Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Yang Single, Suka Laki Orang Inilah Masanya Ke Pasar Raya" - Mike Galak Kacau Laki Orang?

26-3-2020 12:46 PM|Oleh: LilRose| Komen: 47

Bagi mereka yang sudah biasa melakukan aktiviti di luar rumah, pasti tidak betah terkurung lama-lama di dalam rumah.

Umum juga maklum, disebabkan kedegilan segelintir daripada kita enggan mematuhi Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kerajaan terpaksa melanjutkan tempohnya hingga 14 April ini dan sepanjang tempoh itu, hanya seorang wakil keluarga saja dibenarkan keluar membeli barangan keperluan harian atau ubat-ubatan.

Lantaran itu, tugas membeli keperluan harian diambil alih ketua keluarga yang rata-rata terkulat-kulat ketika berada di pasar raya.



Dalam posting terbarunya, Michael Ang berjenaka mengenai isu itu.

"Inilah masa untuk wanita single pergi pasar raya sebab 90 peratus yang ada di sana semuanya lelaki, mana tahu jumpa jodoh sana!" selorohnya.



Kredit foto: IG

Ramai pecah perut dengan jenaka Mike itu termasuk rakan artis. Pun begitu, ada juga yang tidak puas hati kerana Mike seolah-olah menggalakkan wanita merebut suami orang.


Kredit foto: IG

Mahu naik hantu golongan isteri di luar sana. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 47
Komen

Previous : "Saya Kagum Dengan Perjuangan Kalian" - Achey Kongsi Cerita 'Frontliner' Covid-19

Next       : Sudahlah Anak Mengamuk, Tak Boleh Keluar Rumah, Ada Pula Nak Mengajar-Ngajar - Zarina Zainuddin

Komen Terbaru

Quote adelea 28-3-2020 02:57 PM
TienTien88 replied at 28-3-2020 01:04 PM
Saling membodek la ni kekdahnya. Buhsan da tengok ig live mike asik iklan luna hahaha.

pusing pusing depa dlm industri yg sama je

macam pusing2 pokok mulberi

Lain-lain Komen

Quote Xim 26-3-2020 01:13 PM
Gigi tu ewwww
Quote bakingsoda 26-3-2020 01:20 PM
dia cakap lelaki je bukan laki orang la
Quote chicozinn 26-3-2020 01:27 PM
Pondan sekor ni nk jadi cam kemut ke manjang ade je benang pondan tua ni kat cari??
Quote gummiebear 26-3-2020 01:29 PM
Kosser lah laki org buat apa. Takde ke anak harapan yang bujang2 pegi cari barang
Quote syakuntala 26-3-2020 01:34 PM
ok jgk idea tu.....
Quote adeqbun 26-3-2020 02:06 PM
lawak2 basi gini x smpi ati nak gelak sbb ai is takut ngan situasi skang
Quote Nham22 26-3-2020 02:56 PM
Lelaki zaman sekarang yang sado... Yg hensem.. Yg putih... Yg foundation... Yg sixpack... Yg lain2.. Kene hati2.. Kot2 pakai g-string kat dalam tu... Manelah tau kan... Zaman skrg ramai lelaki yg xbrape nak straight...hahahaha..lawak jek
Quote Megikari 26-3-2020 03:29 PM
Benda ni nampak funny, sampai la kalau dah terkena kat adik/kakak/diri sendiri
Quote Cyempaka 26-3-2020 03:56 PM
Jangan la cakap macam tu.  Ok la kau buat lawak kan.. Tkt lama2 nnti org cop pompuan keluar beli brg sbg gatal,  nak try laki org pulak.  Padahal bukan semua orang ada ketua keluarga lelaki.  Ibu tunggal,  andartur kena keluar beli sendiri..  Bkn sebab nak usha sana sini tapi sebab nak kasi anak2 makan
Eh emo plak aku..  Maafla
Quote chandrahusin 26-3-2020 04:13 PM
lawak komen ninajuren
sporting
Quote one_aiman 26-3-2020 04:31 PM
Ayat mengundang..cukup2 la orang duk share yg lukisan suami orang dan janda keluar beli barang pastu cinta berputik
Quote LembingDayanti 26-3-2020 04:55 PM
jarang ada pondan cina kat malaysia ni. yg sekor ni paling aku benci muntah tgk muka bulat dia
Quote September14 26-3-2020 04:57 PM
Ramai yg pecah perut sbb jenaka mike? Eeww tang mana yg klako nya annoying ada lah
Quote giyomi 26-3-2020 08:14 PM
Edited by giyomi at 26-3-2020 08:17 PM

oh yeker...sorry akak tak taste kat laki org.
Quote Gincubiru 26-3-2020 09:43 PM
Sebenarnya dia yang nak tu ..Jijik gay sorang nih
Quote InVendeTTa 26-3-2020 10:24 PM
gummiebear replied at 26-3-2020 01:29 PM
Kosser lah laki org buat apa. Takde ke anak harapan yang bujang2 pegi cari barang

Ade je sis tp mereka tu grabfood,delivery bagai tu.
Anak2 muda lepasan U or spm.kalo berselera teruskan niat menyunting anda.haha
Quote LadyCarefree 26-3-2020 10:27 PM
Mcam la selama ni para lelaki duduk rumah xkeluar
Quote biozipstar 26-3-2020 10:37 PM
aku nak cakap. rajin nau dia reply komen kawan2 dia. kehkehkeh
Quote gummiebear 26-3-2020 11:19 PM
InVendeTTa replied at 26-3-2020 10:24 PM
Ade je sis tp mereka tu grabfood,delivery bagai tu.
Anak2 muda lepasan U or spm.kalo berselera te ...

Hanak hikan sangat sis lepasan spm hahaha

Tak sempat nak usha lah masa cari barang tu. Mana nak pikir barang apa nak beli, nak pikir penjarakan sosial lagi. Amek, bayar, balik haa gitu

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top