Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

31-3-2020 10:54 AM|Mat| Komen: 796



Baru-baru ini, Vivy Yusof trending nombor satu di Twitter apabila usahawan ternama itu terpalit dengan isu berbaur menghina golongan miskin yang menerima bantuan kerajaan ekoran wabak Covid-19.

Melihatkan jawapan Vivy Yusof yang dilihat sedikit selfish dan tidak prihatin kepada golongan miskin, Dato' Rizalman Ibrahim tampil dengan menghentam Vivy Yusof di IG Live beliau.

Sumber Gambar: The Star Online

Pereka fesyen tersohor itu memulakan IG Live di Instagram milik beliau dan meluahkan rasa kurang senang terhadap tindakan dan tingkah laku Vivy Yusof itu.


"Kalau kita dah dok kaya raya ni, nak pi rampas jugak allocation depa tu semua pasal apa? Tak payah la"

Tidak cukup dengan itu, Dato' Rizalman juga mengecam tindakan Vivy Yusof yang sentiasa menayangkan beg berjenama beliau tidak kira tempat dan waktu. Hasil kepakaran rakyat Malaysia dalam menjadi detektif, tular beberapa gambar Vivy Yusof seperti yang disebut-sebut oleh Dato' Rizalman itu. Laju betul netizen buat kerja!

"Ada ka pi mount apa semua main ski bawak beg Chanel hat besar tu. Apa ke cerita? Jangan la jadi orang kaya buta perut tak pandai styling"


Di akhir video tersebut, Dato' Rizalman meninggikan sedikit suara beliau dan meluahkan rasa meluat beliau terhadap Vivy Yusof. Panas betul isu ini! - CARI

"Aku yang fashion designer Pun meluat tengok"


Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
1
0
Komen: 796
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : "Simpan Duit, Tak Beli Beg Mahal,"-Sharifah Sakinah Tak Harap Apa-Apa Bantuan Pun

Komen Terbaru

Quote sarah82 27-5-2020 10:38 AM
tisha tu dah kukuh kot jenamanya..selalu beli..tokri tak review pun tisha dah pemes..

Lain-lain Komen

Quote Kurex 31-3-2020 11:01 AM
Bukan korang kawan baik ke... Mesti dah gaduh sebelum ni kan.....
Quote imanjannah 31-3-2020 11:02 AM
marah betul datok, kluar segala buta perut bahalol
Quote chiquititamichi 31-3-2020 11:03 AM
Si itik mmg lahir2 je dah kaya..x pernah rasa susah...mmglah buta peghott
Quote Kurex 31-3-2020 11:03 AM
Drama betul dua2 ni
Quote meteorspeed 31-3-2020 11:03 AM
Iols sokong dato rizalman. Gigih org kaya tp batak tunjuk beg
Quote sarah82 31-3-2020 11:06 AM
Hahahaa.. Aku gelak keras perut2 dgr dia cerca..
Quote mommymonster82 31-3-2020 11:07 AM
Go go go dato
Quote KIM.K 31-3-2020 11:12 AM
Tintik kan mason
Quote kucingitam 31-3-2020 11:15 AM
tok rizalman yg tersohor pun xde acah2 tak leh berbahasa melayu, tak kenal kobis dengan kunyit hidup...lalalal...
Quote missus_meow 31-3-2020 11:20 AM
x boleh blaja susah sket ke?
Quote emilyrose 31-3-2020 11:20 AM
mmg nampak macam jakun sakai 1st class bila pakai bag camtu pegi ski..
Quote akies 31-3-2020 11:21 AM
Tp ada banyak betul nya apa dato tu ckp kn..
Masa kaya tknak beringat.
Simpan pun tk.
Shopping jln oversea manjang.
Tak sampai sebulan duk kt rumah, dh mcm cacing kepanasan.
Dia bengang la kot org stay at home dpt gaji penuh.
Hati hitam.
Yg staf dia tu tk terasa ke bila bos ko ckp camni?
Quote LembingDayanti 31-3-2020 11:22 AM
halah halah pondan tua pakai jubah ala ala ustaz tahfiz padahal tido sekatil ngan bf zaman berzaman ewwwww
Quote cmf_premierleag 31-3-2020 11:22 AM
padan muka mak itik ni
terus terduduk dia kali ni kene smash dgn netizens
Quote merrissa 31-3-2020 11:23 AM
kesian....si vivy ni yg up kebodohan laki dia....Wakakkaaa......
Quote Denco 31-3-2020 11:29 AM
org kaya batak bagai tiada hari esok
Quote apedehal 31-3-2020 11:30 AM
Laki dia muka papua guinea ada hati fefeeling xreti ckp melayu...kalau komunis xreti bahasa malaysia bolehla kita ckp p balik wuhan..ni suami maktik ni nk suruh balik mana..gedik je memasing
Quote luluaurora 31-3-2020 11:33 AM
Huhuhuuu
Dato pn semboq habehh

Depa laki bini lahir dr kelorga yg kaya
Mana paham keadaan rakyat
Quote Suchi 31-3-2020 11:37 AM
Kurex replied at 31-3-2020 11:01 AM
Bukan korang kawan baik ke... Mesti dah gaduh sebelum ni kan.....

Hahhaa iols kalau hat gol B40 ni yg nk hentam2 tu paham laa juga
Tp bila sesama sendiri komplen sesama sendiri mesti amik peluang je time ni la nak ngata seteru gituhhh.

Sedangkan sesama fashion designer pun ade yg sindir gak siap ckp drpd duk pung pang baik g jahit baju PPE tu.

Lihat semua komen(796)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top