Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Takut Tengok Ardell Selamba Bedal Nanas? 'Jangan Risau, Doktor Kata Boleh' - Nadzmi

25-3-2020 12:39 PM|Oleh: LilRose| Komen: 71

Sedapnya video nanas yang dikongsikan di Instagram pelakon Ardell Aryana!



Kredit foto: IG

Bagaimanapun, ramai pengikutnya menyuarakan kebimbangan memandangkan pelakon itu sedang hamil cahaya mata sulung.

Ramai mengaitkannya dengan kata-kata masyarakat dulu yang menyifatkan buah itu 'tajam' dan dikhuatiri boleh menyebabkan keguguran jika dimakan ibu hamil.


Kredit foto: IG

Suaminya, Nadzmi Adhwa kemudian tampil di ruangan komen menjelaskan bahawa mereka telah mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.



Kredit foto: IG

Malah, Ardell sendiri mengesahkan doktor sudah memaklumkan berapa banyak kuantiti nanas yang boleh dimakannya dan ramai juga mendakwa nanas sebenarnya tidak memberi kesan pada kandungan ibu hamil.


Kredit foto: IG

Uisy, sedap pula tengok nanas Ardell ni! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 71
Komen

Previous : "Saya Kagum Dengan Perjuangan Kalian" - Achey Kongsi Cerita 'Frontliner' Covid-19

Next       : Yatt Hamzah Minta Selebriti Berhenti Tayang Gambar S*ksi

Komen Terbaru

Quote mosti 28-3-2020 07:47 PM
faraway1 replied at 26-3-2020 05:04 AM
Rasanya Malaysia aje yang pantang, lain tidak cam masa Pregnant dulu, my Venezuelan friend siap pesa ...

Bulan ke berapa boleh minum?

Lain-lain Komen

Quote umbut 25-3-2020 12:58 PM
Lantak kau lah... x penting
Quote trexxxxxi 25-3-2020 12:59 PM
Urm ok
Quote shernazz 25-3-2020 12:59 PM
Iols ingat apek mana la pic last tu...
Dah mcm apek.cite.p.ramlee nyanyi lagu
Aiiya cik.siti...
Quote Kurex 25-3-2020 01:01 PM
Ok.. yelah.. orait
Quote MisXoXo 25-3-2020 01:01 PM
Xmenarikkkk dua ni
Quote arffa 25-3-2020 01:03 PM
Ok next, biasa la yg tak bagi tu la nak buat.
Quote sapeka 25-3-2020 01:07 PM
Sedapnye nenas manis dan berjus
Quote namieamuro 25-3-2020 01:13 PM
ikut la nk mkn ape..bkn mslh kami

i confused bukan ke die ade masalah kesihatan..dh sihat sepenuhnye ke? last rse mcm berite pitam kt ikea..
Quote krustykrab 25-3-2020 01:17 PM
umbut replied at 25-3-2020 12:58 PM
Lantak kau lah... x penting

Tu larrr.  NEtizen ni pun mcm la benda ni penting sgt
Quote beatgirlX 25-3-2020 01:23 PM
Boleh makan..durian pun blh makan..cuma berpada2..dan ikut atas badan org tu jgk..
Dic semua boleh..pantang pun x yah..tp kesannya badan ko la nanti yg alami..
Quote belilies 25-3-2020 01:25 PM
Another nunis not worth the viral.
Quote nuhanis 25-3-2020 01:29 PM
Biar laa dia nak makan apa pun. Badan dia. Lagipun dah senyap kan, kena la create something untuk terus diperkatakan. Hahahak.
Quote Catpaw 25-3-2020 01:37 PM
Koserlah kisah korang musim2 covid nih
Quote sukacactus 25-3-2020 01:42 PM
Xberapa berkenan dgn 2 ketul ni
Quote munchkin 25-3-2020 01:46 PM
Lantaklah yg sibuk pasal ni nak buat apa. Pentinf ke dia ni
Quote SherryZass 25-3-2020 01:55 PM
Erkk.. Not worth it. Next!
Quote MsKathryn 25-3-2020 02:11 PM
Ok next..
Quote sukabacaje 25-3-2020 02:23 PM
nak makan nenas makan jelah. nak aku kira ke dalam dunia ni berapa ramai ibu2 mengandung yang makan nenas jugak ? bodoh another level. dah tahun 2020 dah ni hoiiii
Quote meow_tompok 25-3-2020 02:45 PM
bawak masuk banyak2 citer retis sendu kat porem ni

we want moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top