CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Backup Arkib Portal Lihat artikel

Selak Baju Kurung Tunjuk Buah Dada, Raya Pertama Lagi Geng DS Dah Buat Hal!

25-5-2020 07:55 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 37179| Komen: 122|Original author: Oleh: LilRose

Description: Raya pertama lagi sudah dicemari ciapan-ciapan lucah lagi menjijikkan oleh segelintir pengguna Twitter.
Raya pertama lagi sudah dicemari ciapan-ciapan lucah lagi menjijikkan oleh segelintir pengguna Twitter.

Ciapan dari wanita ini berserta gambar dalam mod hitam putih memang sengaja mengundang komen lucah dan kecaman.



Kredit foto: Twitter

OOTD DS style, katanya.



Habis jahanam imej wanita melayu berbaju kurung dan bertudung!

Semata-mata mahu mengumpul pengikut yang ramai, golongan seperti ini sanggup menjual maruah. Sungguh memalukan!


Kredit foto: Twitter


Malah, menerusi tinjauan di Twitter, dipercayai ramai lagi golongan seperti ini memuat naik ciapan dan OOTD lucah 'sempena raya'. 

Selain untuk meminta duit raya daripada pelayar Twitter, apa motif mereka melakukan perbuatan bodoh dan tidak senonoh sebegini? Adakah untuk memaparkan sisi gelap semata-mata? - CARI
3

Bagus
14

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote naina 25-5-2020 08:07 AM
ds girl tu apa?
Quote 234126 25-5-2020 08:17 AM
Dark side girls. Ada kat link dlm article atas. Gadis gadis yang konon show their dark side of sexual preference tanpa reveal siapa diri sebenar. Cabut je la tudung tuuuu if rambut hodoh pegi rebonding. Pastu nak show tetek pegi tutup muka dgn baldi. Ha senang. Rosakkan imej orang muslim bertudung je
Quote KIM.K 25-5-2020 08:37 AM
Nan desa pun gigih jadi ds for market desa terceruk
Quote sapeka 25-5-2020 08:39 AM
Manusia semakin gila
Quote Minami2013 25-5-2020 08:45 AM
DS i ingat down syndrome.. sbb tk cukup akal. Gile, moga dilaknat Allah manusia2 yg mencemarkan islam..
Quote CiliPadiSedap 25-5-2020 08:47 AM
gadis tudung pakai tatu cuckold pun ada. cmne nak cakap ye, mereka pakai tudung just cuci dosa depan mata masyarakat je.

masyarakat kita stigma asal tudung baik. ada yang tudung semata mata kerana munafik.

ada yang bertudung kerana patuh syariat dan faham pengisian tudung.

hati2lah bergambar jgn 7 keturunan kena sumpahan cikaro
Quote bulanbulat 25-5-2020 08:49 AM
Some of them pakai tudung sambil ambik nudes ti satisfy fetish bertudung laki la
Quote Rainrein 25-5-2020 09:03 AM
Cheap sale. Tunggu sikit masa je lagi kompem menyesal buat pangai bodo cenggitu.
Quote Nes3in1 25-5-2020 09:06 AM
Ooo. Dark side ingtkan apa tadi ds.
Quote Nes3in1 25-5-2020 09:07 AM
Eh boleh pegi mampus la dgn ko punya dark side keep it to yourself gitteww.
Quote Knowlee 25-5-2020 09:17 AM
Ini semua masalah jiwa. Comes from the feeling of lack. Ramai sungguh manusia yg takde self esteem zaman sekarang ni.
Quote Scheherazade 25-5-2020 09:18 AM
Astagfirullahalazim. Kebangangan apakah ini?
Quote nefnefnef 25-5-2020 09:21 AM
Rosak rosak {:dot apa yg dorang nak la budak2 ni
Quote Sazida 25-5-2020 09:29 AM
Aku igt kan dropship td.
Hmm budak2 Twitter mmg terserlah bodoh2 nya
Quote Kurex 25-5-2020 09:32 AM
Mesti pompuan2 tu muka berkerak kepam busuk m terpaksa tunjuk kopek yg tepi2 dia ada hitam2 kerak.. fakiyu
Quote exclusive_vvip 25-5-2020 09:35 AM
Memula tgk tajuk I ingatkan Dato Sri Vida..terkedu jap..masuk baca baru faham..btw, bodoh nyer budak2 ni..ntah2 sengaja pkai tudung utk bergambo je..
Quote Xim 25-5-2020 09:41 AM
Pakai tudung sbb senang nk cover lovebite??nk nmpk baik??
Quote Xim 25-5-2020 09:42 AM
Kurex replied at 25-5-2020 09:32 AM
Mesti pompuan2 tu muka berkerak kepam busuk m terpaksa tunjuk kopek yg tepi2 dia ada hitam2 kerak..  ...


Kepam2 pn fckboi suka....sbb lain org lain taste gittew....x pun fckboi pejam mata gaknye....kehkeh
Quote Kurex 25-5-2020 09:45 AM
Xim replied at 25-5-2020 09:42 AM
Kepam2 pn fckboi suka....sbb lain org lain taste gittew....x pun fckboi pejam mata gaknye....keh ...

Fckboi tu belum nampak kurex berjalan lagi... Mesti terus terpesona

Lihat semua komen(122)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 12:11 PM GMT+8 , Processed in 0.090664 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top