CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Blok Nombor, Tak Bagi Jumpa Anak - Erin Tak Nak Ada Kaitan Dengan Da'i Farhan!

18-5-2020 12:01 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 19066| Komen: 100|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Dia ada cakap nanti lepas lahir nak jumpa baby. Bila dia cakap begitu, memang tak lah saya nak bagi dia jumpa dengan baby ini."
"Dia ada cakap nanti lepas lahir nak jumpa baby. Bila dia cakap begitu, memang tak lah saya nak bagi dia jumpa dengan baby ini."

Bekas isteri Da'i Farhan, Noorainul Naqim Mohd Radzi yang lebih dikenali sebagai Erin nekad tidak mahu bekas suami bertemu anaknya.

Berkata kepada GEMPAK, dia yang diceraikan ketika hamil kini enggan mempunyai sebarang kaitan dengan Farhan.


Kredit foto: IG

"Saya dah block ustaz. Saya tak nak ada apa-apa lagi sama ada saya dihubungi atau saya menghubunginya.

"Jadi, bila saya sekat nombor telefon, fikiran saya jadi lebih tenang. Kalau saya tak block, fikiran saya nanti jadi tak tenang fikir macam-macam. Sekarang ni saya lebih gembira dengan kehidupan.

"Biarlah saya sekat ustaz terus. Lagipun saya sudah tidak mahu dikaitkan dengan dirinya lagi," katanya.


Tambahnya, Farhan mungkin akan mengambil barang-barangnya yang masih berada di rumah Erin selepas Perintah Kawalah Pergerakan berakhir kerana pendakwah itu kini berada di Kelantan sejak keluar dari rumah.


Kredit foto: IG

Biarpun perkahwinan mereka bertahan enam bulan sahaja, Erin akui hidupnya kini lebih tenang dan meminta orang ramai berhenti kaitkan namanya dengan Farhan lagi.

"Cumanya tolonglah henti kaitkan saya dengan ustaz lagi. Saya ini bukan selebriti. Kalau dulu mungkin saya isteri ustaz, sekarang ni saya bukan isteri sesiapa lagi," ujarnya.

Erin sebelum ini mendakwa dia dijangka melahirkan awal tahun depan. - CARI
2

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kinakina89 18-5-2020 12:12 PM
lol. tak habis2 drama dieorg nih
Quote shahirakay 18-5-2020 12:15 PM
sebenarnya pompuan ni lapar perhatian. aku rasa dia ni sejenis gaslighting ye. memula konon2 hantar farhan tu balik kat ex wife dia sebab farhan duk rindu anak dengan ex yang pertama. lepas tu dia sendiri pulak taknak bagi anak dia jumpa farhan ni. lepas tu nanti farhan ni royan pulak tak dapat jumpa anak. pompuan ni sebenarnya bitter farhan masih berhubung dengan ex dan rindu2 anak dengan ex, dan lepas tu saja nak bagi farhan ni royan. sekian.
Quote virgo19 18-5-2020 12:26 PM
Hari tu kata dia yg mintak diceraikan sbb tak nak farhan susah hati, ni pulak cakap diceraikan ketika hamil, ala2 teraniaya macam nora danish pulak, siap taknak bagi jumpa anak. Puih la pompuan ni.. dah tua pun bodo..
Quote cikgojesss 18-5-2020 12:27 PM
berangan hidup jah mengandung.. mengandung taik sembelit puiii
Quote Aunty_Acid 18-5-2020 12:33 PM
Malu tp mahu
Kalu org muda merajuk ok le jg
Quote Mekpah 18-5-2020 12:37 PM
Sbenarnya org yg kawen 2 ni bnyak yg xbahagia.. Dlm 10, ade lar kot 1 yg bahagia.. Mmg hidup akan jd porak peranda.. Yet, lelaki masih xserik.. X ambik iktibar..nk jgk berbini ramai.. Sbb halal katanya.. Walaupon xmampu dr segala segi
Quote Hypothetically 18-5-2020 12:38 PM
Nampak mcm ko sorang je yg lagi lagi bagi kenyataan Erin, mana pegi suara Farhan atau bekas isteri Farhan. Yg tulis panjang2 mintak perhatian bukan ko ke?  Bukah ko ke yg tak henti2 nak kait kan bekas madu, bekas suami bila kena cerai, so what do u mean by  "tolonglah henti kaitkan saya dengan ustaz lagi".
Quote Anne.W 18-5-2020 12:39 PM
Sbnrnyr xmgandung pon...mental ja dia ni
Quote bedahmenjuyah 18-5-2020 12:47 PM
Hypothetically replied at 18-5-2020 12:38 PM
Nampak mcm ko sorang je yg lagi lagi bagi kenyataan Erin, mana pegi suara Farhan atau bekas isteri F ...

