Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Johan Dan Ozlynn Dituduh Riyak, Tayang Anak-Anak Hafal Surah Al-Mulk

25-3-2020 03:38 PM|Oleh: Saiful| Komen: 92

Biasalah nama pun artis, segala aktiviti mesti nak kongsi dengan peminat.

Baru-baru ini Ozlynn ada memuat naik video anak-anaknya menhafal Surah Al-Mulk.


Katanya ia antara pengisian di rumah sempena hari kelima Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan.

Difahamkan isteri kepada pelawak Johan ini juga menawarkan hadiah simpanan wang tunai ke dalam akaun bank kepada anak yang dapat menghafal surah tersebut.


Foto: IG
Namun biasalah bukan semua orang suka dengan apa yang dikongsikan.

Ada yang kecam, katanya aktiviti sebegitu tidak sepatutnya ditayangkan kepada umum.

Foto: Astro Gempak
Sebaliknya buat sahajalah diam-diam, biar Allah sahaja yang tahu.

Ramai pula yang menyokong, seolah-olah bersetuju Johan dan Ozlynn riyak dalam membesarkan anak-anak.

Bagaimanapun ada juga yang kata kena lihat apa yang dikongsikan ini sebagai sesuatu yang positif dan boleh dicontohi.

Foto: Astro Gempak
Terpulang pada masing-masing. Kalau pandang secara positif, maka positiflah jadinya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 92
Komen

Previous : Derma Salah, Tak Derma Pun Salah. Susah Nak Puaskan Hati Semua Orang - Alif Syukri

Next       : "Ada Rezeki Nak Jamu Rendang" - Diva AA Mohon Maaf Perlekeh Paramedik

Komen Terbaru

Quote CardiGans85 29-3-2020 05:49 AM
Aku ok je dgn keluarga Johan ni. Xde masalah. Apa yg positive, kita ikut. Niat mereka tu, antara dia dgn Tuhan.

Lain-lain Komen

Quote bakingsoda 25-3-2020 03:44 PM
biarla dia tunjuk ajar benda positip kt anak2, daripada selebriti lain bangga tayang buat dosa
Quote chicozinn 25-3-2020 03:54 PM
Bagus la depa ni walaupun pasangan swapgender tapi deyollss solat n mengaji..bukan cam celebs lain nak urban bela anjing bela babi minum arak g club sampai bra tercabut
Quote minah_selekeh 25-3-2020 03:56 PM
OK la tu.. Kalau aku pun bangga anak hafal surah.. Kalau jealous, sila train anak memasing time2 MRO ni.. Bila lagi??
Quote kucing_gebu 25-3-2020 03:58 PM
Bagus la...tu bukannya riak...bodo piang betul la
Quote leftrani_kel 25-3-2020 04:01 PM
Alhamdulillah..aku pun blm terhafal surah Al milk ni..
Quote hyie 25-3-2020 04:05 PM
netizen senantiasa mencari kesalahan orang lain. Tak penat ke?
Quote Nenasketum 25-3-2020 04:14 PM
chicozinn replied at 25-3-2020 03:54 PM
Bagus la depa ni walaupun pasangan swapgender tapi deyollss solat n mengaji..bukan cam celebs lain n ...

Swapgender? Hehehe... epic gillerr
Quote kikikiko 25-3-2020 04:17 PM
Anak aku lg sikit nk hapal surah al mulk. Tersangkut lg. Baru 7 tahun. Lps dia dpt hapal, aku mmg nk show off. Giler hape. Ingat sng
Quote gorjeous 25-3-2020 04:46 PM
Alhamdullilah..
Quote Armand2018 25-3-2020 04:48 PM
Sorry la tertanya tanya, rambut ozlynn ni dye ke? Bleach pastu inai ke? Kadang buatkan aku prejudis terhadapnya
Quote ikanmasin 25-3-2020 04:50 PM
benda baik amiklah benda tak baik jgn amik..mudah kan ,mcm gini kita tgk pun seronok ..netizen2 mcm lah kita tak fhm.ada saja nak ditegur..
Quote MissyMolly 25-3-2020 04:55 PM
bagus je...share mende yg baik mcm ni
Quote puteribaya 25-3-2020 05:00 PM
org yg x suka ni mungkin belum beranak kot..mereka yg dah ada..tentu dapat rasa kebanggaan anak2 kita apatah lagi kalu hafal surah2 ni..
Quote maxim 25-3-2020 05:01 PM
bgus la tu. anak aku, baru je hapal ayat tabbatyada
Quote diss69 25-3-2020 05:02 PM
Alhamdulillah..sejuk nengok bdk2 ngaji...
Quote jejarihalus 25-3-2020 05:05 PM
Kenapa ntah aku tgk sekeluarga ni macam busuk
Quote jasmeen 25-3-2020 05:13 PM
Armand2018 replied at 25-3-2020 04:48 PM
Sorry la tertanya tanya, rambut ozlynn ni dye ke? Bleach pastu inai ke? Kadang buatkan aku prejudis  ...

garnier pun dah ada produk pewarna rambut telap air dik..boleh bawak semayang.
Quote makneng 25-3-2020 05:14 PM
Tayang lauk pauk tak boleh, tayang groceries tak boleh, tayang laki/bini tak boleh, tayang anak pandai ngaji muqaddam/quran tak boleh... Hello netizen uols pernah dgr tak, if you have it flaunt it!


**gittew mak propa
Quote jasmeen 25-3-2020 05:14 PM
jejarihalus replied at 25-3-2020 05:05 PM
Kenapa ntah aku tgk sekeluarga ni macam busuk

aku pulak suka tengok keluarga ni..rajin sedekah dan sederhana.

Lihat semua komen(92)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top