Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Amyza Aznan 'Ketawa' Sindir Zarina Anjoulie Lepas Dituntut Bayar Pampasan

16-4-2020 02:27 PM|Oleh: LilRose| Komen: 136

Semakin panasnya nampaknya perang antara Zarina Anjouli dan Amyza Aznan sejak Anju menuntut pampasan RM4 juta daripada Amyza dan Emelda Rosmila.


Kredit foto: IG

Tinjauan di Insta Story Amyza mendapati aktres berkenaan dipenuhi tangkap layar mesej semangat daripada peminatnya.






Kredit foto: IG

Tidak kurang juga komen dan kenyataan berbaur sindiran dilemparkan terhadap beberapa pihak dipercayai Anju dan 'troopersnya'.

Malah, ada yang mempertikaikan tindakan Anju melantik peguam, tetapi 'menggunakan duit orang' bagi tujuan kerja amal.



Kredit foto: IG

Apa pula cerita dari sebelah pihak Emelda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 136
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : "Takut Dia Yang Ajak Martin" - Ada Public Figure Sokong Anak Anju Dihina?

Komen Terbaru

Quote pooh~key 19-4-2020 03:45 PM
emyena replied at 19-4-2020 01:54 PM
Ye la akk pandangan masing2...takat pakaian x kisah pun..  Biar la nk tgk je game ni.. Tambah dosa ...

Betul tu dekkk... benda baik kita sokong, dek! Nanti kalau anju dah buat balik benda jahat, kita bambu kow2 ye dekkkk!!! Lagi pun ajaran agama kau jugak yang suruh bencikan perbuatan terkutuk seseorang tu buat kan deeekkkk! Bukannya bencikan orang tu, dekkk! Aish itu pun akak yang kena ajar dekkk... Tetiba akak rasa macam ustajah pulak sekarang dekkk... Wow, akak kagum dengan diri sendiri pepulak saat ni dekkk... ustajah tu, dek. Bukan kaleng2, deeeeekkkkkkkkkkkk!

Lain-lain Komen

Quote Kurex 16-4-2020 02:43 PM
Why aku rasa amyza ni sgt kg.com
Quote CurangLagi 16-4-2020 02:52 PM
Minta maaf jaaa kak. hahhahaa.. paci Fizo n maci kinaaaa laju minta maaf. kaka jaan lama2.. hahhahaa
Quote MadameOnion 16-4-2020 02:55 PM
alahai berapa kerat je sokong dia ni..kesian nya..tu pun gigih up kat igs..entah2 yg sokong dia tu pun adik beradik dia dgn laki dia je...sooo pathetic la
Quote hyie 16-4-2020 02:57 PM
Kurex replied at 16-4-2020 02:43 PM
Why aku rasa amyza ni sgt kg.com

tak perlu rasa2 pon sis...memang terserlah pon auranya dan jugak geng2 dia...tapi iols yakin hati diorang ni baik. Cuma konsep lah, retis kan...drama kuat gitew
Quote leftrani_kel 16-4-2020 03:00 PM
Say sorry je pada anju..nnt sume ok la..
Quote scrocth 16-4-2020 03:03 PM
Go kak kaiaaa.
Quote KIM.K 16-4-2020 03:05 PM
Aku cakap ni jangan team anju terasa lak..
Anju start dulu diorg bagi reaksi
Tapi kalau nak lebih adil lagi..diorg start dulu dah lama..harini anju bagi reaksi so jangan terkojut la
Quote i_is_kennot 16-4-2020 03:11 PM
Quote maxim 16-4-2020 03:12 PM
X padan ngan jerangkung. Si annju tu kurang2 tetek die padu..
Quote fadz84 16-4-2020 03:16 PM
Kurex replied at 16-4-2020 02:43 PM
Why aku rasa amyza ni sgt kg.com

Kann spesis dia je yg betul.. very the spesis kak hasanah..
Quote miu84 16-4-2020 03:28 PM
Kurex replied at 16-4-2020 02:43 PM
Why aku rasa amyza ni sgt kg.com

Memang dia asal dari kampung pun, uols. Fefeeling urban jah
Quote pavlovachoc 16-4-2020 03:31 PM
Lame2 making annoying lak tgk dua2 ni
Quote anilanil 16-4-2020 03:33 PM
Tangkap layar semua tu harap2 bole la membantu di mahkamah.
Quote salamon 16-4-2020 03:37 PM
hareyy anjubo mitak juta2 terus
Quote lantodak 16-4-2020 03:37 PM
La ingatkan dah abes series ni. Masih on ya?
Quote danieladam 16-4-2020 03:54 PM
nanti kalau betol2 kalah kes, jangan berenti ketawa pulak kak kaiia.
Quote Xim 16-4-2020 03:56 PM
Nk korek2 mase silam org....masa silam ko dulu2 macam la forumers x tau...lg hebat. .nasib baik xde social media time tu...
Quote ashilalat 16-4-2020 04:00 PM
ketawa ketawa skrg last2 menangis kang kena bayar saman...hahaha.
Quote MsKathryn 16-4-2020 04:16 PM
Kak kaiaa ketawa dlm menangis ke

Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top