Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Gara-Gara Mesej Suami Orang, Joy Revfa Digelar 'Perempuan Jalang'

20-4-2020 03:58 PM|Oleh: Saiful| Komen: 57

Disebabkan mesej menggunakan emoji cium dan panggilan manja seperti sayang kepada suami orang, Joy Revfa digelar sebagai 'perempuan jalang'.

Joy juga ada memuat naik paparan skrin mesej wanita yang berang dengan mesej mesra yang dihantar kepada suaminya.

Foto: FB
Tulisnya, "Apa benda with love dengan laki orang ni? Siapa ni? Tak ada kerja kacau laki orang? Perempuan jalang."

Susulan itu bekas isteri kepada Hafiz Hamidun inim tampil menjelaskan hal yang sebenar.

Foto: IG
Katanya mesej tersebut dihantar secara rambang dan dia sendiri tidak mengetahui dalam kalangan stokis dan ejen produknya ada lelaki yang dah berkahwin.

"Gambar profil tak letak jadi tak tahu ejen itu lelaki atau perempuan. Mesej itu secara blast dan bukan personal ya. Semoga tiada salah faham lagi buat isteri-isteri yang suaminya adalah stokis MERVE.Kalau nak marah, marah suami anda ya," tulisnya melalui Facebook.

Foto: FB
Alahai tak fasal je Joy kena maki. Buat sis yang memaki tu, takkanlah tak tahu suami sendiri jadi ejen?

Kan dah malu sendiri! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
1
0
0
Komen: 57
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Wani Kayrie Kecewa, Dihentam Kerana Menari Di TikTok

Komen Terbaru

Quote kucim 27-4-2020 08:11 PM
SMS tu kan public,mana dia nak tahu owner phone tu jantan ke betina...

sesedap mulut panggil org JALANG?

Ke muka ko tu melayut mcm nenek kebayan sebab tu la insecure sgt

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 20-4-2020 04:02 PM
Artis ke dia ni?
Quote kiah_mai_pulak 20-4-2020 04:03 PM
oooooooo dh tu nk kena............. tak ni?
Quote shahreen 20-4-2020 04:04 PM
Nmpk mmg nk jual produk. Aduh bini mana yg cengei ni. Takziah pd suaminya 1
Quote gorjeous 20-4-2020 04:04 PM
Marketing stunt kee...
Quote sharlenetexas 20-4-2020 04:11 PM
Jual mekap unicorn tak laku ke?
Quote AbukRokok 20-4-2020 04:20 PM
kau dpt kau tala cukup2
kasi kenyang nti meroyan mcm hafiz kne
Quote slyfynx 20-4-2020 04:21 PM
Aku kate dah, Sepul ni mesti stalk IG untuk bukak thread sampah camni.
Artis ke pompuan ni?
Quote MFR_IN 20-4-2020 04:26 PM
tukar strategi marketing pula ke? nk viralkan diri.
Quote barfi 20-4-2020 04:30 PM
LOL bini org ni pun.. meroyan lebih
Quote RatuDunia94 20-4-2020 04:31 PM
Marketing stunt sgt... maklumlah tgh2 PKP ni jualan produk merudum terok..
Quote munchkin 20-4-2020 04:37 PM
Ye ye je ingat personal mesej.
Quote ellejo 20-4-2020 04:40 PM
ni mesti akak-akak insecure yang ingat laki dia digilai ramai sedangkan boroi buncit kepam hisap rokok surya
Quote Nes3in1 20-4-2020 04:40 PM
Mesej hasanah ke?
Quote Melur1 20-4-2020 04:51 PM
rengsa ngan style tudung ala2 rambut panjang mengurai di tutupi beanie. NEXTTTT
Quote kiah_mai_pulak 20-4-2020 05:00 PM
barfi replied at 20-4-2020 04:30 PM
LOL bini org ni pun.. meroyan lebih

rasanya bini org tu tak wujud. di reka2 bg nk up kan bisnes
Quote smeetasmitten 20-4-2020 05:04 PM
kiah_mai_pulak replied at 20-4-2020 04:03 PM
oooooooo dh tu nk kena............. tak ni?

Kiah ok tak ni?
Tiber suci pulak
Quote rogayahtop 20-4-2020 05:23 PM
ala ni kes suruh assistant beli sim 2nd ke third ke pastu berbalas mesej sesama diri sendiri.

pastu screenshot, post kat ig, dgn harapan ada manusia lain screenshot jadi viral gitu.

teknik marketing paling senang zaman social media. kat twitter selalu digunakan awek2 bbnu nak tunjuk konon2 ada jantan hantar mesej.
Quote Budakmomok 20-4-2020 05:49 PM
Kenapa awak?? ("masa aliff syukri=
Quote kiah_mai_pulak 20-4-2020 05:57 PM
smeetasmitten replied at 20-4-2020 05:04 PM
Kiah ok tak ni?
Tiber suci pulak

amik mood awal romadhon sis... ahhh romadhonn tiba romodhonn tiberrr

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top