Mental kan minah ni. Doktor konon!
Quote sonatalady 18-5-2020 12:51 PM
Asyik keluar mcm2 ayat.nampak x senang duduk.
Farhan pn berdiam diri aje kali ni.adakah yg dulu2..asyik komen masa awal kawen..erin ni yg lebih2.
Apa pn dugaan untuk farhan dan erin ni.
Bg kami g next isu plak..bkn isu kau aje erin.
Quote naz1641 18-5-2020 12:52 PM
Anne.W replied at 18-5-2020 12:39 PM
Sbnrnyr xmgandung pon...mental ja dia ni

Mana dpt tahu dia x pregnant?
Quote idea77 18-5-2020 12:54 PM
shahirakay replied at 18-5-2020 12:15 PM
sebenarnya pompuan ni lapar perhatian. aku rasa dia ni sejenis gaslighting ye. memula konon2 hantar  ...

Betul. Duk rasa camtu juga. Dia meroyan sebab diceraikan. Sakit hati sebab dah kena cerai n laki nak balik pada bekas bini. Drama panjang2 ni sebab nak farhan tu balik kat dia. Berbelit minah ni.

Baguslah si paan tu sedar. Mana nak larat lepas kahwin jer satu2 terbuka..bukan main bangga bini dia doktor, rupanya ppuan tu tipu. Cerita menipu duit orang terbuka sana sini..Court case lagi fasal tipu orang. Malu bergunung2..rezeki makin sempit takda orang nak bagi job.

Kalau betul dia yg minta cerai takdanya dia block n tak bagi jumpa anak. Kalau betullah dia pregnant.
Quote Gincubiru 18-5-2020 01:02 PM
" Tolonglah henti kaitkan saya ... " Laa , takde sapa tanya pun , dia sendiri yg tulis panjang berjela ...Masuk trolley tolak sendiri  makcik ni ..
Quote Anne.W 18-5-2020 01:05 PM
naz1641 replied at 18-5-2020 12:52 PM
Mana dpt tahu dia x pregnant?

Xla.. Im referring to her statement..

Acah2 diceraikn dlm preggy.. Nk raih simpati. Cer u tgk krono.. Mcm xsync storyline dia.. Dlm bng sblh pon rmi speku mcm i...
Quote Hypothetically 18-5-2020 01:15 PM
bedahmenjuyah replied at 18-5-2020 12:47 PM
Mental kan minah ni. Doktor konon!

Kan u. Percubaan bersihkan nama tak jadi mungkin. Nak di julang dia lah yg paling byk berkorban dan mangsa keadaan. Lepas tu mungkin boleh balik semula dgn kegiatan kedoktoran, which I think NOT.
Quote Mleeen82 18-5-2020 01:15 PM
fikiran tak mcm doctor lansung si erin ni!!!
Quote izat123 18-5-2020 01:23 PM
Mleeen82 replied at 18-5-2020 01:15 PM
fikiran tak mcm doctor lansung si erin ni!!!

Dah dia memang bukan medical or phd dr pun. Dr reka sendiri
Quote misslinkpk85 18-5-2020 01:29 PM
virgo19 replied at 18-5-2020 12:26 PM
Hari tu kata dia yg mintak diceraikan sbb tak nak farhan susah hati, ni pulak cakap diceraikan ketik ...

ala virgo. skrip golongan2 yg penah mnganiaya wanita len ni lebih kurang je. bila rumahtangga sndiri roboh di tgh jalan apa susah, salahkan jela ex bini. padahallll, ada isu lain yg lg besar dari tu yg nak di cover sbb malu. mcm yg ku komen sbelum ni, skrip sama diulang2 tapi pelakon berbeza. ada kalangan org biasa, retisss pun ada. hahahah
Quote tuberoses 18-5-2020 01:30 PM
block laki pun nk bgtau...da mental la tu...asik ko je yg berbunyik

Lihat semua komen(100)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.118201 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top