CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zara Zya Takut Menyanyi Atas Pentas, Awal-awal Tolak Tawaran Masuk AJL

24-5-2020 07:30 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7793| Komen: 52|Original author: Oleh: Saiful

Description: Walaupun pernah mengeluarkan single berjudul Tiada Dendam sebelum ini, Zara Zya masih tidak yakin untuk menyanyi di khalayak umum.
Walaupun pernah mengeluarkan single berjudul Tiada Dendam sebelum ini, Zara Zya masih tidak yakin untuk menyanyi di khalayak umum.

Katanya, dia pernah menerima tawaran program Muzik-Muzik untuk percalonan awal lagu tersebut, namun mengambil keputusan untuk menolaknya.




Zara bimbang jika tidak mampu melakukan yang terbaik sekiranya lagu tersebut berjaya ke pentas Anugerah Juara Lagu (AJL).

"Buat masa sekarang, saya fokus lakonan. Kalau ada yang ajak berduet, mungkin saya okay. Lagipun, saya takut nak menyanyi atas pentas. Saya tak bersedia, takut nanti pengsan atau jadi drama lain pula," katanya kepada mStar Online.

Sementara itu, Zara kata dia tak pernah berkongsi nombor telefon kepada peminat.




"Mungkin segelintir selebriti ada WhatsApp group dengan peminat, tapi saya tidak dan kalau boleh jangan minta nombor telefon saya.

"Kalau nak borak, boleh mesej di Instagram. Kalau ada masa, saya akan layan," tambahnya.

Menurutnya lagi, dia pernah dapat DM daripada Hi ke Hoi, daripada Zara comel terus jadi huduh.


Foto: IG

"Saya minta maaf sangat tak ada masa untuk itu, sebenarnya saya jarang tengok telefon. Keluarga pun tahu saya begitu."

Apapun, semoga suatu hari nanti Zara yakin untuk beraksi di pentas. Ramai peminat yang menantikannya ni! - CARI
1

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 234126 24-5-2020 07:54 AM
Kenapa iol rasa mcm tak lama lagi dia ni jugak akan tiruskan nosetip mcm trend retis msia sekarang ni? latest si daiyan kuikui
Quote immaryjane 24-5-2020 08:14 AM
234126 replied at 24-5-2020 07:54 AM
Kenapa iol rasa mcm tak lama lagi dia ni jugak akan tiruskan nosetip mcm trend retis msia sekarang n ...

Salah 1 retis repair muke yg berjaya.
Setakat ni laa, tua2 sok mst jhanam muke masing2.
Quote bluebutter 24-5-2020 08:21 AM
immaryjane: Salah 1 retis repair muke yg berjaya. Setakat ni laa, tua2 sok mst jhanam muke masing2.

Muka gee jaafar azza elite sekadar yang ingt skrg semua dah bermuka petak hidung petak dah akibat botox. Muka sepesen jadi tak lawa.
Quote immaryjane 24-5-2020 08:24 AM
bluebutter replied at 24-5-2020 08:21 AM
Muka gee jaafar azza elite sekadar yang ingt skrg semua dah bermuka petak hidung petak dah akibat  ...

Botox sebab mase tu tgh IN, skrg merase la effect dia. skrg musim filler. Letak je filler kt mna2 yg huduh. Lol ade duit topup, tak ade duit hmm jahanam
Quote Kurex 24-5-2020 08:33 AM
Baguslah sedar diri awal2
Quote KIM.K 24-5-2020 09:11 AM
Mana2 artis yang muka jahanam sebab sisa filler tu aku anjurkan buat bekam muka secara consistent
Bila kolestrol, gas dan filler keluar, muka lebih awet muda
Quote slyfynx 24-5-2020 09:36 AM
Sblm orang kutuk lagu aku x masuk AJL, baik aku tarik diri siap2, bermaruah sikit.
Hahahahha.
Quote sharlenetexas 24-5-2020 09:59 AM
234126 replied at 24-5-2020 07:54 AM
Kenapa iol rasa mcm tak lama lagi dia ni jugak akan tiruskan nosetip mcm trend retis msia sekarang n ...

