Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Noh Buat Hal Lagi - Terhebat Di Buana, Karipap Oksigen!

30-4-2020 02:41 PM|Oleh: madamlee| Komen: 41

Musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni, ramai artis makin kreatif. Kalau sebelum ini Zulin dengan drama sebabak dia, kali ni Noh Salleh pula buat hal dengan lagu Terhebat Di Buana.  

Dengar cerita, satu malam saja AG Coco compose lagu ni. Siap ada live di Instagram AG Coco 'tengah buat lagu untuk orang gila'. 

Siapa yang belum dengar lagi, jom layan lagu ni!



Meriah, kan? Kedengaran mirip mood lagu-lagu arwah Pak Ngah. kali pertama dengar terus melekat, Karipap Oxygen! 

Asyik tengok gaduh sana gaduh sini, moh le kome joget sama-sama

Lagu ini mendapat perhatian warganet yang tidak sangka Noh boleh membawa lagu tradisional sehebat ini. 

"Lagu karipap pun mantul! Cane ni? Hahaha.
"Lagu gini pun boleh... Habis la yang lain tak boleh cari makan... Nohaniza Idris tu hahaha.
"Hahahaha. Terhiburrrr sisss. Anak aku menari woiii," antara komen netizen.


Noh Buat Hal Lagi! - Terhebat Di Buana IG

Kata Noh, dia sendiri terhibur ketika merakamkan lagu ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : PU Riz Selebriti Pertama Positif Covid-19

Komen Terbaru

Quote elleaffa 6-5-2020 01:22 PM
appleringo replied at 4-5-2020 12:26 AM
Haha as for me, sy pun terhibur je dgr time2 puasa 15 jam skrg ni.. actually kalau korg tgk ig Noh l ...

aah, betul tu. kira projek sambil pkp ni.


Lain-lain Komen

Quote YomiuriLandMae 30-4-2020 02:48 PM
Rindu pulak nak dengar lagu2 irama malaysia macam ni.. hmm
Quote daisywillberry 30-4-2020 02:48 PM
Hahaha  adehhh
Quote slyfynx 30-4-2020 02:55 PM
-CARI
Quote imanda 30-4-2020 03:08 PM
Edited by imanda at 30-4-2020 03:09 PM

tak best. lagu, lirik & suara xbest langsung.
Quote rayray28 30-4-2020 03:18 PM
Banyak lagu kan dia buat. Sehari satu lagu haritu.. Now x sure sbb byk keje x smpt nk jenguk ig slalu.. Ada satu lagu tu cm ala2 zmn 80an best betul
Quote Lailerthee 30-4-2020 03:33 PM
Meriah lagu nya buat rindu zaman dulu2
Quote nefnefnef 30-4-2020 04:04 PM
Meriah uols. At least boleh bawak dengar kat dapur sambil masak ni {:love
Quote meow_tompok 30-4-2020 04:06 PM
imanda replied at 30-4-2020 03:08 PM
tak best. lagu, lirik & suara xbest langsung.

sama la pendapat kita. tak best langsung
Quote RatuDunia94 30-4-2020 04:07 PM
Terseksa dgr heols nyanyi sbb key lagu terlalu tinggi dgn range suara heols.. anyway good try lah.. irama lagu gini pon dh kepupusan..

Quote kiah_mai_pulak 30-4-2020 04:08 PM
mcm lagu pandang2 jeling2 yg dinyanyikan wahid n lan pet pet
Quote September14 30-4-2020 05:13 PM
Ada 2,3 part mcm lagu hati kama. Okla melodi dia tp mcm rekod main2 jer. Cer buat btul2 n bagi kat pemyanyi yg leh nynyi lagu irama tradisional ni. Bila part karipap oksigen tu mcm turn off pulak.
Quote sfrnna 30-4-2020 05:43 PM
Lama x dengar lagu macam ni. Sedap jugak
Quote adm7 30-4-2020 06:01 PM
Mcm lagu hati kama je.
Btw suara tak best.
Lirik pun merapu. Tak sesuai
Quote Kurex 30-4-2020 06:12 PM
Potong la rambut tu.. rimas la
Quote Tinot7 30-4-2020 06:28 PM
Tokti dan noraniza idris gado lagi ke?

Quote doubleA 30-4-2020 06:35 PM
Tak paham maksud lagu. Lirik lain ok dah sekali remaja waspada karipap oxygen lagi iols tak paham.

Iols buta seni kot, tapi melodinya catchy
Quote doubleA 30-4-2020 06:36 PM
Oh dan suara noh macam tak cukup lenggok gitu, keras supo batu
Quote cikgojesss 30-4-2020 06:44 PM
tapi noh ni memang sedap sangat yach..
Quote imanda 30-4-2020 07:47 PM
cikgojesss replied at 30-4-2020 06:44 PM
tapi noh ni memang sedap sangat yach..

bhs sgt bbnu walhal da kertu.
xpasti camno heols bila dah umo 60 t.
babi ar korg. g mampos r korg.. like errrr

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top