CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki 'Syaitan' Pukul, Rogol Ibu Sendiri Sampai Pinggang Patah

26-5-2020 10:12 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7969| Komen: 36|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Gara-gara di bawah pengaruh dadah, seorang lelaki tergamak merogol ibu kandungnya.



Gara-gara di bawah pengaruh dadah, seorang lelaki tergamak merogol ibu kandungnya. 

Kejadian yang berlaku di barat Australia November tahun lalu menyaksikan seorang lelaki menerima hukuman penjara 17 tahun selepas merogol ibunya sebanyak tiga kali hingga mengakibatkan pinggang mangsa patah.


Kredit Foto : Perthnow.com.au


Seperti dipetik dari laporan mStar, mahkamah telah mendengar perbicaraan tersebut yang mendapati seorang lelaki telah merogol ibunya tiga kali ketika di bawah pengaruh dadah jenis methamphetmine.

Kredit Foto : Daily Star

Hakim menyifatkan jenayah itu sebagai antara yang terkutuk dan antara yang paling teruk pernah didengarinya sepanjang penghakiman.

"Orang-orang yang berada di bawah pengaruh dadah cenderung melakukan kesalahan jenayah dengan serius termasuk tindakan kejahatan yang saya kendalikan ini. Sudah tentu bukan metilamfetamin yang merogol ibumu, ia adalah kamu."


Dadah jenis methamphemine - Kredit Foto :Getty Image

Dalam kejadian pada November tahun lalu, tertuduh memukul ibunya di pinggang menggunakan batang paip PVC. Ia mengakibatkan wanita berusia 56 tahun itu terjatuh dan diseret dengan menarik rambut ibunya ke bilik tidur sebelum melakukan kejadian terkutuk itu sebanyak tiga kali. - CARI

Bagus
11

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • DayangKirana

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • diss69

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 26-5-2020 10:17 AM
Dah la kau mendadih, jadi biawak pulak. Takde beza dgn pendadih dekat Malaysia ni sampai marhaen siap puji pujian dekat warga asterolia sebab katanya warga asterolia ni tersangatlahhhhhhhh bertamadun. Siap nak jadi warganegara asterolia.
Lepas tu kau rogol mak kau pulak!!!!!!!!!!!! Cam siallllll kau ni
Quote edee_91 26-5-2020 10:19 AM
manusia adalah sebaik-baik kejadian.....
Quote sarah82 26-5-2020 10:31 AM
Mana mungkin ummah oustolia.. Mana mungkin.. Ni semua fitnah.. Ummah sana hebat2 belaka
Quote alieyrina 26-5-2020 10:49 AM
Teruk2 tekejut beruk bagai hakim tu 17 tahun sajok di baginya...
Quote Eric.n9 26-5-2020 11:05 AM
Pasal dek dadah...
Mak sendri dia boleh pukul n rogol.
Byk kesan buruk dia, tp masih ramai tak insaf lagi, huhhu
Quote kelapaparut 26-5-2020 11:25 AM
Edited by kelapaparut at 26-5-2020 11:26 AM
sarah82 replied at 26-5-2020 10:31 AM
Mana mungkin ummah oustolia.. Mana mungkin.. Ni semua fitnah.. Ummah sana hebat2 belaka


kalu warga sweden,scandinavian lg aku xpercaye..

anyway, mule2 aku ingat ni berite dr terengganu atau plg busuk pun mesti kisah dr indonesia.
tp kalau tersepit kat mesin basuh, terkepit kat almari comfirm dr China..
Quote Esel768 26-5-2020 11:26 AM
Nnt dh sedar nnt jgn salahkan dadah pulak.. Kesian mak dia tu ada anak mcm tu
Quote insulin 26-5-2020 11:26 AM
Bala akibat dadah.
Quote sarah82 26-5-2020 11:39 AM
kelapaparut replied at 26-5-2020 11:25 AM
kalu warga sweden,scandinavian lg aku xpercaye..

anyway, mule2 aku ingat ni berite dr terengg ...

Ang ingat ummah omputeh baik sangat? Kalau ang tgk series pembunuhan kat sana.. Ang akan kata ummah Asia lagi beradap..
Quote Cable 26-5-2020 11:42 AM
edee_91 replied at 26-5-2020 02:19 AM
manusia adalah sebaik-baik kejadian.....

ko bkn manusia ke? oh ye lgbt kn species bkn manusia
Quote Cable 26-5-2020 11:43 AM
sarah82 replied at 26-5-2020 03:39 AM
Ang ingat ummah omputeh baik sangat? Kalau ang tgk series pembunuhan kat sana.. Ang akan kata umma ...

manusia yg paling baik adalah atheist yg pcaya pd kewujudan zarah graviton dn evolusi monkey kpd manusia

prfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffght
Quote sarah82 26-5-2020 11:46 AM
Cable replied at 26-5-2020 11:43 AM
manusia yg paling baik adalah atheist yg pcaya pd kewujudan zarah graviton dn evolusi monkey kpd m ...

Sejujurnya.. Lepas aku layan documentary pembunuhan kat barat.. Banyak kes yg guna agama utk justify kan apa yg depa buat.

Ada satu kes.. Perempuan ni kristian yg taat.. Ada suami.. Tiba2 dia hilang kepercayaan sekejap.. Masa tu dia ada skandal dgn lelaki lain.. Somehow.. Dia dpt so called hidayah balik.. Jadi dia bunuh skandal dia dan berlakon dia kena serang.. Supaya Christ dapat maafkan dia.

Jadi bab jahat atau baik seseorg.. Kalau dia tu jahat.. Ada agama mahupun atheis tetap hanat
Quote Artemesiaa 26-5-2020 11:50 AM
Kejamnya perbuatan kalau dah dalam pengaruh dadah apa pun berani mereka lakukan dah tak peduli betul atau salah
Quote weezerfan 26-5-2020 11:58 AM
Kurex replied at 26-5-2020 10:17 AM
Dah la kau mendadih, jadi biawak pulak. Takde beza dgn pendadih dekat Malaysia ni sampai marhaen sia ...

Kat mesia ni siap nk galakkan ganja lagi. Konon nk jd mcm us canada sana.
Quote Tinot7 26-5-2020 12:08 PM
Tak sangka kat ostolia pun giteww.. tapi itu la bahaya dadah.
Quote xmatrempit 26-5-2020 12:15 PM
weezerfan replied at 26-5-2020 11:58 AM
Kat mesia ni siap nk galakkan ganja lagi. Konon nk jd mcm us canada sana.

masa nak legalised ganja tu zaman PH..
fahami la agenda mereka tu..
Quote cupu 26-5-2020 12:15 PM
weezerfan replied at 26-5-2020 11:58 AM
Kat mesia ni siap nk galakkan ganja lagi. Konon nk jd mcm us canada sana.

Benda2 dadah ni ada kebaikkan dia gak...ganja morfin even ketum pun klu diguna pada tempatnya. Yg salah manusia.. Knp nak guna benda tu tanpa sebab musabab..tgk tv,main game.pergi mancing,berkebun,masuk hutan,pergi hiking...layan ig pun blh..knp nk mendadah..
Quote GigaMom 26-5-2020 12:18 PM
kelapaparut replied at 26-5-2020 11:25 AM
kalu warga sweden,scandinavian lg aku xpercaye..

anyway, mule2 aku ingat ni berite dr terengg ...

Adoi. Nak gelak pun kisah benar
Quote syaz_lina 26-5-2020 12:19 PM
PeeEsh nak legalized ganja sebab apa wehhh..ada geng kontena sangkut ka?

Lihat semua komen(36)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.094111 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top