CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Tiga Beruang Comel Cairkan Hati Orang Dewasa, Tontonlah Dengan Anak Masa PKP

30-4-2020 08:16 AM| Diterbitkan: aarsyad93| Dilihat: 7795| Komen: 27|Original author: Oleh: Amir Arsyad

Description: We bare bears merupakan salah satu siri animasi di saluran Cartoon Network ciptaan Daniel Chong dan telah mendapat anugerah "Young Amsterdam Audience".
Foto Kredit:Getwallpaper.com


"Dah tua bangka pun mamsih menonton kartun?"

Jangan berasa pelik jika ada orang dewasa gemar menonton animasi kartun ya. 

We bare bears merupakan salah satu siri animasi di saluran Cartoon Network ciptaan Daniel Chong dan telah mendapat anugerah "Young Amsterdam Audience".

Baru-baru ini, babak menunjukkan tiga beruang ini berbahasa Korea sempat dikongsi warganet dan tular di laman Twitter. 



Ternyata keletah lucu dan bersahaja Grizz si beruang gazel, Pan-Pan si beruang panda dan Ice Bear si beruang kutub berjaya membuat warga Twitter berkicau, bertanya mengenai siri ini.


Foto Kredit: Twitter

Tak kurang juga yang memuji babak dari siri ini.

Foto Kredit: Twitter

Rupa-rupanya, ramai juga golongan dewasa yang meminati siri kartun. Eloklah menonton bersama anak-anak semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. Boleh mengeratkan lagi ikatan keluarga. - CARI
3

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Tinot7

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 30-4-2020 08:50 AM
Bebudak kecik suka la kartun ni

[youtube]wXXmA5cCENc[/youtube]
Quote Rainrein 30-4-2020 09:14 AM
My abang ipar dah tua kebangka sampai skang suka katun. Sama naik ngan anak dia tengok katun.
Quote shernazz 30-4-2020 09:38 AM
Rainrein replied at 30-4-2020 09:14 AM
My abang ipar dah tua kebangka sampai skang suka katun. Sama naik ngan anak dia tengok katun.

Sama dengan adik iols
Dolu masa iols pinjam.laptop dia
Astaga..penuh dengan cite doraemon n dragon ball..
Pastu naruto
Hahahaha
Sampai dah ada anak nak masuk dua ni..
Hahahahaha
Quote shernazz 30-4-2020 09:39 AM
Citw bare bears neh anak anak iols suka la tengok
Jadi kecik la..jadi besar la..haha
Iols kekadang tengok tu..comel je beruangs neh  
Quote merrissa 30-4-2020 09:40 AM
Rainrein replied at 30-4-2020 09:14 AM
My abang ipar dah tua kebangka sampai skang suka katun. Sama naik ngan anak dia tengok katun.

ahahhaa....ala kartun pon dilukih oleh orang dewasa...so no hal la
Quote tagas 30-4-2020 09:41 AM
one of the terapi utk menghilangkan tekanan

selain dari watchin porn,masturbate, having sex,shoping etc  
Quote 234126 30-4-2020 09:44 AM
Dah lama dah beruang ni. iol kecewa sebab dah tak sambung. Ke dah sambung balik? Lama dah tak tengok haha
Quote Artemesiaa 30-4-2020 10:06 AM
Bila dah bosan tonton filem dan drama yang sama asyik diulang tayang maka kartun pasti jadi pilihan
Quote RatuDunia94 30-4-2020 02:15 PM
Iols pon layan je kartun budak2.. best je.. minat kan masing2.
Quote Cyempaka 30-4-2020 02:33 PM
Dah lama cite ni kat cartoon ntwk sana.  Aku pun suka tgk.
Hidup beg jinjit!
Quote daisywillberry 30-4-2020 03:04 PM
Hehrhe comei jerr
Quote Mommoo 30-4-2020 06:19 PM
Tp memang best la
Quote liyamariska 30-4-2020 06:34 PM
Ingatkn masa memula katun ni kluar ada kaitan dgn katun care bears rupanya lain...
Quote any42 30-4-2020 06:37 PM
i layan wbb ni dgn ank sdara yg pling kecik. klau alih suara ke bhsa msia kelakar dgr suara msing2 selenge je bckp.
Quote gideoncross 1-5-2020 01:59 PM
shernazz replied at 30-4-2020 09:38 AM
Sama dengan adik iols
Dolu masa iols pinjam.laptop dia
Astaga..penuh dengan cite doraemon n drag ...

Iol pun msih layan Naruto, Doraemon & ShinChan dgn anime2 lain haha. Umo dh 29 thun ni pun.
Quote gideoncross 1-5-2020 02:00 PM
tagas replied at 30-4-2020 09:41 AM
one of the terapi utk menghilangkan tekanan

selain dari watchin porn,masturbate, having sex,shopi ...

Hamboi, part tu pun nak bgitau org ke? Haha.
Quote tagas 1-5-2020 02:02 PM
gideoncross replied at 1-5-2020 02:00 PM
Hamboi, part tu pun nak bgitau org ke? Haha.


terapi utk org2 tua dewasa
Quote Supersirap 1-5-2020 05:20 PM
Clarence pun best juga {:full
Quote shernazz 1-5-2020 07:30 PM
gideoncross replied at 1-5-2020 01:59 PM
Iol pun msih layan Naruto, Doraemon & ShinChan dgn anime2 lain haha. Umo dh 29 thun ni pun.

Haha...
Sama.umo dengan adik iols la tu..
Dia kata best layan cite tu...
Sebab ringan kepala..relaks..
Boleh geng

Lihat semua komen(27)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 02:51 PM GMT+8 , Processed in 0.080713 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top