Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Pakai Apron Je' - Ramai Tertanya Nabila Huda Tak Pakai Baju Ke Tu?

21-4-2020 06:09 PM|Oleh: LilRose| Komen: 44

Ramai peminat sering tertunggu-tunggu video apa akan dikongsikan Nabila Huda di Instagramnya. Mana tidaknya, video Abil sering menghiburkan ramai.


Kredit foto: IG

Terbaru, videonya sekali lagi mencuri perhatian ramai dengan membuat kecoh apabila keknya hangus ketika leka 'membebel'. Sudahlah keningnya 'hilang' sebelah. Apa dah jadi ni Abil?



Namun, apa yang menarik perhatian adalah pakaiannya. Sempoi habis Abil, pakai apron je ke tu!?

Bagaimanapun, tidak semua senang dengan penampilan Abil kali ini kerana dia dilihat seolah-olah tidak mengenakan baju di sebalik apronnya itu.



Kredit foto: IG

Ada-ada saja Abil ni, lah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Tak Kisah Selalu Dikeji, Vivy Yusof Derma 1,700 Tudung Bernilai RM255,000 Buat Frontliners

Komen Terbaru

Quote husna_amal 12-5-2020 11:46 AM
takde yang pelik lagi kalau dia buat macam tu. kalau tegur pun dia mesti nak menang sendiri.

Lain-lain Komen

Quote asma87 21-4-2020 06:34 PM
Bior jele. Laki dia Pon xbiseng.netz ni memacam pulak.abil ni mmg dari dolu pakai seksi. Wat duyu espek
Quote minah_selekeh 21-4-2020 06:42 PM
Tak surprise pun coming from Abil.. Nasib baik pandai berlakon, bukan tibaiunta.. Jadi aku bagi free pass..
Quote AvaAdore 21-4-2020 06:48 PM
Abil kot..
Quote kakyungpilah85 21-4-2020 06:52 PM
Lantak dia laa.. Dia yg nak masuk neraka ke syurga ke.. Laki dia yakin leh jawab soal kubur nanti lantak pi dia laa.. Dah tua bangka pon nak dibising2.. Bak kato mak kakyung bawah dah berbulu lobek dah kok bega naa lantak kau laa.. {:smile{:smile{:smile
Quote kikiharris 21-4-2020 06:53 PM
Iols tak minat tgk tik tok, kalau nak gelak2 hilangkan boring iols tgk vid masak abil dgn maria tunku sabri.

So gasaklah ko nk berbaju ke tak, rumah bersepah ke tak.. i don't care. Nk tgk makanan & gelak2 je
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 07:07 PM
asma87 replied at 21-4-2020 06:34 PM
Bior jele. Laki dia Pon xbiseng.netz ni memacam pulak.abil ni mmg dari dolu pakai seksi. Wat duyu es ...

dah tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sbb dia x pakai baju? hahahah
Quote Kurex 21-4-2020 07:10 PM
Bila pakai subang dekat hidung, terus nampak ada dna leluhur
Quote MisXoXo 21-4-2020 07:17 PM
Betul..diam2 doa ajalah.mana tau doa salah satu netz yg buat dia berubah berlitup semua pastu masuk syurga dulu dr netz ..laki dia ada kan...
Quote Lattekopiko 21-4-2020 07:41 PM
Nak beli kek pisang pun rasa kemam mulut ..
Quote rosli_nurizzati 21-4-2020 07:50 PM
kikiharris replied at 21-4-2020 06:53 PM
Iols tak minat tgk tik tok, kalau nak gelak2 hilangkan boring iols tgk vid masak abil dgn maria tunk ...

maria tunku sabri best... suka suara dia.. even tak mekap, baju kaftan, menarik tgk dia masak

Quote salamon 21-4-2020 08:02 PM
mana video nyerr??!!
Quote YomiuriLandMae 21-4-2020 08:09 PM
lantok dia laa.. tp kek pisang yg dia jual tu nmpk sedap.. kemain smpi tokti pun order..
Quote ashilalat 21-4-2020 08:21 PM
Kalao abil ni, die x pakai apa2 pon aku x heran.
Quote KIM.K 21-4-2020 08:33 PM
Aku ske gak apron, kat Etsy ada jual apron macam cosplay skirt vintage ropol2 memang chris.aguilera sangad. Jenis pakai apron je takyah pakai apa2
Quote ChildrenOfBodom 21-4-2020 09:23 PM
kalau telanjang teruih pon ada orang lalu ka tgk si kepam ni?
Quote umbut 21-4-2020 09:28 PM
Biarlah nak pki apron je pun... panaslah
Quote supermum 21-4-2020 09:29 PM
Dia pregnant ke?Ada aku baca satu komen kat ig sapa ntah,bagi hint mcm Abil pregnant. Dia pun mcm berisi sikit
Quote Tinot7 21-4-2020 09:40 PM
Mana nak beli kek pisang dia ni?
Quote asma87 21-4-2020 09:48 PM
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:07 PM
dah tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sbb dia x pakai baju? hahahah

Walaweh! Wajib aa gelabah kalau acik kiah peberet aku soh...hikhik

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top