Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kuarantin Setahun Pun On," -Video Anak Dedah Rumah Mewah Azhar Sulaiman

2-4-2020 06:25 PM|Oleh: Saiful| Komen: 154

Anak Azhar Sulaiman menjadi perhatian selepas berkongsi suasa kuarantin di dalam kawasan rumahnya.

Di Twitter, ada pengguna yang berkongsi video yang dimuat naik di IG anak Azhar iaitu Kasih Iris Leona.

Tulisnya, "Ni rumah ke country club? Kalau rumah macam ni, nak kuarantin setahun pun aku on."


Dalam rakaman tersebut, Kasih dilihat bermain badminton, berenang dan berbasikal bersama adik-beradiknya di kawasan halaman rumah.

Ada yang kata memang tak peliklah kalau rumah Azhar Sulaiman hebat sebab dia memang seorang arkitek.



Ada juga yang kata atuk kepda Kasih merupakan salah seorang pengasas syarikat penerbangan tambang murah terkenal, AirAsia. 

"Dan datuk dia adalah co-founder AirAsia, Datuk Pahamin Rajab," dakwa seorang netizen.

Seoang lagi netizen kata, "Datuk dia beli tanah untuk semua anak-anak, sebab tu diorang satu keluarga duduk kat satu tempat. Rumah diorang kat Kampung Sungai Penchala."

Foto: IG
Rezeki masing-masing. Kita boleh jadikan ini sebagai inspirasi, jangan ada rasa dengki pula ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 154
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Permohonan Lulus, Aliff Syukri Harap Proses Penceraian Dipercepatkan?

Komen Terbaru

Quote Tinot7 9-4-2020 07:49 AM
tgh2 wabak ni ada ke org nak servis umah, swimming pool tu?

Lain-lain Komen

Quote shernazz 2-4-2020 06:29 PM
Swmua oramg tau rumah mami mcmana
Xperlu mami nak bgtau address..
Kan mami kan
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:30 PM
rumah family mami ni kt sg penchala atas bukit nun
tp skang ni tgh buat highway DASH, so maybe lps ni dah x aman lg kut
Quote Wanda212 2-4-2020 06:31 PM
Anak dia yang sulung tu nampak independent kan.. yang ni lawa
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:32 PM
bagus mami ni sbb awal2 lg cekup anak orka
terjamin masa depan
tp tgk anak sulung tu mcm rebel jah.penah baca kt fb sheols dolu2, mmg dia admit penah attempt nk lari dr rumah
rumah ko ala2 resort pun ko ada hati nk lari dr rumah ye dik.sendu sgt life ko nih
tu blom lg kes ko gaduh dgn cikgu ms kat SKBD
Smpi cikgu tu is forrumer masuk porem sbb nk cite hal sebenar
Quote Wanda212 2-4-2020 06:34 PM
cmf_premierleag replied at 2-4-2020 06:32 PM
bagus mami ni sbb awal2 lg cekup anak orka
terjamin masa depan
tp tgk anak sulung tu mcm rebel j ...

ouh gaduh dengan cikgu.. kenapa la tapi dia pandai kan?
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:34 PM
tgk wife mami, CE mcm dah x kisah nk jaga penampilan
masa raya ada gambo CE pakai baju kurung biasa je takde cutting takde pesyen lgsg mcm nk gi mengaji..mcm ala2 lantaklah malas nk bergaya
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:37 PM
Wanda212 replied at 2-4-2020 06:31 PM
Anak dia yang sulung tu nampak independent kan.. yang ni lawa

ha ah...dia siap offer diri tanya sapa2 ada keje kosong tak..dia x mintak byk pun.around 600 per mnth mcm tu je buat belanja dia nk gi univ dia dr ttdi to semenyih sana
dia ckp x nak bebankan parents dia
Quote belilies 2-4-2020 06:38 PM
In 2008, Pahamin retired from Airasia both as the founding Chairman and substantial shareholder three years after the airline successful expansion and Initial Public Offering on the Main Board of Malaysia Stock Exchange.
Quote 150997 2-4-2020 06:38 PM
untungla lahir2 dh senang
x mcm kmi kayes pagi makan pagi
kayes petang mkn petang

tibehh..
Quote dudaberhias 2-4-2020 06:38 PM
so so so????
itu je ke nak citer...
kalau dah gitu elok ler duk rumah jangan keluar2 dah.
Quote belilies 2-4-2020 06:40 PM
Beside a successful career holding the most senior post as the Ministry's Secretary-General before retirement, being a successful corporate leader with the listing and expansion of Airasia, an active lawyer with his two daughters at Pahamin & Pahamin, Pahamin A Rajab is also a successful father having instilled the best family values in all his 6 children whom cared for him and mother with undivided love.
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:40 PM
Wanda212 replied at 2-4-2020 06:34 PM
ouh gaduh dengan cikgu.. kenapa la  tapi dia pandai kan?

ntah le..panas baran kut
tp ingat lg ms dia kecik2 dulu, urtv buat phototshoot mami dan wife dan kasih kt hotel
kasih tgh mandi dlm sinki
ms tu kasih leia ixora sangat2 comellllll
persis aleena ziya anak harris baba skang ni
Quote MarryPottet 2-4-2020 06:45 PM
cmf_premierleag replied at 2-4-2020 06:32 PM
bagus mami ni sbb awal2 lg cekup anak orka
terjamin masa depan
tp tgk anak sulung tu mcm rebel j ...

Dia memang sejak azali aim anak orang hadooo hadooo. salah sorangnya ialah anak tok ali bapooo. My aunt lah yg cerita once upon a time masa mami belajar kat SEMSAS kuantan
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:49 PM
MarryPottet replied at 2-4-2020 06:45 PM
Dia memang sejak azali aim anak orang hadooo hadooo. salah sorangnya ialah anak tok ali bapooo. My ...

oo sama jenis dgn laki miss nina la ni

Quote inspektoremos21 2-4-2020 06:50 PM
Baru iols tahu anak azhar yg sulung dgn suka menari tiktok tu yg nyanyi ost drama budak ijat.
Quote cmf_premierleag 2-4-2020 06:50 PM
150997 replied at 2-4-2020 06:38 PM
untungla lahir2 dh senang
x mcm kmi kayes pagi makan pagi
kayes petang mkn petang

sama la kita.....pagi td iols baru jah keluar gi memburu rusa utk lunch
Quote Wanda212 2-4-2020 06:52 PM
inspektoremos21 replied at 2-4-2020 06:50 PM
Baru iols tahu anak azhar yg sulung dgn suka menari tiktok tu yg nyanyi ost drama budak ijat.

pandoras band
Quote kukukatablog 2-4-2020 06:56 PM
kenapa pagil dia mami?
Quote hyie 2-4-2020 07:00 PM
tetiba teringat dulu kawan meols pernah kata heshe ni dulu nonok... entah betul entah tak...pastu meols malas layan kawan meols

Lihat semua komen(154)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top