Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tuju K-Clique Didakwa Pukul Teman Wanita, Loca B

31-3-2020 12:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 148

Tuju K-Clique didakwa memukul teman wanitanya, penyanyi Loca B.

Perkara itu didedahkan sendiri oleh Loca melalui IG Story dengan memuat naik gambar kecederaan yang dialaminya di tangan.

Foto: IG
"Aku diam. Aku senyum. Aku sayang. Bergelut melayan kerenah kau memaki dan merendahkan aku tiap kali kau hilang akal pemikiran tidak betul.

"Walau macam mana buruk aku dia tetap terima aku. Walau macam mana jahat aku dia orang yang sentiasa belakang aku," tulisnya.

Foto: Gempak
Bagaimanapun, menurut Gempak, Loca telah memadam semua video selang beberapa minit kemudian.

Namun perkara ini sudah tular dan menjadi bualan hangat di Twitter.

Loca tampil semula memberi penjelasan namun kali ini mempertahankan Tuju selepas dilabel sebagai kaki pukul.


"I took down the posts. Aku ada hak untuk bersuara. I did not take it down because I said something wrong.

"Its because orang mula guna perkataan kaki pukul.

"Lebam sebab kami bergelut dalam kereta. He kept pulling me into the car. Aku pun jadi kasar dengan dia sebab aku tak tahan masa tu," tulisnya.

Foto: Gempak
Entah mana yang betul agaknya. Tadi cakap lain, sekarang cakap lain. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 148
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Dah Kenapa Syamsul Yusof Dituduh Mengaibkan Ulama Pula Ni?

Komen Terbaru

Quote nordin84 30-5-2020 06:29 AM
bajet nigga ke?chris brown rihanna

Lain-lain Komen

Quote anilanil 31-3-2020 12:07 PM
Musim covid19 ni plz practice sosial/physical distancing. Nak jentik pon tak sampai.
Quote Kurex 31-3-2020 12:12 PM
Pasangan ni nampak busuk
Quote belilies 31-3-2020 12:21 PM
Bodoh. Lepas kau mengomel heols pukul kau sampai lebam, kau kata hes everything to u. Stockholm syndrome ke?
Quote miszclassique 31-3-2020 12:22 PM
"Aku bukan cakap dia tak abusive tapi dia bukan kaki pukul." Ko hengat puitis ke ayat ko tu. High ke hape...dah kena cekik semua pun tak sedar lagi jangan pasni inalillah terus ye
Quote izat123 31-3-2020 12:25 PM
Diorang ni duduk serumah ke? Tak kahwin lagi kan? Masa masa lockdown ni ramai pasangan (bukan artis, member member aku) show off duduk serumah tak takut kena serbu jais ke hahaha
Quote hyie 31-3-2020 12:27 PM
meluat dengan spesies asal merempan je cakap BI...padehal low class je tapi acah urban..muka pon desa je dikkk...udah2 lah berangan western
Quote aderaderker 31-3-2020 12:44 PM
Pompuan bodoh.
Quote sharlenetexas 31-3-2020 12:48 PM
izat123 replied at 31-3-2020 12:25 PM
Diorang ni duduk serumah ke? Tak kahwin lagi kan? Masa masa lockdown ni ramai pasangan (bukan artis, ...

Masa PKP ni jais, jawi ada bust serbuan tak?
Quote sarah82 31-3-2020 12:49 PM
Aku ni buta kayu dah kot.. Setahu aku.. Pukul x semestinya penerajang... Kena cekik dan cubit dah dianggap pukul.  Fuhhhh.. Berani serah tengkuk nooo
Quote che_gaia 31-3-2020 12:50 PM
Gatai post pastu kene kecam.tarik balik..eii taktik murahan..
Quote LautBiru52 31-3-2020 12:51 PM
Dia ni mcm tak paham pulak maksud kaki pukul? Ke syg punya pasal so kena buat2 tak paham?
Quote msxx 31-3-2020 12:52 PM
Takrif abusive pd die sepak terajang je. Cekik & so on tu hot temper je kot. Gud luck la
Quote cikgojesss 31-3-2020 01:01 PM
masa tengah bersedap pun suka kena pukul kan?
ni mesti dah biasa main sedap sedap.. susah la nak tinggal
Quote sapeka 31-3-2020 01:10 PM
Edited by sapeka at 31-3-2020 01:14 PM

Dedua selekeh
Quote djzara81 31-3-2020 01:11 PM
Loca B = Cardi B?
Makin pelik nama retis hip hop/rap skang.
Cer tgk kumpulan hip hop rap 90s Nico, 4u2c, kru. Rilek2 nama mcm Joe, Yanz, Yusry, Affa, Lanz etc. X tergeliat lidah nk sebut
Quote hiswife 31-3-2020 01:12 PM
Beyya astiyyah 2.0. Dah dalam toxic relationship pun still in denial. Asal ada laki/bf kekdahnya. Run sis run selagi boleh
Quote duri_durians 31-3-2020 01:19 PM
alahaaaii sedihnya la perempuan oiii.
Quote mixed 31-3-2020 01:23 PM
Kempam busuk kapel ni dah kena hempok pn sygl g choyyy
Quote imanjannah 31-3-2020 01:29 PM
orang mana dua2 ni..

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top