CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hasrat Zamani Sambut Raya Di Kampung Halaman Isteri Tak Kesampaian

24-5-2020 08:15 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8230| Komen: 30|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sepatutnya, Aidilfitri kali ini Zamani akan meraikannya di kampung halaman isteri, Nur Juliana Abdul Rani di pantai timur.
Sepatutnya, Aidilfitri kali ini Zamani akan meraikannya di kampung halaman isteri, Nur Juliana Abdul Rani di pantai timur.


Namun, segala perancangan tak menjadi kenyataan apabila Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan kerajaan.

Disebabkan itu, penyanyi ini menyambutnya di ibu kota sahaja.


Foto: Harian Metro

"Perancangan awalnya memang begitu kerana rasanya nak juga berkenalan dengan saudara-mara isteri. Namun, dengan adanya PKP semua dibatalkan dan kena beraya di rumah sendiri sahaja.

"Saya pun susah nak bergerak ke mana-mana kerana keadaan kesihatan pun tak mengizinkan. Sakit tulang belakang saya pula semakin serius," katanya kepada Harian Metro.




Zamani dalam masa sama mengalu-alukan kehadiran rakan-rakan untuk bertandang ke rumahnya, tetapi perlulah mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan.

"Setiap yang berlaku ada hikmahnya. Apapun, Aidilfitri tetap perlu diraikan selepas sebulan kita berpuasa menahan lapar dan dahaga. Saya teruja dapat meraikannya buat kali pertama bersama isteri," tambahnya.


Foto: IG

Sementara itu, Zamani juga tampil dengan single raya berjudul Syawal ini.

"Lagu ini menyentuh perasaan saya sendiri kerana liriknya mencerminkan kisah kehidupan saya, apatah lagi mengenang arwah ibu dan bapa saya yang sudah pergi." - CARI
1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bluebutter 24-5-2020 09:33 AM
Selamat Hari Raya!!!!
Quote biozipstar 24-5-2020 12:46 PM
xpelah. raya belah isteri KIV utk tahun depan
Quote Lengkong 24-5-2020 12:51 PM
Comel zamani rambut pendek


Quote Cable 24-5-2020 01:00 PM
lagu raya baru zamani ni best tp yg dah tak de ibu bapa je leh nyanyi
Quote Tinot7 24-5-2020 01:27 PM
Camne dia maintain rambut dia yg lebat tu?
Quote undukngadau 24-5-2020 03:02 PM
Slmt Hari Raya Zamani (mcm la dia baca forom haha).. Keminatan btul dgn dia ni.. Suara best..
Quote doubleA 24-5-2020 06:36 PM
Tinot7: Camne dia maintain rambut dia yg lebat tu?


Pernah la dengar ada org tanya zamani pakai syampu apa, heols jawab pantene

Memang jenis rambut helok tu
Quote awenda507 25-5-2020 01:24 AM
moga dikurniakan kesembuhan ya abgadek
Quote unguaurora 25-5-2020 09:15 AM
Sendunya benang
Quote MarryPottet 25-5-2020 12:46 PM
unguaurora replied at 25-5-2020 09:15 AM
Sendunya benang

Inilah benang sendu di aidilfitri lantaran tak dapat balik beraya ke kampung isteri sebab pkp
Quote abadi84 25-5-2020 04:37 PM
Tak per lah AA, yg penting sudah berteman dan tak sunyi lg. Kuatkn semangatmu Zamani. Semoga berbahagia
Quote Daftpunk_shine 25-5-2020 11:42 PM
Cemana la agaknya perasaan juliana  husband dia pernah bercinta dengan siti.
Quote pichee 26-5-2020 07:38 AM
Lap u zamani
Quote shumil 26-5-2020 12:21 PM
Takpo. Tahun dopan boleh balik.
Quote Sweetums 26-5-2020 06:36 PM
MarryPottet replied at 25-5-2020 12:46 PM
Inilah benang sendu di aidilfitri lantaran tak dapat balik beraya ke kampung isteri sebab pkp

hahahaha...bagi chance laa...pengantin baru....eh baru lagi kewww?????
Quote Lailerthee 26-5-2020 07:57 PM
Xp laa dapat spend time bersama isteri
Quote aliazulaikha 26-5-2020 10:37 PM
Raya Tahun depan kan ade
Quote jijana 26-5-2020 10:45 PM
Lebih satu dekad kot isteri Zamani ni ada dgn dia..susah senang sama2 kekdahnye..selamat hari raye AA..
Quote Xim 27-5-2020 07:54 AM
jijana replied at 26-5-2020 10:45 PM
Lebih satu dekad kot isteri Zamani ni ada dgn dia..susah senang sama2 kekdahnye..selamat hari raye A ...

Kena tangkap mendadih same2 jugak ke?

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:25 PM GMT+8 , Processed in 0.092880 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top