama, Nazim memohon maaf sekiranya dia ada melakukan kesilapan secara sengaja ataupun tidak.

"Dah dua tahun single. Sampai kadang-kadang tertanya kat Allah, sangat besar kesilapan laluku sampai susah jodoh nak sampai? Selain mintak ampun dengan Dia, mungkin ada juga kesilapan saya sesama manusia," tambahnya.

Siapa agaknya yang bertuah dapat memiliki hati Nazim itu, ya? -CARI
4

Bagus
4

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (25 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bookehkahkoh 27-5-2020 11:40 AM
toksahlah rogayah dlm lemari pls jgn musnahkan hidup wanite dgn menikah
Quote matchstick 27-5-2020 11:44 AM
Ada ke wanita yg sudi memperisterikan nazimah ni
Quote Themilo 27-5-2020 11:46 AM
kahwin dengan @Kurex ke? .. ku pinang kau dengan senyuman manjaaahh..
Quote irvene 27-5-2020 11:48 AM
tolong jangan rosakkan wanita, jika ko hanya nak kaverina
Quote sarah82 27-5-2020 12:18 PM
Karang aku boleh baca komen berebut foundation pulak dgn isteri baru ang.
Quote beta_carotene 27-5-2020 12:23 PM
sis gay marriage blm legalised lagi kat malaysia
Quote polluxsstar 27-5-2020 12:23 PM
Themilo: kahwin dengan  @Kurex  ke? .. ku pinang kau dengan senyuman manjaaahh..


Pastu @Kurex pun pinang @Themilo jadi madu


...and they lived happily ever after. The end.
Quote SherryZass 27-5-2020 12:25 PM
Ada ke yg sudi?
Quote slyfynx 27-5-2020 12:29 PM
Ape jenis thread Sepul nih
Quote Sazida 27-5-2020 12:42 PM
nk kawen tu kawen je lah,,sibuk canang sana sini dah kenapa.. nk cari sponsor ke apa?
Quote helicornia 27-5-2020 12:47 PM
sampai 1 masa, mmg kita rasa penat dah nk berseronok, nk buang masa. letih rasa hidup sorang
Quote namr 27-5-2020 12:49 PM
Sepul bodo thread mcm tahi
Quote Rainrein 27-5-2020 01:06 PM
Letih bini nak nunggu ko bersiap kalu nak ke mana mana nazimah oi.
Quote mind_space 27-5-2020 01:17 PM
sarah82 replied at 27-5-2020 12:18 PM
Karang aku boleh baca komen berebut foundation pulak dgn isteri baru ang.

Haha. Ye x ye jugak.  Silap2 foundation Bini dicurik pakai!
Quote sarah82 27-5-2020 01:18 PM
mind_space replied at 27-5-2020 01:17 PM
Haha. Ye x ye jugak.  Silap2 foundation Bini dicurik pakai!

Hahaha.. Tu la.. Iols baca komen kat thread janda nazim ni tak larat gelak.
Quote mind_space 27-5-2020 01:19 PM
sarah82 replied at 27-5-2020 01:18 PM
Hahaha.. Tu la.. Iols baca komen kat thread janda nazim ni tak larat gelak.

Nanti kalau I free nak baca. Hahaha
Quote sarah82 27-5-2020 01:31 PM
mind_space replied at 27-5-2020 01:19 PM
Nanti kalau I free nak baca. Hahaha

Layan jangan x layan
Quote cicicumel 27-5-2020 01:38 PM
kayangan la.. gangsa lah.. apa punya vocab dia guna pelik2 je
Quote minahmanja 27-5-2020 01:38 PM
idung dia ni ori ke..

Lihat semua komen(91)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.590037 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top