CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Free Show'! Jururawat Pakai Sut PPE Jarang, Nampak Pakaian Dalam

23-5-2020 12:19 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16669| Komen: 93

Description: Jururawat Rusia dikenakan tindakan disiplin selepas gambarnya hanya memakai pakaian dalam di sebalik pakaian perlindungan diri (PPE) jarang menjadi tular dan kini bimbang akan dipecat.
Jururawat Rusia dikenakan tindakan disiplin selepas gambarnya hanya memakai pakaian dalam di sebalik pakaian perlindungan diri (PPE) jarang menjadi tular dan kini bimbang akan dipecat.

Bagaimanapun, ramai rakan sekerja, doktor dan ahli politik tampil mempertahankan wanita itu.



Kredit foto: Daily Mail

Daily Mail melaporkan, mereka sebaliknya menyalahkan pihak atasan hospital di bandar Tula itu gagal menyediakan kelengkapan PPE yang betul bagi petugas di wad pesakit Covid-19.

Mereka mendakwa jururawat terbabit tidak diberi baju 'scrub' yang sesuai untuk dipakai di sebalik sut PPE yang nipis itu, malah ia terlalu nipis untuk memberikan perlindungan daripada virus berkenaan.

Mereka juga menyelar tindakan pesakit yang merakam dan menyebarkan gambar jururawat berkenaan. - CARI
2

Bagus
4

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Piramida 23-5-2020 12:22 PM
Edited by Piramida at 23-5-2020 01:10 PM

Daily Mail melaporkan, mereka sebaliknya menyalahkan pihak atasan hospital di bandar Tula itu gagal menyediakan kelengkapan PPE yang betul bagi petugas di wad pesakit Covid-19.

Tapi baju bahagian dlm tu pakai je lah baju uniform sendiri.. apa masalahnya, nak ber 2 piece bagai... hihihi
Quote dizekni 23-5-2020 12:31 PM
Mati sebab sakit jantung pulak pesakit covid tu tengok nurse

Quote virgo19 23-5-2020 12:35 PM
Aku pelik la dgn omputeh ni, kalau berbikini two piece kat pantai tak malu, tapi kalau pakai baju dalam malu pulak. Bukan ke dua2 tu sama je lebih kurang penampakannya..
Quote sarah82 23-5-2020 12:37 PM
Aku rasa.. Pesakit pun suka tengok
Quote Atata 23-5-2020 12:40 PM
dizekni replied at 23-5-2020 12:31 PM
Mati sebab sakit jantung pulak pesakit covid tu tengok nurse

Quote AbukRokok 23-5-2020 12:49 PM
ini inovasi yg bagus
striptease blh buat normah baru gini
Quote Skuau 23-5-2020 01:01 PM
virgo19 replied at 23-5-2020 12:35 PM
Aku pelik la dgn omputeh ni, kalau berbikini two piece kat pantai tak malu, tapi kalau pakai baju da ...

'msk kandang kambing mengembik...masuk kandang kerbau menguak'....kekdahnya.
Quote axl_bach 23-5-2020 01:03 PM
virgo19 replied at 23-5-2020 12:35 PM
Aku pelik la dgn omputeh ni, kalau berbikini two piece kat pantai tak malu, tapi kalau pakai baju da ...

Rasanya dorg kira proper attire kot....kat beach tu semua pakai tupis bagi dorg itu normal...kat tempat biasa lain situasinya
Quote raihaneem 23-5-2020 01:04 PM
Panaskan pakai ppe...mgkin sbbtu la
Quote bellaa 23-5-2020 01:39 PM
versi uncensored for research purpose plish
Quote Tinot7 23-5-2020 01:44 PM
Dia kata panas pakai ppe. Nampaknya kat sana, pakai tupis pi tmpt keje pun ok.. tapi kalau rupa mcm gajah, pakai tupis, mungkin akan mendapat hencapan.

[youtube]vrBYbNY2rRw[/youtube]

[youtube]xShujn4hAX0[/youtube]

Russian nurse disciplined for wearing only underwear beneath see-through gown at Russian hospital - who has now been offered lingerie modelling role

Nurse Nadia, 23, was photographed wearing only underwear beneath PPE gown Images went viral, and hospital bosses have threatened disciplinary action
But colleagues, doctors, and politicians have now rushed to her defence

Head of Miss X lingerie brand has said she wants the nurse to model for them
The first pictures have emerged showing the nurse disciplined for wearing only underwear beneath her see-through gown at a Russian hospital.

Nurse Nadia, 23, has won a wave of support, with demands for her hospital bosses to rescind disciplinary action against her. Doctors and other medics claimed there were shortages of safe undergarments for use under protective gowns in coronavirus wards at Tula Regional Clinical Hospital.

Head of Miss X lingerie brand Anastasia Yakusheva said: 'We want the Tula nurse to become a model of our underwear brand.
Quote merrissa 23-5-2020 02:03 PM
virgo19 replied at 23-5-2020 12:35 PM
Aku pelik la dgn omputeh ni, kalau berbikini two piece kat pantai tak malu, tapi kalau pakai baju da ...

logik deme memang pelik sikit
Quote Kurex 23-5-2020 02:33 PM
Kalau dotor atau staff laki takpelah jugak..
Quote dua_chzy 23-5-2020 02:35 PM
Only in Russia.
Quote dua_chzy 23-5-2020 02:37 PM
raihaneem replied at 23-5-2020 01:04 PM
Panaskan pakai ppe...mgkin sbbtu la


Sedangkan pakai face mask ja pon dah panas berpeluh gila.
Quote otai_g 23-5-2020 02:44 PM
da mcm naughty amerika plk. Kategori uniform
Quote buapakperut 23-5-2020 02:44 PM
cepat sikit atuk tu sembuh tengok free show
Quote mongoose_kidz 23-5-2020 02:48 PM
pakat xse discaj la semua pt..dok wad boleh cuci mata
Quote sekngucing 23-5-2020 02:49 PM
dlm berita versi. omputeh kata pakai mcm tu sebab panas.. versi. melayu lain pulak sebab dia..

Lihat semua komen(93)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:16 PM GMT+8 , Processed in 0.092442 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top