Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rindu Berjauhan, Ruhainies Bergayut Di Telefon Dengan Kekasih Sampai Malam

20-4-2020 04:33 PM|Oleh: Saiful| Komen: 91

"Tak jadi masalah besar", itu komen Ruhainies bila tak dapat bertemu dengan kekasih hatinya sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Katanya dia dah terbiasa melalui situasi begini memandangkan kekasihnya menetap di London.


"Mestilah rindu, tapi dah biasa jadi tempoh PKP ni tak terasa sangat. Sekarang ini dia dah menetap bersama keluarga di Kuala Lumpur, tapi sebab PKP, masing-masing duduk rumah sendiri sahaja," katanya kepada mStar Online.

Kalau nak lepaskan rindu, Ruhainies akan buat panggilan video, telefon dan berborak sampai malam.

Foto: IG
Sepanjang PKP, Ruhainies habiskan masa di rumah sahaja.

"Tengok muka adik-beradik 24 jam, kemas rumah, belajar memasak," tambahnya.



Risteena hantar lauk ke rumah kekasihnya. Ruainies tak nak buat juga ke? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 91
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Foto Menggoda Fatin Afeefa Dalam Tab Mandi

Komen Terbaru

Quote gideoncross 1-5-2020 12:52 AM

Hahahahaha.

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 20-4-2020 04:47 PM
Ahahaha tunggu je berita ni
Quote missyL 20-4-2020 04:56 PM
Adik n akak ni mmg kemaruk btol nk berlaki ye
Quote kiah_mai_pulak 20-4-2020 04:58 PM
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah tetkssss ke ni sepul ???
Quote lattehazelnut 20-4-2020 05:00 PM
missyL: Adik n akak ni mmg kemaruk btol nk berlaki ye

Kang putus tgh jalan xke malu kan?
Quote ellejo 20-4-2020 05:03 PM
memangla borak sampai tengah malam. kau tengah malam dia petang.
Quote qicki 20-4-2020 05:05 PM
adoiii......nk jugak......jeles la tu tgk kakak masak2 nk antar kat tunang
Quote Mekpah 20-4-2020 05:09 PM
Matlamat hidup dua beradik ni utk berlaki je ke????
Quote dubuk 20-4-2020 05:19 PM
yang gemuk sikit tu cantik
Quote belilies 20-4-2020 05:21 PM
Sangap jantan tak habes. Ginilah mak bapak deyols didik anak sangap laki sblom kawen. {:dot
Quote 3480 20-4-2020 05:33 PM
Tuudiaaa.. dia mai dahhhhh
Quote kibodwatriuh 20-4-2020 05:35 PM
Relay berganti-ganti ya adik kakak.
Quote tagas 20-4-2020 05:37 PM
betina sundal

gelenyarrrrrr

membirahhhhh
Quote inspektoremos21 20-4-2020 05:39 PM
Parents ruhainies & risteena mohon kahwin kan cepat anak2 dara diorg ni. Menggeletis je manjang...
Quote Lengkong 20-4-2020 05:44 PM
Baca pasal ruhainies..mengisi masa cuti


Quote i_is_kennot 20-4-2020 05:44 PM
Si Nabila pun dpt 40,000 msj kauuu sampai hang hp.. Kau mampooo??!  
Quote sfrnna 20-4-2020 05:48 PM
Sepul ni dah kena bayar ke dengan si adik beradik kemut untuk update hal dia untuk bangkit dari kuburan??
Quote Kurex 20-4-2020 05:48 PM
Fakiyu!!!!!!!!!
Quote electricopop 20-4-2020 05:50 PM
kiah_mai_pulak replied at 20-4-2020 04:58 PM
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah tetkssss ke ni sepul ???

Hahahahaha. Kann....
Quote Knowlee 20-4-2020 05:51 PM
Kenapa tak kahwin je terus?

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top