Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bosan Masa PKP, Hari-hari Suami Batalkan Wuduk Eyra Hazali

25-3-2020 12:05 PM|Oleh: LilRose| Komen: 121

Pelakon Eyra Hazali menarik perhatian pengguna Twitter selepas berkongsi momen bersemut dengan suami  penjaga gol Johor Darul Ta'zim, Muhammad Haziq Nadzli, 22.


Kredit foto: IG

Masa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) inilah pasangan bahagia mengambil peluang berbulan madu di rumah, kan?

Pemilik nama sebenar Hazirah Qasdina Hazali, 21, menerusi Twitternya menciap mengenai fiil suaminya yang kebosanan dalam tempoh PKP.

"Bosan sangat suami saya ni sampai hari-hari misi dia batalkan wuduk orang," ciapnya.


Kredit foto: Twitter

Amboi, manisnya. Cemburu semua yang bujang di luar sana dengan keromantisan mereka!

Ramai terhibur dengan perkongsian Eyra itu.


Kredit foto: Twitter

Ada yang cemburu tak? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
1
0
Komen: 121
Komen

Previous : Derma Salah, Tak Derma Pun Salah. Susah Nak Puaskan Hati Semua Orang - Alif Syukri

Next       : 'Kau Meroyan Pantang Dimaki" - Reaksi Diva AA Lepas Hospital Putrajaya Buat Laporan

Komen Terbaru

Quote mrsLY 28-3-2020 12:30 AM
ape2 la dik noonnn

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 25-3-2020 12:19 PM
Adoi... Xpe lah. Asalkn dik x tunjuk tgh jln2 gi umh org..
Quote beni_nikaido 25-3-2020 12:29 PM
good job dik. asalkan dok diam2 kat umah
Quote umbut 25-3-2020 12:37 PM
Eeeewwww...
Quote Sazida 25-3-2020 12:41 PM
Rengsa aku dgn laki bini ni.
Quote zuriey 25-3-2020 12:44 PM
Ini kawin muda bos tak mrh  ke..
Quote shernazz 25-3-2020 12:47 PM
Xpe la..laki.bini
Comel nya tangan eyra
Domok domok gitu
Quote pcr13 25-3-2020 12:51 PM
Perlu ke?!
Quote epuepy 25-3-2020 12:56 PM
Sendu sgt ko ni dik smpi mcm ni pn bole jd berita?
Quote epuepy 25-3-2020 12:57 PM
Lilrose ni pn spesis sepul cari gak. Berita retis sampah bwk masuk
Quote nura19 25-3-2020 12:58 PM
Yela mcm die je yg berlaki
Quote selipar_hijau 25-3-2020 12:58 PM
Ada video tak cara batalkan wuduk tu??
Quote AshkieLa 25-3-2020 12:58 PM
kena kecam dengan netizen,
sebok stress atau ngadu tengah ngandung pun orang doa buruk2..
tapi perilaku tu meminta minta sangat...
Quote arffa 25-3-2020 01:05 PM
zuriey replied at 25-3-2020 12:44 PM
Ini kawin muda bos tak mrh  ke..

Kawen takpe kot, ramai je pemain JDT kawen awal. Yang tak ok tu sbb mengadu dgn bos hahaha
Quote beta_carotene 25-3-2020 01:11 PM
eeehh kecibai nye
Quote Skuau 25-3-2020 01:12 PM
selipar_hijau replied at 25-3-2020 12:58 PM
Ada video tak cara batalkan wuduk tu??

buat 'live' kaa???
Quote Covid19 25-3-2020 01:16 PM
Poyonya
Quote Cookingholic 25-3-2020 01:23 PM
Tak paham maksud dia solat 5 minit jadi 5 jam. Takkan laki ko batalkan wuduk masa ko tgh solat dik? Lalu ko pun amik wuduk semula & solat berkali2 sampai amik masa berejam.  

Eh byk pulak masa aku sibuk nak pahamkan cerita wuduk dia kan
Quote merrissa 25-3-2020 01:23 PM
perlu kerrr bgtau org
Quote belilies 25-3-2020 01:24 PM
Bodoh. Perlu ke letak kat twitter.

Eh bias plop iols. Kalu retis tertentu iols xkisah. But then, sheols bukan level lina pompom.

Lihat semua komen(121)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top