Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sharifah Zarina Gelar Netizen Sebagai 'Kampung.Com'

2-4-2020 04:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 175

Tengah panas dengan perbalahan antara artis dan netizen, muncul pula Sharifah Zarina yang menggelar netizen sebagai 'kampung.com'.

Disebabkan tulisannya itu, pelantun lagu Langit Ke 7 ini menerima kecaman hebat di laman sosial.  

Foto: Makcik Bawang Channel
Netizen yang membaca komen tersebut tak puas hati, sampai hati Zarina kata begitu?

Yang digelar kampung.com inilah yang menyokong artis Malaysia selama ini.

Foto: IG
"Bagi kau semua orang di kampung mentaliti rendah ya? Kau ni lahir terus kaya tinggal di bandar ke?" komen salah seorang netizen.

Tak mahu memanjangkan isu, Zarina memohon maaf kerana terlanjut menyinggung hati mana-mana pihak.

Di Instagram dia kata didatangi mimpi mengenai hari kiamat.

"Semalam mimpi kiamat jadi saya mohon maaf. Ajal tak tahu sampi bila," tulisnya.



Apa pun Zarina dah minta maaf. Mungkin dia tersilap agaknya.

Harap lepas ni fikir seribu kali dululah sebelum mengeluarkan apa-apa kenyataan okay? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
3
0
0
Komen: 175
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : "Ironinya Sekarang Kita Tahu Perasaan Haiwan Yang Dikurung Di Zoo" - Maya Karin

Komen Terbaru

Quote neez_cookies 6-4-2020 07:02 AM
Ehhh, dia ni sembang macam asal bandar pulak

Lain-lain Komen

Quote fadz84 2-4-2020 04:12 PM
Nk berbunyi jgk penyanyi one hit wonder ni... terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata netizen/bawangrangers mengamuk.. uhuksss
Quote arffa 2-4-2020 04:12 PM
Bila musibah melanda maka terserlah perangai sebenar masing - masing
Quote Bergosip 2-4-2020 04:12 PM
Kenapa tiba2 mention "kiamat", "ajal" dan guna card agama lepas dah terbagi statement yang bengong? Lol
Quote kaseh80 2-4-2020 04:12 PM
Padan la sendu Dia ni OTAK PUN TEPU
Quote gorjeous 2-4-2020 04:13 PM
Emmm artis artis… walau kau artis, bila menulis tuu biar la pakai la otak..
Quote cikmi 2-4-2020 04:15 PM
lawak plak dgn artis ni....
mcm nk gak menyibuk....nk glamer free kot...
hahahaha
Quote ibu_haritz 2-4-2020 04:15 PM
Klu tak mimpi kiamat ko takkan mintak maaf kan..
Quote crazybeach 2-4-2020 04:16 PM
babik lah kau. takat popular satu lagu jah lepas tu sendu masuk gv1 tersingkir sendu balik. ko tu yang kg.com produk seni pun nan hado nak fefeling lebih ko tu diangkat sebagai retis anak seni apooo?
Quote woobin^^ 2-4-2020 04:16 PM
Sh zarina sape pulak. Pastu dan2 tiber mimpi hari kiamat bagai.. Masa ko post tu tak ingat kiamat ke sis
Artis2 sendu ni tak boleh ke duk diam2 je... tau tak netizen ni semua tgh kebosanan kat rumah
Cari pasal pulak..
Quote msdummy.2018 2-4-2020 04:17 PM
Cuba korang perhati  ek... Retis Yang mengata netizen dot com nie...retis tuh pun sama dotcom gak... Yg mentality sama level dgn netizen cap ayam.... Yg level tinggi xdeenya nk kuar statemt bukan... Contoh plg mudah... Tok ti...itu tunjuk dia berada kelasnya tersendiri.... Yg lain tuh sama jer akal letak lutut
Quote jerungmanja 2-4-2020 04:19 PM
Nak naik nama balik ke. Sendu dikuburan. Dah tulis pastu mintak maaf, cakap pasal kiamat bagai. Dasar otak tertinggal kat jamban.
Oppss.. Saya minta maaf.
Quote sixret 2-4-2020 04:23 PM
Tak patut dia cakap mcm tu kan. Tapi kat forum pun ramai yang suka mengkampungkan sesama sendiri.
Quote pearl.silver 2-4-2020 04:25 PM
Musim artis sejuk beku nk cipta nama..
Quote bellaamsar 2-4-2020 04:26 PM
Ingat dah terbenam dlm mantel sbb sendu sgt
Quote L_Z 2-4-2020 04:26 PM
Kampong la sangat natizen ni......try ko tengok anak ppuan ko tu...muka kampong ulu banat Swak la sangat...dasar ppuan xsedar diri....daripada ko dok sesaja..elok ja ko make up anak ko jadi org city ..lol:
Quote bloodyamuk 2-4-2020 04:27 PM
owh penyanyi ni kan?

ececece retis dengar sini, terlanjur kata dengan terlanjur menaip menhencap disosmed dengan menekan papan kekunci tak sama tau...

melatah, terlepas cakap level boleh dimaafkan...

tapi menaip, typing typing, ada few second untuk tekan butang send, refresh post, baca balik komen/status bukan level boleh dimaafkan sangat
Quote Ara_roro93 2-4-2020 04:27 PM
Patut laa mung dari jaman dedolu kala totap sendurina sajok , bandar.com kunun sgt !
Quote beta_carotene 2-4-2020 04:30 PM
sixret replied at 2-4-2020 03:23 PM
Tak patut dia cakap mcm tu kan. Tapi kat forum pun ramai yang suka mengkampungkan sesama sendiri.

meols segan bila kaka ustazah cakap camturr  


meols suka mempprt kan acik2 kepam kat sini.. sbb theyols xnampak muka meols hagitcheww


maybe kat padang mahsyar nnt uols semua kenal la kot


Quote namr 2-4-2020 04:34 PM
Who r yusssss

Lihat semua komen(175)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top