Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Foto Menggoda Fatin Afeefa Dalam Tab Mandi

21-4-2020 12:48 PM|Oleh: Saiful| Komen: 129

Amboi Fatin Afeefa, sengaja mengundang kecaman ke ni?

Baru-baru ini gambar yang dimuat naik Fatin di Intagram berjaya meraih perhatian dan menjadi bualan panas.

Mana tidaknya, gambar sedang mandi di dalam tab mandian!

Foto: IG
Kapsyennya, "Minding my own business, as always." Memang nampak dirinya sedang bertenang berendam dalam lautan air dan buih.

Bagaimanapun ia membuat ramai netizen kurang senang dengan gambar tersebut.

Seksi dan seolah-olah berbogel pula kata mereka.



Gambar ini juga tular di media sosial lain seperti Facebook dan menyebabkan ramai netizen mengeluarkan kata-kata kecaman.

Ada juga yang memberi nasihat agar Fatin menjaga maruah diri memandangkan dia memegang status ibu tunggal.

Foto: IG
Apa pun semoga Fatin Afeefa mengambil kritikan ini dengan cara positif dan berubah menjadi yang lebih baik lagi.

Lepas tengok gambar ni, teringin pula ada jakuzi dalam rumah. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
4
0
0
Komen: 129
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Azrel Ismail Bercinta Dengan Sharifah Husna?

Komen Terbaru

Quote gideoncross 2-5-2020 02:54 PM
belilies replied at 1-5-2020 01:05 AM
Tu pun 2x5 memang xbley layan punya gosip. Biar je sheols melalak pasal laki taguna. Boleh jump sa ...

Ckp psl Bella Astillah tu biar lh dia sbb dia snggup nak hadapi smua tu, asalkn nnti jgn dia mncari prhatian lgi dah lah sbb pluang ni dia sndri yg nak. Kat Insta Story dia kmain bnyk supportive stuff & komen2 pun bnyk yg support dia utk balik dgn Aliff.

Lain-lain Komen

Quote umbut 21-4-2020 12:50 PM
Gambar dia semua edit posing gersang... jumpa depan2 berkerak
Quote belilies 21-4-2020 12:58 PM
Nak masuk market jejans poket tebal. Sbb nak move on dr boyfie laki org istri saiko indenial
Quote bemyself 21-4-2020 01:03 PM
peh filter x hagak2...klu tngok muka dia masa berlakon....alahaiiiii...tang mana lawonye bdak ni aku pun x tau...
Quote immaryjane 21-4-2020 01:06 PM
Dia lawa tapi tak selawa yg dia potray dlm IG tu.
Kt IG dah macam goddess dah filter dia pakai tu.
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 01:07 PM
ooooooo dh tu kita nk kena mggelabah tetkssss ke tak ni dgn kisah janda jalang ni?
Quote Knowlee 21-4-2020 01:09 PM
bemyself replied at 21-4-2020 01:03 PM
peh filter x hagak2...klu tngok muka dia masa berlakon....alahaiiiii...tang mana lawonye bdak ni aku ...

Makeup tebal gila.
Quote nuryakmal 21-4-2020 01:11 PM
Musim gambar bersepah ke apa ni?
Quote fofuler 21-4-2020 01:12 PM
Betul kalau tengok gambar IG dia, waaa cantiknya dia ni. Kalau tengok kat TV macam desa tryin hard to urbanize pulak.
Quote umbut 21-4-2020 01:13 PM
fofuler replied at 21-4-2020 01:12 PM
Betul kalau tengok gambar IG dia, waaa cantiknya dia ni. Kalau tengok kat TV macam desa tryin hard t ...

Kat icsyv... berkerak je... tak menyinar cam dlm ig pun
Quote fofuler 21-4-2020 01:15 PM
umbut replied at 21-4-2020 01:13 PM
Kat icsyv... berkerak je... tak menyinar cam dlm ig pun

Hahah betul masa tengok ICSYV lah yang aku terkejutttt makkk
Quote ellejo 21-4-2020 01:20 PM
sama macam saripeh eleen. dalam ig wow sangat. dekat iklan adabi sampai i was wondering saripah eleen ke tu?
Quote Kurex 21-4-2020 01:25 PM
Jumpa berdepan, biasa je muka...
Quote beatgirlX 21-4-2020 01:45 PM
Mewahnya lifestyle...
Quote Ed_Lyn 21-4-2020 01:46 PM
Rasa diri dia cantik kot..
Quote Lailerthee 21-4-2020 01:46 PM
Wow filter wow
Quote BoLapciOus 21-4-2020 01:47 PM
Woowww!!yicchh yassshh..kemain berbath tub gambooo..awww!!
Quote djzara81 21-4-2020 01:49 PM
Muka anak gurl dia sejibik ikut muka apaknya Adam Shaz.
Quote krustykrab 21-4-2020 01:50 PM
Sapo minah ni...
Quote EvieWanKenobi 21-4-2020 01:50 PM
berkeraknya..

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top