Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Nurul Zahid Keluar Bersama Suami Ketika Membeli Barang Dapur? Ini Respons Young Syefura

25-4-2020 11:17 AM Komen: 84
Baru-baru ini, kecoh apabila anak kepada Zahid Hamidi, Nurul telah keuar rumah dan melanggar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tanpa urusan yang penting.

Terbaru, turut tular sebuah gambar yang memperlihatkan Nurul Zahid sedang membeli belah barang dapur bersama suaminya. Menimbulkan persoalan di sini, adakah arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) hanya untuk rakyat marhaen sahaja?

Melihatkan gambar ini, ADUN Ketari, YB Young Syefura turut berasa kurang senang dengan sikap segelintir individu yang mengingkari perintah PKP.

"Saya tgh puasa ni. Hmm"


Jelas di situ, Young Syefura hanya memilih untuk berdiam diri daripada mengeluarkan kata-kata buruk pada bulan Ramadhan ini.

Persoalan buat buat kita semua, adakah golongan atasan kebal daripada arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini? Adakah pihak berwajib hanya berani menangkap rakyat arhaen yang melanggar PKP? Tiada siapa yang tahu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
6
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 84
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote evlinne 30-4-2020 12:49 AM
umbut replied at 25-4-2020 11:56 PM
Sakit mata aku tgk kening dia ni

Kening naik hahahaha bru nampak garang mcm sasha fierce. Dia buat brow embroidery ke
Aku pun sakit mata tengok kening dia ni

Lain-lain Komen

Quote sofyayra 25-4-2020 11:28 AM
Oleh kerana akak sedang berpuasa, akak just nak cakap, " hang sekolah ke tidak kaklong". Yang ni takpa kalu dikenakan tindakan dek kerna bodsom dia.
Quote fliphair8 25-4-2020 11:33 AM
Dia ni ade masalah ego melampau disebalik acah2 islamik....fake fake fake
Quote belilies 25-4-2020 11:35 AM
Bukan aritu sheols kutuk kayangan klua bramai2 ka?
Quote luluaurora 25-4-2020 11:37 AM
hurmm..kebal kayangan petala langit ke tujuh gittewww
Quote Acikgomen 25-4-2020 11:46 AM
Kuar dgn somi tayang2 beli barang remdan sambil somi menyeringai gitu demi ummah sisssss
Quote fishcracker 25-4-2020 11:59 AM
Hmmmm...lepas ramadan la baru iol *#@*^! {:laugh
Quote KIM.K 25-4-2020 12:04 PM
ffbeauties replied at 25-4-2020 11:51 AM
Kesian kita rakyat marhein tak tau beza MCO dengan LOCKDOWN.
Kita semua yang bodoh. Tak perlu dudu ...

Cerdik apa nak tunjuk level2 kau sangat. Beli barang grocery ke pun orka ni jadi membatak
Quote bolamata 25-4-2020 12:05 PM
i rasa kak long ni keluar dengan husband sama2 masa pegi meeting jumpa menteri tu.. alang2 dah keluar pegi meeting sama2, terus la pegi shopping barang dapur.. i rasa lah..

atau teori kedua dia keluar pegi beli barang naik kereta asing2.. so jumpa di tesco untuk soping barang dapur..

sebab ini bulan ramadhan so i nak bersangka baik saja.. LOL
Quote Lolalala 25-4-2020 12:06 PM
Mesti dia jawab, dia shopping rumah dia. Laki shopping utk isteri pertama {:run{:run{:run
Quote fliphair8 25-4-2020 12:07 PM
Adakah kerana suami berjadual di rumah pertama...maka hanya sebab mengelitis diminta berjumpa.di pasaraya...
Quote Skuau 25-4-2020 12:10 PM
Apabila 'menumpang kasih' kat ore.....itu pon nak rasa bangga sangat.Betul la kata mader...'Melayu mudah lupa'.
Quote sonatalady 25-4-2020 12:11 PM
Kan dh kata..ermmmmm ..
Quote ffbeauties 25-4-2020 12:11 PM
KIM.K replied at 25-4-2020 12:04 PM
Cerdik apa nak tunjuk level2 kau sangat. Beli barang grocery ke pun orka ni jadi membatak

Beliau cerdik dan humble.
Disamping keluar kereta asing asing, beliau cuma tunjuk membeli grocery di tempat rakyat marhein walaupon beliau kayangan
Quote sarah82 25-4-2020 12:13 PM
Ni lagi 2 org tak guna akal.. Aku ni posa ni..
Quote 3480 25-4-2020 12:16 PM
Bodonya siap letak caption camtu.. diam2 suda la.. ka nk tayang kt madu tp dh namanya kak long kawasan..
Quote EvieWanKenobi 25-4-2020 12:20 PM
orang keluar membeli cepat2 je nak balik..
dia siap berselpi bagai..
Quote duricinta 25-4-2020 12:29 PM
Puasa juga hari ni
Quote hyie 25-4-2020 12:42 PM
sheols adalah antara kengkawan ctdk yang mencalarkan imej ctdk sebab ada kawan berperangai na'uzubillah, selain KD...
Quote Meiizu 25-4-2020 12:54 PM
Nurul zahid vodo melantun-lantun

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top