Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Empat Bulan Berjauhan, Aliff Syukri Buang Ego Kembali Ke Pangkuan Isteri

10-5-2020 10:28 AM|Oleh: top5complete| Komen: 30

Usahawan kosmetik popular Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri sudah kembali bersama. 

Perkara menggembirakan ini dikongsi sendiri oleh Aliff menerusi sebuah posting di Instagram. Tulisnya, dia telah kembali ke pangkuan keluarga selepas empat bulan berjauhan. 


Foto: Beautifulnara, Astro Gempak

Hal rumah tangga Aliff menjadi bualan ramai apabila surat tuntutan cerai Datin Seri Nur Shahida menjadi tular selepas Aliff mendedahkannya di IG.

"Rindu sangat nak peluk anak saya Raudah. Lama saya menyepi, bukan merajuk cuma muhasabah diri untuk menjadi manusia yang soleh, menghargai, matang, dan apa yang saya perlukan dalam hidup.

"Empat bulan berjauhan dari anak di sisi kosong sebenarnya hidup saya dan saya buang ego dan kembali ke pangkuan keluarga," katanya.


Foto: Instagram Aliff Syukri

Dia juga mendedahkan isu rumah tangganya yang tersebar luar itu bukanlah rekaan semata-mata untuk meraih publisiti.

"Apa yang berlaku bukan gimik untuk meraih publisiti tapi saya seperti orang biasa yang ada pasang surut dalam rumah tangga. Jujurnya bukan satu benda yang senang untuk saya lalui tetapi syukur Alhamdulillah keluarga Allah keutamaan saya."

"Saya ingin menjadi seorang Alif Syukri baru yang lebih matang dan menghargai semua orang terutamanya isteri saya," tulisnya.

Buang yang keruh ambil yang jernih, semoga rumah tangga Aliff Syukri dan isteri akan menjadi lebih bahagia selepas ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 30
Komen

Previous : Elyana Masih Larat Berpuasa Walaupun Bertarung Melawan Kanser

Next       : "Cutting Editing Budak-Budak Sekolah Ke? Macam Asal Boleh Je" - Kata Penonton Drama Bukan Gadis Biasa

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 20-5-2020 03:57 PM
comel baby Raudah...

Lain-lain Komen

Quote Lavender_Violet 10-5-2020 10:56 AM
Yo lah tu Tok Lip....
Sok lusa ko buat perangai lama ko balik
Harap kali ni betul2 istiqomah & matang lah ye..
Penat dah nonton sinetron ko nih
Quote debab_78 10-5-2020 11:13 AM
Dah ada la benang psl ni...
Quote tagas 10-5-2020 11:14 AM
teringat citer seorg pemuda minta tlg dari di baham harimau

yg mana akhir nya pemuda tersebut di baham juga

sbb org ingat dia main2 minta tlg

Quote ufc214 10-5-2020 11:38 AM
Sudah2 la drama.... tak perlu layan
Quote kiah_mai_pulak 10-5-2020 12:04 PM
dah tu kita nk kena mggelabah............................. ke tak ni?
Quote airmineral 10-5-2020 12:15 PM
propa
bila nak bertaubat ni
Quote lady_suria 10-5-2020 12:37 PM
laki bini dgn mak kaki drama
Quote jlocute 10-5-2020 12:38 PM
propa... lepas tu  suruh tgk utube dia...
Quote Zeatyisaac 10-5-2020 12:49 PM
Comelnyer Raudah, secantik namanya.
Quote albob90 10-5-2020 12:55 PM
Semoga bermujahadah alep sukri
Quote kukukatablog 10-5-2020 01:02 PM
tak puas hati pasal kes meena aritu...
senang2 jer orang lupa...
Quote slyfynx 10-5-2020 01:10 PM
Bodo la, bape banyak nk bukak thread ni.
Kan dah ade.
Yang dah ade tu pun x perlu bukak thread, sambung je thread lama.
Bg publisiti kat ungka ni buat ape
Quote manehnya 10-5-2020 01:51 PM
Alaaa x jd pulak... Sesaja ja create issue... Dua2 sama
Quote Tinot7 10-5-2020 08:43 PM
Aaauuuwww comeynya baby
Quote CurangLagi 10-5-2020 11:50 PM
Komen baby ja.. comelnya
Quote epuepy 11-5-2020 05:23 AM
Meena mcm mne? Hrp2 dia ok la. Tkut dia phobia Jr.  4 bln aman2  x kena dera, tkut lps tok lip blik, kena dera lgi.

Sian bdk tu.
Quote coco 11-5-2020 10:46 AM
ok now..... Bella Astilah dah ada ahli baru dalam kelab bini kutip laki
Quote balakkampung 11-5-2020 11:06 AM
dalam family ni iolls cuma follow kak yati...suka tengok tutorial mekap dan masak dia..
Quote royaldanish 11-5-2020 11:47 PM
Banyak nya thread syukriak ni...

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top