Sheols ni kalau tengok nama penuh macam ada lots of mixxx paki/india. Takyahlah repair muka. Takut menyesal nnt.
Quote jas7512 24-5-2020 10:05 AM
KIM.K replied at 24-5-2020 09:11 AM
Mana2 artis yang muka jahanam sebab sisa filler tu aku anjurkan buat bekam muka secara consistent
...


Oh..buat bekam blh kurangkan kolestrol kat muka ya..selalu buat bekam badan je..ngeri nak buat dkt area kepala termasuklah muka...huhu
Quote sukacactus 24-5-2020 10:06 AM
bluebutter replied at 24-5-2020 08:21 AM
Muka gee jaafar azza elite sekadar yang ingt skrg semua dah bermuka petak hidung petak dah akibat  ...

Padahal diorang tu rupa sblm bikin pun dah lawa dah
Quote Cable 24-5-2020 10:35 AM
234126 replied at 23-5-2020 11:54 PM
Kenapa iol rasa mcm tak lama lagi dia ni jugak akan tiruskan nosetip mcm trend retis msia sekarang n ...

bukan si zainurul razia ni mmg ada repair ke...ke sbb dia makin berisi sket kt muka?
Quote bluebutter 24-5-2020 11:25 AM
Sebab apa muka berbotox makin lama makin bersegi. Botox adalah sejenis tissue badan berplastik texture. Muka yang sudah disuntik botox, ikut jangkamasa setahun let say, akan hilang, jadi, for top up bottox filler whatsoever itu, botox jab kena dibuat lagi, padahal muka yang dijab botox itu tidak pun dissolve dalam tissue muka dia, sebab itu bila top up demi top up botox, benda plastik di muka itu mengeras, itu yang muka jadi empat segi persegi macam kotak, tissue botox itu tak dissolve. Ini I tgk how botox filling at your body makeup.

Geli tgk orang suntik botox ni, muka square jadinya. Tak paham orang yg obses mahu cantik ni, akhirnya muka bersegi segi.
Quote biozipstar 24-5-2020 12:40 PM
ni yg kena kutuk bulu mata pelesu oleh diba AA. wakakakakkakaka
Quote Tinot7 24-5-2020 01:36 PM
Awat muka dia merah2 mcm kena ruam?
Kening pun dibuat ka?

At least dia sedar level kemampuan dia menyanyi.. tak mcm satu kapel tu, tahap konpiden tinggi...
Quote annadonna 24-5-2020 01:42 PM
Dia ni jenis boleh nyanyi mcm janna nick la. Suruh nyanyi utk duduk duduk unggun api kumpul kumpul ramai boleh la. Tapi ko suruh naik pentas hauk semua ni. Nyanyi akustik sedap la bila masuk banyak instrumen hancur suara masing masing. Sebab telinga tak reti nak dengar sound kat pentas.
Quote Cleocatra 24-5-2020 01:43 PM
Kuat nau selpi si zarasia ni. Filter botingkek tingkek
Quote undukngadau 24-5-2020 03:07 PM
Bagusla sedar diri awal2.. Drpd main taram jer pastu dikecam.. Satu kerja lg nak buat justification hahaha..
Quote RatuDunia94 24-5-2020 03:58 PM
Tak.. masalahnya lagu sheils ada org nak undi ke? Entah2 minggu ni calon.. minggu dewan out.. so toksah tanya layak ke semifinal ke tak..
Quote 234126 24-5-2020 06:03 PM
sharlenetexas replied at 24-5-2020 09:59 AM
Sheols ni kalau tengok nama penuh macam ada lots of mixxx paki/india. Takyahlah repair muka. Takut ...

tu la, takut dia terikut sebab sekarang ni trend retis hidung mancung tirus nosetip kecik sebab zaman selfie kan... mcm si cleopatra tu dah mcm anime.

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:19 PM GMT+8 , Processed in 0.096654 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top