CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Da'i Farhan Cerai Isteri Ketika Hamil, Aura Sudah Hilang?

6-5-2020 07:23 AM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 18516| Komen: 85|Original author: Oleh: hafiz.ahmad

Description: Isteri kepada Da'i Farhan yang dikenali sebagai Dr Erin atau nama panjangnya, Noornainul Naqim Mohd Radzi baru saja mengesahkan bawaha beliau sudah bercerai bersama suaminya pada April lalu.

Sumber: OhMyMedia

Isteri kepada Da'i Farhan yang dikenali sebagai Dr Erin atau nama panjangnya, Noornainul Naqim Mohd Radzi baru saja mengesahkan bahawa beliau sudah bercerai dengan suaminya pada April lalu. 

Perkara ini dikongsikan sendiri oleh beliau di laman Instagram. Katanya, Da'i Farhan sudah melafazkan cerai pada 27 April lalu selepas dirinya hamil anak pertama bersama pendakwah tersohor di Malaysia itu.

Dedah Erin, dia sendiri menuntut cerai kerana tidak tahan dengan sikap 'lalang' Da'i Farhan.

"Perceraian ni saya yang minta sebab saya dah penat dengan episod kejap kata nak rujuk sana dan ceraikan saya. Kejap tak jadi nak ceraikan saya dan nak pujuk yang sana bermadu dengan saya," tulisnya.

 
Baca perkongsian tersebut di bawah:


Kredit foto: IG

Apa cerita ni Da'i Farhan? Semoga semuanya baik-baik sahaja buat kedua-dua individu ini. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • DayangKirana

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 6-5-2020 07:25 AM
still nak acah victim dan salahkn orang
Quote beta_carotene 6-5-2020 07:39 AM
OK COD lah kan
Quote missyL 6-5-2020 07:49 AM
Hal rmh tangga selesai dlm private x bole ke. Tua pn bodoh
Quote nazzse 6-5-2020 07:52 AM
beta_carotene replied at 5-5-2020 11:39 PM
OK COD lah kan

Cash on delivery ke?
Quote arffa 6-5-2020 07:58 AM
Dalam tempoh nak bercerai sempat lagi berendut. Jantan macam ni mmg tak boleh harap. Bekas bini gi la cari orang lain jangan berharap dengan jantan macam ni.
Quote Kurex 6-5-2020 08:01 AM
Fakiyu         
Quote chipsmoremore 6-5-2020 08:03 AM
menyampah lak aku bila dia salahkan first wife... makcik ni mmg jenis x ngaku salah,  mmg mengundang kejian netizen lar....

kalo dia senyap n x bagi statement pjg gitu lagi bagus...

mmg otak singkat la makcik ni..
Quote kiwibenz 6-5-2020 08:06 AM
Berkahwin kerana aura 19 bercerai nya kerana covid 19. Kau dah kenapa setat..asal bini ngandung, cerai. Nak lawan abu ke
Quote DayangKirana 6-5-2020 08:10 AM
"pihak sana takleh move on"...???

ohhh bijjj pleaseeee!
Quote Sazida 6-5-2020 08:11 AM
Geli aku statement pempuan ni. Acah2 jd kambing hitam pulak. Kalau betul cerita dia, dah kenapa bini first pun sangap sgt nk get back dgn farhan ni? Dah kena sumpah 7keturunan jd bodoh ke apa?
Quote Tinot7 6-5-2020 08:11 AM
Mcm drama pulak
Quote kiah_mai_pulak 6-5-2020 08:12 AM
beta_carotene replied at 6-5-2020 07:39 AM
OK COD lah kan

tak.. kalau yg ni gaya mcm paywave je..
Quote tagas 6-5-2020 08:12 AM
Drama
Quote beta_carotene 6-5-2020 08:14 AM

haah sis

yg meols nmpk, pompuan ni mmg target nk kawin ostad
tp ostad yg sorg ni sangkut kt dia sbb cm bodoh2 alang gitew

sheols silap, bodoh x menjamin kebahagiaan ye
Quote kiah_mai_pulak 6-5-2020 08:15 AM
tt mohon cek lah... thread ni org gali awal2 pagi td dah. kau bangun2 tido terus buka thread baru ya

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1199192&mobile=2
Quote rikuren 6-5-2020 08:18 AM
buapakperut replied at 6-5-2020 07:25 AM
still nak acah victim dan salahkn orang

  itulah...suami kalau nak bercerai kena ada keizinan isteri ke? boleh sesiapa beri pencerahan?
Quote KIM.K 6-5-2020 08:23 AM
Bila dah biasa amik keputusan tak cukup masak. Asal boleh, asal berlaki, asal berpeluang lalu kita fight peluang kita..hish

Ko main gamble je ye. Kena simpan sikit maruah diri tu
Quote beta_carotene 6-5-2020 08:26 AM
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2020 07:15 AM
tt mohon cek lah... thread ni org gali awal2 pagi td dah. kau bangun2 tido terus buka thread baru ya ...

sejenis menggelupur menggelupur menggelupur lah ni?
Quote slyfynx 6-5-2020 08:27 AM
Sampai 3 thread dah cite pasal 'retis' ni.

Lihat semua komen(85)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 03:46 PM GMT+8 , Processed in 0.078583 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top