CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hampir 2 Dekad Jarak Usia, Intan Ladyana Bercinta Dengan Harris Alif?

27-5-2020 11:28 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 59504| Komen: 432

Description: "Raya kedua bersama (emoji love),"
Dengarnya, Intan Ladyana hangat bercinta dengan penyanyi dan pelakon remaja, Harris Alif, betulkah?

Harris menerusi Instagramnya memuat naik gambar raya berpakaian sedondon bersama aktres itu membuat orang ramai mula berteka-teki mengenai status sebenar hubungan mereka.



Kredit foto: IG Harris

"Raya kedua bersama (emoji love)," tulisnya.

Apa yang menarik perhatian ramai adalah jarak usia di antara mereka yang hampir mencecah 20 tahun.

Menurut GEMPAK, Harris bakal menginjak usia 21 tahun pada September ini, manakala Intan akan menyambut ulang tahun kelahiran ke-38 Jun depan.

Wow, 17 tahun tu!

Spekulasi hubungan mereka tercetus awal Mei lalu apabila Harris memuat naik gambar bersama Intan dengan kapsyen 'best part'.


Kredit foto: IG Harris


Bercinta ke mereka? - CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 26-5-2020 10:07 PM
Tak jadi dgn anak orka ke?
Quote Nsz1314 26-5-2020 10:08 PM
Jauhh beza umoo nii
Quote aliazulaikha 26-5-2020 10:10 PM
Kalau Betul tahniah
Quote che-cikL 26-5-2020 10:12 PM
Diam tak diam, 38 tahun dah umur Ladyana ya
Quote minah_selekeh 26-5-2020 10:13 PM
Biar betul Intan tu dah 38? Kalau 38 rupa camtu, happy aku..

By the way, serious la diorang ni ada apa2.. maybe tak kot.. Macam bukan taste Intan je budak2 kecik camni..
Quote doubleA 26-5-2020 10:15 PM
Whoareyus haris
Quote bedahmenjuyah 26-5-2020 10:18 PM
Nampak sebaya takdelah mcm jen saidin dgn ta rso
Quote no_el 26-5-2020 10:18 PM
Looo. Dah sampai paris itali new york ngan anok vvip last2 x jadi kewwww
Quote bedahmenjuyah 26-5-2020 10:19 PM

Iols pun x kenal sapa dia ni walaupun dah ada penerangan latar belakang mamat ni dlm artikel
Quote salamon 26-5-2020 10:22 PM
laki tu herlokkk
Quote cikkilata 26-5-2020 10:23 PM
minah_selekeh replied at 26-5-2020 10:13 PM
Biar betul Intan tu dah 38? Kalau 38 rupa camtu, happy aku..

By the way, serious la diorang ni ad ...

Dia ni jenis rangka kecik and rendah.. mcm amy mastura.. org cmni mmg awek muda..
Quote Tinot7 26-5-2020 10:23 PM
Tolong la.. dia anggap tu anak kott..
Quote Piramida 26-5-2020 10:30 PM
Anak angkat ni....
Quote Fly_over 26-5-2020 10:32 PM
intan kat cerita dengan aqasha tu dh nmpk kertu jgk. xde la nmpk sebaya dgn haris ni.
Quote nia_salina 26-5-2020 10:36 PM
Fly_over replied at 26-5-2020 10:32 PM
intan kat cerita dengan aqasha tu dh nmpk kertu jgk. xde la nmpk sebaya dgn haris ni.

nak nak dlm cerita rumah pelindungan tu.apa tah tajuk lupa dh.yg dia pakai tudung labuh tu. makeup dia menampakkan penuaan dia
Quote febreze 26-5-2020 10:36 PM
no_el replied at 26-5-2020 10:18 PM
Looo. Dah sampai paris itali new york ngan anok vvip last2 x jadi kewwww

berbayar kot? ekekeke
Quote Jajabeans 26-5-2020 10:38 PM
What????? Ini kelakar
Quote Kenabertaubat 26-5-2020 10:39 PM
Haris tu baru lahir, intan dah habis form 5
Quote limaubali007 26-5-2020 10:46 PM
Edited by limaubali007 at 26-5-2020 10:49 PM

Alaaa.. Intan cari la yang matang, bekerjaya bagus dan yang semenggah sikit.. baru la sesuai dgn Intan.. Teringat dulu masa putus dengan kemal deli, melutut lutut kawan tu nak Intan balik.. Sekarang dua dua pun tak tentu hala masih mencari cari jodoh..

Lihat semua komen(432)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.113004 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top