Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Izzue Islam Tiada Job, Mula Kurangkan Beli Baju

26-3-2020 11:26 AM|Oleh: Saiful| Komen: 89

Disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan yang dilaksanakan, Izzue Islam mula mengawal perbelanjaan keluarga.

Pelakon ini akan bermula dengan mengurangkan pembelian pakaian bagi tujuan penggambaran.

Foto: IG
"Buat masa ini saya kena susun semula kewangan untuk hari-hari akan mendatang. Apa yang boleh jimat, kita jimat. Sepatutnya saya kena buat persediaan baju untuk penggambaran tapi hanya 50 peratus sahaja sudah dipersiapkan," katanya kepada mStar Online.

Sementara itu, Izzue turut meemberikan pendapatnya tentang segelintir rakyat Malaysia yang memasak secara berlebihan semasa tempoh PKP ini.



"Masing-masing ada cara kehidupan harian mereka. Kalau ada yang masak banyak lauk dalam satu hari mungkin dalam rumah ada ramai penghuni.

"Ada juga yang berjimat dengan masak sedikit sahaja. Mungkin selama ini susah nak makan sama tapi waktu ini la mereka guna peluan makan dan masak sama-sama."


Bagaimanapun Izzue menambah, tak kisah pun nak masak macam-macam cuma kena buat persediaan untuk dua minggu yang akan datang sebab kita tak apa yang akan terjadi. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 89
Komen

Previous : Derma Salah, Tak Derma Pun Salah. Susah Nak Puaskan Hati Semua Orang - Alif Syukri

Next       : Shiera Joy Dihentam, Disangka Perlekeh Pasukan Perubatan Malaysia

Komen Terbaru

Quote adeqbun 5-4-2020 02:05 PM
pas setel covid ni harap artis2 muhasabah diri je la..pakai je myvi atau pesona...nak mpv pakai alza je..xyah nak vell fire bagai tp pas 2 mggu x de job dh bisi g

Lain-lain Komen

Quote red_velvet 26-3-2020 11:37 AM
Video first tu...hmmm geli tengok lidah awin....tapi dah ko upload kan...ok la ok la aku puji ..korang memang comel....
Quote arffa 26-3-2020 11:38 AM
Sian takde orang komen, ok la i drop jejak kat sini.
Quote Kurex 26-3-2020 11:48 AM
Ohhh begitu....
Quote bungarose 26-3-2020 11:58 AM
Okler tuhh.. janji ko ader tempat tinggal n makan. Jangan tamak haloba selfish meminta2 duit kerajaan macam sorang retis tu. Time menunjuk kete motor brg2 branded tak ingat orang2 susah.......alih2 mco belum masuk 14hari dah melalak minta duit kerajaan....berebut skali dengan rakyat daif miskin n kos perubatan covid19 lagi.
Quote SherryZass 26-3-2020 12:02 PM
Baguslah, boleh jugak berfikir dengan bijak
Quote epal21 26-3-2020 12:14 PM
Ok lah. Takdelah keluar statement minta dikecam. Semua orang pun berjimat cermat. Bandingkan diri artis dgn nelayan, petani sapa yg lagi layak ditolong. Satu golongan jenis hidup kaos pagi makan pagi, satu golongan lagi jenis berjoli sakan bila takde job merentan. CC: black hanifah
Quote smeetasmitten 26-3-2020 12:21 PM
Kalau recycle baju pun bukan org perasan
Quote bakingsoda 26-3-2020 12:23 PM
kenapa kena beli sendiri baju? bukan production team ke sediakan utk pelakon?
Quote MissVixen 26-3-2020 12:31 PM
Tiap kali berlakon artis kena sediakan baju sendiri ke?
Quote shernazz 26-3-2020 12:34 PM
Realiti hidup rakyat malaysia..
Kat tempat iols...ramai yang buat sumbangan
Siapa nak barang keperluan..boleh mesej dia...
Sebab kat tempat iols.ni ada juga yang kurang berkemampuan...
Huhu...kesian la depa kan..
Quote unguaurora 26-3-2020 12:51 PM
Time2 cmni la baru blh nmpk sape retis yg btl2 kaya atau yg pura2 kaya. Baru diuji sebulan PKP, menggelupur semua.
Quote bymirapuzzle 26-3-2020 02:17 PM
Takkan mase job meletop berlakon sana sini dorang ni tak menyimpan?
Quote Nana_Man 26-3-2020 02:24 PM
smeetasmitten replied at 26-3-2020 12:21 PM
Kalau recycle baju pun bukan org perasan

ko akn perasan kalau ko minat artis tu.
Quote unguaurora 26-3-2020 02:25 PM
Nana_Man replied at 26-3-2020 02:24 PM
ko akn perasan kalau ko minat artis tu.

Ini iols setuju
Quote Aai2 26-3-2020 02:42 PM
Ada jgk artis boleh berfikir waras masa MCO ni...
Quote Nana_Man 26-3-2020 02:44 PM
unguaurora replied at 26-3-2020 02:25 PM
Ini iols setuju

Kann... tak kira lelaki atau pompuan.. kalau bawak baju sendiri, memang recycle lah jgk. Lagi2 kalau baju tu bole mix n match
Quote RatuDunia94 26-3-2020 02:59 PM
Tetap iols x boleh hadam bini heols yachhh.. bawak2 lah pakai tudung.. dh nak 40 kot.
Quote leftrani_kel 26-3-2020 03:29 PM
Bgs la izu..jimat selagi bole..
Quote jasmeen 26-3-2020 03:34 PM
bini dia ni takdelah buruk..cuma kalau pakai braces lebih cantik...kulit dia bersih you

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top