CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Inspektor Berdepan 9 Pertuduhan Rogol, Cabul 2 Wanita Mongolia

30-4-2020 03:04 PM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 5671| Komen: 25|Original author: Oleh: top5complete

Description: Memetik laporan Harian Metro, inspektor polis yang didakwa merogol dua wanita Mongolia di sebuah hotel di petaling jaya awal bulan ini, memohon kes dibicarakan selepas sembilan pertuduhan dibacakan te ...
Foto: Harian Metro/FMT


Memetik laporan Harian Metro, inspektor polis yang didakwa merogol dua wanita Mongolia di sebuah hotel di petaling jaya awal bulan ini, memohon kes dibicarakan selepas sembilan pertuduhan dibacakan terhadapnya di hadapan Hakim Norshila Kamaruddin di Mahkamah Sesyen Petaling Jaya, hari ini.

Hazrul Hizham Ghazali, 30, yang bertugas di balai polis daerah tersebut, berdepan enam pertuduhan rogol seorang wanita Mongolia berusia 20 tahun pada 11 April.

Dia juga menghadapi tuduhan mencabul wanita itu pada hari sama dan dua tuduhan merogol seorang lagi wanita berusia 36 tahun pada waktu dan tempat yang sama.

Dia dikatakan menggunakan pangkatnya untuk memaksa persetujuan kedua-dua mangsa.

Hakim Norshila Kamaruddin membenarkan Hazrul membenarkan tertuduh diikat jamin RM27,000 dengan seorang penjamin untuk semua tuduhan rogol dan penganiayaan dan menetapkan 2 Jun ini untuk sebutan semula kes.



Foto: RTM Malaysia

Foto: RTM Malaysia

Terdahulu, Timbalan pendakwa raya Asnawi Abu Hanipah meminta pengadilan untuk tidak memberikan jaminan terhadap Hazrul kerana bimbang dia akan mengganggu saksi.

Peguam Hazrul, Shah Rizal Abdul Manan bagaimanapun meminta mahkamah mempertimbangkannya memandangkan saksi berada di bawah perlindungan. - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote daisywillberry 30-4-2020 03:13 PM
Astaghfirullah
Quote cahaya_emily 30-4-2020 03:17 PM
Umur baru 30 tp nmpk mcm dh tua kerepot je..jahat la busukkn nama polis je..
Quote RatuDunia94 30-4-2020 04:04 PM
Yuckkkkss


Quote CiliPadiSedap 30-4-2020 05:09 PM
bangcak replied at 30-4-2020 03:35 PM
budak2 gini biasanya kompom ada jawatan dlm umngok tu.
pastu fefiling kebal dari undang2 mcm long  ...

tu long burma lah dik
Quote Kurex 30-4-2020 06:07 PM
Lain kali rogol @Themilo .. baru la rahsiah tak terbongkar.. kan uols...
Quote Tinot7 30-4-2020 06:47 PM
Dia ni ada kuarge ke tak?
Nampak tua nau utk umo cenggitu
Quote jazaa100 30-4-2020 06:49 PM
Tinot7 replied at 30-4-2020 06:47 PM
Dia ni ada kuarge ke tak?
Nampak tua nau utk umo cenggitu

Kuat main....memang nmpak tua
Quote ciwelireng 30-4-2020 07:44 PM
ikut konek sangat kan dah masuklokap
Quote matbad 30-4-2020 08:07 PM
Kaki poen smpai muka jd kertu..pantang lobang tau nak sumbattt ja..apa la
Quote sh00 30-4-2020 08:08 PM
Dah ke Sg Buluh pun ptg tadi. Sebab gagal bayar ikat jamin 24K. Sebelum ni 10K dpt ikat jamin
Quote missyL 30-4-2020 09:13 PM
Org sibok hal lain. Die sibok nk merogol. Kan dah raya kat jel
Quote MakareyumSuciey 30-4-2020 09:18 PM
Merogol time2 pkp lagi....tambah lagi kesalahan heols ingkar pkp.
Quote haiku08 30-4-2020 11:10 PM
Hotel polis ni g dekat gilos ngan area opis meols..Iols perati area hotel ni mmg banyak ayam..so mcm agak pelik nak projek sbb hotel ni opposite balai je..antara kene trap dek ayam tu or mmg polis ni mmg cari pasal
Quote bluebutter 30-4-2020 11:11 PM
cahaya_emily: Umur baru 30 tp nmpk mcm dh tua kerepot je..jahat la busukkn nama polis je..

Ya ke. Nampk cam macho. Tinggi tegap.
Quote LautBiru52 30-4-2020 11:33 PM
Memalukan. Kesian mak ayah dia. Mane nk sorok muka
Quote epuepy 1-5-2020 02:06 AM
Muda lgy. Bru 30. Dikk, klo dh gatal sgt bebird tu, kawin je la. Memalukan pdrm je ko ni. Ni X psl2, keje hilang, malu dpt.
Quote gideoncross 1-5-2020 06:01 AM
jazaa100 replied at 30-4-2020 06:49 PM
Kuat main....memang nmpak tua

Apa scientific reason behind y muka boleh nmpk tua if rjin main?
Quote manehnya 1-5-2020 06:32 AM
Gila sex... Tgh buat kerja pun jadi, eh malu lah!
Quote dua_chzy 1-5-2020 06:34 AM
gideoncross replied at 1-5-2020 06:01 AM
Apa scientific reason behind y muka boleh nmpk tua if rjin main?

Patutnya makin muda sebab sex is exercise kan.

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.073509 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top