Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hairul Azreen Dikecam Tak 'Study' Sebelum Interview Datuk LCW

25-3-2020 10:21 AM| Komen: 95




Sama ada ianya 'bergurau' atau betul-betul tidak tahu, Hairul Azreen sekali lagi mencetuskan kontroversi dalam slot santai bersama lagenda badminton negara, Datuk Lee Chong Wei di laman instagramnya.

Dengan memulakan pertanyaan "Berapa minggu Encik jadi pemain nombor 1 dunia?" ia mengundang ketidakpuashatian para pengikutnya. Masing-masing seperti tidak percaya soalan itu yang akan terbit dari Hairul. Ia juga membuktikan yang Hairul tidak membuat 'homework' berkenaan latar belakang Lee Chong Wei sebelum sesi temubual tersebut.


Sesi live itu berlangsung dalam suasana baik dan Lee Chong Wei sendiri menjawab soalan tersebut dengan fakta iaitu "Saya tujuh tahun" tanpa memerli atau bertanya kembali soalan tersebut. Ramai menyifatkan Lee seorang yang merendah diri kerana tidak berasa tersinggung dengan soalan tersebut. Namun tidak bagi peminat bintang lagenda tersebut.


IG

Biarpun begitu perkongsian itu lebih banyak memberi manfaat apabila ramai teruja mendengar suara Lee Chong Wei sendiri serta berasa cemburu kerana Hairul dihadiahkan raket badminton oleh bintang negara itu.




IG

IG

Sebagai aktor yang berpengaruh dan mempunyai pengikut sehingga 4.4juta, Hairul Azreen seharusnya membuat kajian terlebih dahulu sebelum 'live' dengan tetamu jemputan, lebih-lebih lagi jika ia membabitkan bintang ternama seperti Datuk Lee Chong Wei. Jadi tidaklah nampak pemalas sangat kan? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 95
Komen

Previous : "Saya Kagum Dengan Perjuangan Kalian" - Achey Kongsi Cerita 'Frontliner' Covid-19

Next       : Takut Tengok Ardell Selamba Bedal Nanas? 'Jangan Risau, Doktor Kata Boleh' - Nadzmi

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 5-4-2020 09:52 AM
Posting keknis keluar kt explore. Bwaheheheggagagagagagahahaha keknis beli barang2 dapur cap marhaen?!

Lain-lain Komen

Quote julielapadite 25-3-2020 10:44 AM
Bila masa dia ni pernah cerdik? Huntong la kaya
Quote FY08 25-3-2020 10:50 AM
julielapadite replied at 25-3-2020 10:44 AM
Bila masa dia ni pernah cerdik? Huntong la kaya

Sbijik ayat aku nk tanya jgak
Quote vee_zara 25-3-2020 10:53 AM
Awat laaa LCW ni p layan si bodoh ni
Quote Managerara 25-3-2020 10:54 AM
Patut berape lama..haha lawakla herol..brape minggu pun voleyyy
Quote monxys 25-3-2020 10:59 AM
pernah ke dia ni keluar kenyataan yg menunjukkan kecerdikn beliyau.

Quote bakingsoda 25-3-2020 11:05 AM
asal ade thread kekrul keknis tak lain tak bukan berkaitan riak atau kebodohan
Quote mixed 25-3-2020 11:23 AM
Bini dia lupa nak ajar laki nya
Artis lain sibuk bt live bual bicara dia pn nak tp tahap pengetahuan ko sekolah x ko srp x
Quote L_Z 25-3-2020 11:25 AM
Semakin bodoh dan busuk ja dakkerol ni.........
Quote alieyrina 25-3-2020 11:33 AM
X pandai 1 hal..rupa x mandi 1 hal
Quote MadameOnion 25-3-2020 11:41 AM
Duduk rumah ni aku harap kekrul lembam banyakkan membaca..tambah ilmu..badan sado tapi bodo..tapi ye lah kan..mmg tu dambaan wanita sekarang ni..tapi mcm aku agak potong bila laki tu bodo..tak pandai takpa..jgn acah2 pandai mcm kekrul lembam
Quote AdikSuka 25-3-2020 11:54 AM
luls lembam. meols harap iq kekrol ni tak menurun ke anak2.
Quote Megikari 25-3-2020 12:00 PM
What do u guys expect.. Pfffttttt
Quote SherryZass 25-3-2020 12:05 PM
Bila je dia 'pandai'?
Quote niena90 25-3-2020 12:06 PM
Dia ni elok diam bisu je daripada buka mulut. Rupa dah ok tapi once dia buka je mulut bersuara terserlah kebodohan kebengapan keterencatan dia! I kenot believe why fakenis married him haha! Tp dedua pun sama jer
Quote nura19 25-3-2020 12:32 PM
Untung dpt hadiah
Quote wickedwisdom 25-3-2020 12:37 PM
Jgn bukak mulut, tayang body je. Duduk situ diam2
Quote beatgirlX 25-3-2020 12:46 PM
Aku adore je DLW..movie dia pun aku tgk dan support..cuma x support dia bg hadiah kat kekrul ni ..hmmm
Quote shernazz 25-3-2020 12:49 PM
Asal nampak chong wei
Iols teringat status dia "banyak nya jubor di rumah"
Quote shi_jewel 25-3-2020 01:01 PM
shernazz replied at 25-3-2020 12:49 PM
Asal nampak chong wei
Iols teringat status dia "banyak nya jubor di rumah"

jubur...

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top