CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Masa PKP Pun Berkira!" - Azwan Ali Maki Pasar Raya Tak Buka Air-Cond

30-4-2020 11:28 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11657| Komen: 70|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Masa PKP pun nak berkira!?"
"Masa PKP pun nak berkira!?"

Puasa-puasa ni, Azwan Ali marah siapa tu? Dalam ciapannya di Twitter semalam, pengacara terkenal dengan nama Diva AA itu meluahkan rasa kesal terhadap sebuah pasar raya yang dikatanya tidak membuka penghawa dingin.



Kredit foto: Twitter

Mungkin pihak pengurusan bertindak demikian sebagai langkah penjimatan ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan.

Namun, Azwan dilihat begitu marah dan tidak senang dengan tindakan pengurusan pasar raya berkenaan.


Kredit foto: Twitter


Malah, komen warganet juga dibalasnya dengan makian, justeru ramai meminta Azwan supaya bersabar lebih-lebih lagi di bulan Ramadan ini.



"Masa PKP Pun Berkira!" - Azwan Ali Maki Pasar Raya Tak Buka Air-Cond

Puasa-puasa ni tak penat ke asyik nak marah-marah je? - CARI
3

Bagus
5

Marah
2

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • CiliPadiSedap

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 30-4-2020 11:42 AM
dia ni bulan puasa pun mencarut....aku plak yg risau...dia ni time sakaratulmaut org suh mngucap...dia mencarut
Quote beatgirlX 30-4-2020 11:47 AM
Dia ni sakit..sah sakit tenat ni..baik bawak g berubat..depress teruk..asyik memaki hamunnn je keje..
Aku nak Aeon plak saaaammmannnn ini org
Quote ekmal_sorrow 30-4-2020 11:51 AM
adakah ramadhan ini ramadhan terakhir buat AA? risau tgk dier carutan mcm tu skali
Quote nefnefnef 30-4-2020 11:57 AM
Hehehe selamba si Hakim tu carut Diva AA ahli neraka. Sengaja la nak provoke
Quote oni313 30-4-2020 12:00 PM
aeon midvalley?

bukan ke AA duduk bkt a/bangsa ke? jauh benor sampai ke aeon midvalley beli brg....
Quote kiah_mai_pulak 30-4-2020 12:10 PM
menyalak je lah kau ya diva Aa di penghujung usia ni. ramadan ni bawak2 lah bertaubat.. ni duk maki duk mnyalak duk sialkan org..
Quote mbhcsf 30-4-2020 12:27 PM
well, think positive  - aircond ade aliran udara

so...tak pe la
Quote epuepy 30-4-2020 12:30 PM
Haahahah. Yg komen2 dlm tu pn saje je provoke aa lebey2. Makin menjadi la mamat tu.
Quote aderaderker 30-4-2020 12:32 PM
Ada je aircond kat aeon mv tu.

Orang muk muk banyak dosa cenggitulah.
Panas manjanggg.
Quote solarlunar 30-4-2020 12:34 PM
Mmg depa tutup or naikkan suhu.

Sbb smlm pegi mmg rasa panas. Bukan kt dlm hypermarket je.
Quote slyfynx 30-4-2020 01:40 PM
Banyak nau wartawan cari punye nick tanpa ade CARI-xxx la.
BTW, ape pekdahnye kite layan ungka tua ni?
Biar je die post ape pun.
Layan buat ape
Quote RatuDunia94 30-4-2020 01:42 PM
Gigihnya heols beli barang kat situ.. hidup sorang2 je pon...
Quote syidasaleh 30-4-2020 01:48 PM
nefnefnef replied at 30-4-2020 11:57 AM
Hehehe selamba si Hakim tu carut Diva AA ahli neraka. Sengaja la nak provoke

Hahahahaha.kental dak hakim tu. Tersentap Diva AA. Satu lg yg baju merah tu. Diva AA ngate org gemok. Macam la dia kurus. Adoiiii
Quote Tinot7 30-4-2020 01:48 PM
Jauhnya merantau...
Quote nefnefnef 30-4-2020 01:56 PM
syidasaleh replied at 30-4-2020 01:48 PM
Hahahahaha.kental dak hakim tu. Tersentap Diva AA. Satu lg yg baju merah tu. Diva AA ngate org gem ...

Khennnn... Yang sorang lagi innocent je jawab aeon tengah aeon tepi. Pun kena carut si Diva AA Aeon Midvalley la! Apa yg tengah tepi pun iols tak faham.. Aduii... Mengekek iols gelak
Quote insulin 30-4-2020 02:25 PM
solarlunar replied at 30-4-2020 12:34 PM
Mmg depa tutup or naikkan suhu.

Sbb smlm pegi mmg rasa panas. Bukan kt dlm hypermarket je.

Nak jimatkan elektrik, tak pasal2 kena sumpah seranah dengan divaAA. Haha....
Quote daisywillberry 30-4-2020 02:50 PM
Hahahaha adehh
Quote solarlunar 30-4-2020 03:02 PM
insulin replied at 30-4-2020 02:25 PM
Nak jimatkan elektrik, tak pasal2 kena sumpah seranah dengan divaAA. Haha....

Yup, sulin. Retail also bad affected dgn CoVID 19 nie. Mestilah nk save.

I masuk jap je pastu trus balik cepat2.
Quote insulin 30-4-2020 03:27 PM
solarlunar replied at 30-4-2020 03:02 PM
Yup, sulin. Retail also bad affected dgn CoVID 19 nie. Mestilah nk save.

I masuk jap je pastu t ...

Yup. Banyak business yang terkesan dengan covid19 ni.

Beli barang dapur ke?

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.073248 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top