Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Naim Daniel Dikecam Sunting Gambar Yang Di-Pertuan Agong

25-3-2020 11:40 AM|Oleh: Saiful| Komen: 46

Ramai yang kurang senang dengan tindakan Naim Daniel bila dia bertindak menyunting foto Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah untuk teaser lagu Covid-19.

Gambar tersebut memparkan Naim dan Ismail Izzani berdiri di sebelah Baginda yang sedang duduk memegang sekeping kertas bertulis #StayHome dan #DudukRumah.


Kredit foto: VIA mStar Online
Menyedari kesalahannya itu, Naim tampil meminta maaf secara terbuka melalui Instagramnya.

"Saya minta dan perkara itu tidak akan berulang lagi," katanya.


Dia juga telah memadam foto tersebut selepas menerima kecaman netizen.

Difahamkan lagu baharu tersebut penuh dengan nasihat kepada orang ramai berkaitan dengan Covid-19.

Foto: IG
Menariknya ia turut menyelitkan sedutan nasihat daripada Azwan Ali yang tular baru-baru ini. 

Bagi yang belum tengok, nah dengarkan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 46
Komen

Previous : Derma Salah, Tak Derma Pun Salah. Susah Nak Puaskan Hati Semua Orang - Alif Syukri

Next       : Bosan Masa PKP, Hari-hari Suami Batalkan Wuduk Eyra Hazali

Komen Terbaru

Quote AppropriateNick 27-3-2020 11:41 PM
umbut replied at 25-3-2020 12:38 PM
Biar muka x hensem.. jgn bengap

pakej sekali ke muka tak berapa nak siap plus bengap

Lain-lain Komen

Quote Megikari 25-3-2020 11:42 AM
Takkan la benda camtu pun tak boleh pikir. Ni cubaan nak masuk dalam statistik retis bengap ke apa. Ke, memang sengaja nak attract attention orang?
Quote bulalof 25-3-2020 11:45 AM
kids nowadays, the more advance the world they are living in, the more stupid that they have become.
Quote dubuk 25-3-2020 11:50 AM
kau ingat itu ayah kau ?
Quote bakingsoda 25-3-2020 11:55 AM
kalau la kebodohan yg ada dl.m internet ni boleh dibuat vaksin, aku rasa cukup stok utk satu dunia sembuh
Quote otai_g 25-3-2020 11:59 AM
typical artis sangkak malaysia cr publisiti, buat bnd yg menjadi kemarahan ramai, pastu mintak maaf.
Quote Ladybird910 25-3-2020 12:07 PM
Duit 10k dpt mekdi xle donate2 ke kat fan??pfftttt
Quote CiliPadiSedap 25-3-2020 12:12 PM
dia punya bodoh pekat betul macam akar tongkat ali
Quote meow_tompok 25-3-2020 12:20 PM
naim daniel is cancel
tak payah sibuk nak nasihat rakyat
cukup menteri, polis, atm buat kerja ... mereka ni 'azan' terus je kat telinga yg degil kat luar tu

Quote VuJiE 25-3-2020 12:26 PM
once dah famous makin stupid eh?
Quote nura19 25-3-2020 12:28 PM
Nasib cpt delete..kang x psl jd kes pulak
Quote Aai2 25-3-2020 12:33 PM
Artis ni kalau org kutuk golongan meraka..masing2 mengelupar..tp akal x tau letak kat mana..
Quote umbut 25-3-2020 12:38 PM
Biar muka x hensem.. jgn bengap
Quote razeadel 25-3-2020 12:54 PM
nampak naik kt  youtube..ingtkN collabs ngn sape..si naim rupenye
Quote Fettybombom 25-3-2020 01:02 PM
Gud job la 2 org ni... Duduk2 rumah buat lagu.. Mana yg ditegur tu, btulkanla... Aku percaya naim n ismail jenis merendah diri
Quote Kurex 25-3-2020 01:02 PM
Kau post gambar bogel dekat iols baru iols maafkan kau
Quote Izumieza 25-3-2020 02:47 PM
bakingsoda replied at 25-3-2020 11:55 AM
kalau la kebodohan yg ada dl.m internet ni boleh dibuat vaksin, aku rasa cukup stok utk satu dunia s ...

Betul tu.. tapi risau pulak dah sembuh pakat2 jadi bodoh macam diorg jugak
Quote fadz84 25-3-2020 03:03 PM
Ladybird910 replied at 25-3-2020 12:07 PM
Duit 10k dpt mekdi xle donate2 ke kat fan??pfftttt

Hafiz Suip kan yg dpt voucher mcD 10k tu..
Quote Armand2018 25-3-2020 03:05 PM
Duit kau menang tu belum dapat kat tangan takut nanti melayang ke lawyer fee
Quote Ladybird910 25-3-2020 03:07 PM
fadz84 replied at 25-3-2020 03:03 PM
Hafiz Suip kan yg dpt voucher mcD 10k tu..


Eh bukan si ND ke..kat benang mana ntah aku bc dia y dpt..sbb juara.haha..xkisahlaaa sapa dapat..woii,nak mekdi plsss..

E-class,
Request dari peminat tak bernama

wkwkwkwk

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top