Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tegurlah Isteri" - Aiman Hakim Ditegur Kerana Zahirah Macwilson Terlalu Seksi

18-4-2020 11:58 AM|Oleh: hafiz.ahmad | Komen: 137

Sumber: Instagram

Aiman Hakim Redza dan Zahirah Macwilson boleh dikatakan sebagai pasangan selebriti paling sempurna di Malaysia. Mana tidaknya, kedua-dua pasangan ini tinggi lampai dan mempunyai wajah yang sangat menawan.

Malah, gambar-gambar yang dikongsikan di laman Instagram mereka berdua juga sering mendapat pujian para peminat. Kata orang, boleh bersemut skrin telefon tu!





Terbaru, Aiman berkongsikan gambar terbaru mereka berdua yang bertujuan menunjukkan sokongan kepada kempen UNICEF dengan membeli gelang tangan.



Namun, lain pula yang terjadi apabila gambar berkenaan mendapat reaksi kurang senang daripada sesetengah netizen yang beranggapan Zahirah berpakaian terlalu seksi.

"Jaga maruah..."




"Walaupun dah halal..."


"Jaga aurat"


"Ajar isteri menutup aurat dengan baik"


Meskipun komen-komen tersebut bertujuan memberi teguran kepada pasangan ini, medium ruangan komen yang digunakan seolah-olah kelihatan kurang sesuai. Apa komen korang? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
0
0
Komen: 136
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Sikit Hari Lagi Nak Puasa, Nama Kucaimars Busuk Dituduh Permain Ramai Wanita

Komen Terbaru

Quote gideoncross 22-4-2020 03:03 PM
zuriey replied at 18-4-2020 03:02 PM
Perlu ke nk sibuk..tah family sendiri tak nak pula tegur..mesti ada yg tak bertudung kan..berani ke  ...

Setat & Setazah socmed cenggitu lh, pdahal Mesia d antara negeri2 yg tinggi lvl nya dlm mncari filem2 ala2 porno time2 cenggini hahahaha.

Lain-lain Komen

Quote Tinot7 18-4-2020 12:02 PM
Tegur pun depa dgr ke?
Quote LadyCarefree 18-4-2020 12:04 PM
Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0
Quote irvene 18-4-2020 12:06 PM
wajah menawan ke zahirah tu? keras je muka
Quote Catpaw 18-4-2020 12:06 PM
Sapa ambik gambar posing baik punya
Quote belilies 18-4-2020 12:12 PM
Kalo iols jadik nurtizen tu iols dinch jah buang masa nak remind si eman pasal bini separuh bogelalala. Biarlah heols tanggung dosa tu, that's more fun. Some man deyols enjoice display bini seksi utk tontonan umum just like farid hamil.
Quote sweetfasha 18-4-2020 12:13 PM
memang nampak menyeksi sgt pulak lepas kawin..
Quote Aunty_Acid 18-4-2020 12:13 PM
Gigi dan gusi
Quote ALDRIN 18-4-2020 12:23 PM
LadyCarefree replied at 18-4-2020 12:04 PM
Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0

Mak bapak Aiman rasanya x lah open sangat.. ..
Chuols jgn sebut kerempeng2 ke tengkorak ker..nnti karats sheols dlm ni berasap...kena puji2..nnti theyols ckp chuols jeles ketiak sheols putih lepak...
Quote ellejo 18-4-2020 12:36 PM
tu kira seksi ke macam tu? macam biasa je. macam amoi jinjang punya dressup pegi aeon kepong
Quote nazzse 18-4-2020 12:38 PM
Lawa ker..biasa jer sejak kawen. Try hard sgt tunjuk bahagia
Quote aechae 18-4-2020 12:39 PM
Ntah2 laki dia suka dia pkai gtu netizen sebuk nk suh si wife cover2...yg ngadap hari2 lakinya jugak
Quote insulin 18-4-2020 12:42 PM
Bini lawa sangat. Haruslah menunjuk bangga.
Quote HYSB 18-4-2020 12:45 PM
Buat bodo lebih baik ZM aiman, jangan reply haha
Quote sukacactus 18-4-2020 12:54 PM
Bibir dia je la sexy
Body xde sexy pun
Quote KekDurian 18-4-2020 12:55 PM
LadyCarefree: Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0



Setuju sgt sis{:run
Quote ariellin 18-4-2020 01:03 PM
X da aura dua org ni.. sendu
Quote one_aiman 18-4-2020 01:06 PM
LadyCarefree replied at 18-4-2020 12:04 PM
Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0

lebih kpd try hard nak jadi fazura
Quote syamzana 18-4-2020 01:06 PM
sibuk la netizen pun...yg seksi tu la laki dia suke. kite tmpg tgk kalo rasa haram jgn tgk skrol laju2. tua bangka dah nak tegur ape nyehh bukan lahir2 kapir pun
Quote asma87 18-4-2020 01:22 PM
Laki dia pon xbiseng Bini dia seksi, netz kepam puleks lebih sudu dari kuah..jadahnye?

Lihat semua komen(137)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top