Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Pelbagai Warna Dan Corak , Baju Menteri Disamakan Dengan Hidangan Popular!

3-5-2020 10:31 AM Komen: 9
"Sekali pandang, cantik-cantik baju batik Datuk Seri Ismail Sabri pakai. 
2 kali pandang, nampak menyelerakan lagi-lagi bila tengok masa tengah puasa.
Terliur lah pulak! Sidang Media selalu dinantikan. 
Suka tengok penampilan Datuk. Nampak ceria dan muda 10 tahun pakai baju warna warni."


Demikian hantaran seorang netizen menerusi Facebook beliau perihal baju yang dipakai Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri apabila muncul dalam sidang media yang ternyata telah mencuri perhatiannya.


Loading FB Post...

Begitulah bila bulan puasa, yang ada dalam fikiran adalah makanan dan minuman sehingga warna baju pun dikaitkan dengan hidangan popular tempatan seperti kek, kuih, air dan sebagainya.


Kredit foto: Pink  Blush Yuyu

Tahap kreativiti dan imaginasi netizen Malaysia memang power. Mungkin ini cara Datuk Ismail Sabri mempromosikan corak batik kontemporari Malaysia.

Ada yang dah terliur ke tu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
0
0
0
Komen: 9
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mawar_mustika 4-5-2020 10:55 AM
sbelum ni tgk die kluar xdelh perasan sgt psl dgn kuih muih tu...lps dh viral tu ble die kluar br ni pakai bj kuning trus terbayang2 ais jagung....huhuhu sedapnya hahaha

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 3-5-2020 10:43 AM
iols sakit hati tengok corak pprt baju datuk ni. Maybe team datuk ni lagi bijak itu pasal dia bagi baju ni dan create trending
Quote Paiya 3-5-2020 10:48 AM
aku pula suka baju dia.

semuanya  cantik2 ...

dia ni pak mertua Jovian kan?
Quote Kuasaberganda 3-5-2020 01:34 PM
cantik baju. mentang mentang menantu fashion designer. jeles taw
Quote rosa_canina 3-5-2020 02:20 PM
cantik plk corak tu matching dgn makanan  
Quote epal21 3-5-2020 04:05 PM
Bagus, tolong promosikan batik malaysia.  Padan pulak tu corak & warna batik dgn desserts tu.
Quote nefnefnef 3-5-2020 06:41 PM
KIM.K replied at 3-5-2020 10:43 AM
iols sakit hati tengok corak pprt baju datuk ni. Maybe team datuk ni lagi bijak itu pasal dia bagi b ...

Anak menantu dia yg design kot Kim. Free publicity gittew now that his shirts catch people's attention
Quote baby37 3-5-2020 06:56 PM
Aku suka orang matchingkan baju dia ngan makanan ni....  kreatif. Terhibur i.
Quote Tinot7 3-5-2020 10:23 PM
Iols takde prasaan tgk baju dia. Tapi bila dipasangkan dgn air dan makanan, mmg nampak sgt menyelerakan.
Quote mawar_mustika 4-5-2020 10:55 AM
sbelum ni tgk die kluar xdelh perasan sgt psl dgn kuih muih tu...lps dh viral tu ble die kluar br ni pakai bj kuning trus terbayang2 ais jagung....huhuhu sedapnya hahaha

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top