Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Hiburan Trending Lihat artikel

"Jangan Jadi Bodoh!"- Ada Produksi Masih 'Shooting', Michael Ang ‘Naik Hantu'

Oleh: Saiful|24-3-2020 06:03 PM Komen: 7
Michael Ang marah bila ada lagi produksi yang masih menjalani penggambaran walaupun arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) telah dikeluarkan oleh kerajaan.

Luahannya menerusi sebuah video di Instagram baru-baru ini mendapat sokongan ramai termasuk rakan artis seperti Fazura, Neelofa, Dira Abu Zahar, Elvina Mohamad dan Vicha.

Kredit foto: IG
"Production yang masih shooting stop aje la. Dah la sekali shoot ada 30 lebih orang akan berada kat satu tempat. Satu aje kena...habis.

"Sendiri buat la kira-kira ya! Jangan sebab kerugian wang ringgit bertukar ke kerugian nyawa! Don???t be stupid n selfish! Luv u all and stay safe," tulisnya pada ruangan kapsyen.


Fazura dalam komennya menyokong apa yang diperkatakan Michael dan sampai sekarang bingung dengan sesetengah produksi yang masih berdegil.

Sebelum ini pun Amy Search dah mengamuk bila anaknya Nabila masih menjalani penggambaran.

Syarikat produksi takut menangggung kerugian. Berbaloikah gadaikan nyawa sendiri dan orang lain? Jangan menyesal di kemudian hari sudahlah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 7
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote fizamn 26-3-2020 11:17 PM
Tutup pintu letak notis depan pintu..  selain pdrm atm sila letak barang depan pintu selepas tekannloceng... Hehehe.. tambah sila pulang selepas hantar barang.. hahah mau kena humban jawabnyee..

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 24-3-2020 06:54 PM
Aku pun ada acik kepam yg ajak mak pi rumah dia..mental makcik ni. Berapa kali dah tegur
Duduk rumah bukan bermakna duduk rumah kau
Tak dibenarkan gi rumah mak mentua, mak sendiri ke sedara or jiran. Takboleh pegi rumah sebelah pun, paham
14 hari tak boleh pegi rumah orang supaya kau tak bawa debu, spora ke virus ke rumah org tanpa sengaja
Quote Tinot7 24-3-2020 07:31 PM
mungkin level diorg kena tunjuk vidclip camni..


Quote biozipstar 24-3-2020 09:36 PM
konsepnya orang emang x paham lah nape kena duduk rumah.. adoyai
Quote Leonclay 24-3-2020 10:55 PM
Tinot7: mungkin level diorg kena tunjuk vidclip camni.. VgQ20H9rLcw


Anak2 kt umah pn faham x blh keluar..melasak la dlm rumah smp terbalik pn..bgs gk ada papa & pipi bg pesanan..anak yg 2 thn siap ulang..xblh keluar, ada coronavirus (dgn muka bersungguh2) hahahah
Quote irapie 25-3-2020 07:16 AM
ermmm duit laaa tuuu.. rugii oiii
Quote damian_lee 25-3-2020 07:46 AM
KIM.K replied at 24-3-2020 10:54 AM
Aku pun ada acik kepam yg ajak mak pi rumah dia..mental makcik ni. Berapa kali dah tegur
Duduk rum ...

Samalah mcm acik and akak sedara aku
Dah sound banyak kali  duk rumah dah
Gigih berkeliaran and datang rumah aku

Koserr la aku ....
Xlarat dah nak cakap mcm mana

Pastu kadang masak something
Dia hantar ke rumah
So jadikan alasan nak dtg umah aku
I know it’s rezeki tapi keadaan skrg ni tidak seharusnya mcm tu ...

Quote fizamn 26-3-2020 11:17 PM
Tutup pintu letak notis depan pintu..  selain pdrm atm sila letak barang depan pintu selepas tekannloceng... Hehehe.. tambah sila pulang selepas hantar barang.. hahah mau kena humban jawabnyee..

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top