Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Nak Masuk Wad, Pramugari Lari Dari Hospital

24-3-2020 05:32 PM Komen: 140
Seorang pramugari yang mempunyai simptom Covid-19 disahkan melarikan diri dari Hospital Parit Buntar, Perak, petang Isnin, lapor mStar Online.

Perkara itu disahkan Ketua Polis Daerah Kerian, Superintendan Omar Bakhtiar Yaacob.

"Kita terima laporan daripada pihak hospital. Buat masa ini kita tengah menguruskan perkara ini.


Kredit foto: mStar
"Dia kini sedang dalam perjalanan ke Hospital Parit Buntar (Perak). Itu maklumat terakhir yang saya boleh kongsi setakat ini," katanya.

Bagaimanapun, wanita itu belum disahkan positif Covid-19, sebaliknya hanya menunjukkan gejala jangkitan virus berkenaan.

Sebelum ini, tular laporan polis mendakwa pramugari dengan simptom Covid-19 melarikan diri ketika ditempatkan di  bilik isolasi Hospital Parit Buntar untuk saringan.

Katanya, dia melarikan diri dengan abangnya selepas menolak untuk dimasukkan ke wad Hospital Taiping. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 140
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote VirusCinta 25-3-2020 09:49 PM
meow_tompok replied at 24-3-2020 06:19 PM
elok juga mati cepat sikit.
tak pun jumpa sensei kot2 ada ubat tradisional yg bole merawat covid ...

Ubat Nye...kelawar kering buat sup....

Lain-lain Komen

Quote belilies 24-3-2020 05:35 PM
Bodoh. Kalau +ve selayaknya dicerca dia neh.
Quote munchkin 24-3-2020 05:40 PM
Kenapa tutup muka. Mcm mana nak cari!!!!!
Quote Artemesiaa 24-3-2020 05:42 PM
Satulah pulak polis nak kena cari dia ni
Quote TravellingBear 24-3-2020 05:44 PM
Adekah ada khabar angin mengata kan wad isolasi tu ibarat death sentence
Quote Kurex 24-3-2020 05:49 PM
Lahnatttttttttttt
Quote TravellingBear 24-3-2020 05:49 PM
munchkin replied at 24-3-2020 05:40 PM
Kenapa tutup muka. Mcm mana nak cari!!!!!

Masa berita ni ditulis, abg dia dah bawak dia ke Hosp Parit Buntar semula

Dia tknk pegi wad isolasi hosp taiping. Padehal belum lahi test ntah negatif ke positif... haihh ada peluang free pon takmoh. Org lain nak test kena bayar
Quote nuno 24-3-2020 05:50 PM
Suri hati mr pilot neh
Quote brogi 24-3-2020 05:50 PM
perempuan ni geng tabligh jugak ke?
Quote munchkin 24-3-2020 05:51 PM
TravellingBear replied at 24-3-2020 05:49 PM
Masa berita ni ditulis, abg dia dah bawak dia ke Hosp Parit Buntar semula

Dia tknk pegi wad iso ...

Gari je pempuan bodoh ni. Geram pulak aku menyusahkan orang!!!!
Quote Tinot7 24-3-2020 05:56 PM
lari sbb takut ke?
Quote HannahMontana 24-3-2020 05:57 PM
Di Penang  lebih 1 ribu org kena convid  + tp xmahu dapatkan khidmat kakitangan hospital  Melayu,katanya sejak DAP   xde dalam kabinet.
Quote Megikari 24-3-2020 05:59 PM
Airline mana tu? Sila pecat staf bodoh macam ni
Quote famri7 24-3-2020 06:00 PM
Takpa nanti akan ada organisasi pro ketuanana akan ambik heshe jd setiusaha or whataver shit post
Quote Rahah 24-3-2020 06:02 PM
Tak fahamlah yang suka lari2 ni... kalau lari lagi kena bash dengan netz... better bagi kerjasama la dengan kkm... bukan buat salah pun... aishhh...
Quote VirusCinta 24-3-2020 06:04 PM
Tolong buat sekatan dan buru minah ni Dan abng dia sampai ke Lubang cacing.
Quote tagas 24-3-2020 06:04 PM
gelenyar punya betina
Quote ellejo 24-3-2020 06:06 PM
elok je she main facebook aku tengok status dia tadi
Quote ellejo 24-3-2020 06:10 PM
Megikari replied at 24-3-2020 09:59 AM
Airline mana tu? Sila pecat staf bodoh macam ni

kata orang sheols bukan cabin crew. student edufly katanya
Quote meow_tompok 24-3-2020 06:19 PM
HannahMontana replied at 24-3-2020 05:57 PM
Di Penang  lebih 1 ribu org kena convid  + tp xmahu dapatkan khidmat kakitangan hospital  Melayu,kat ...

elok juga mati cepat sikit.
tak pun jumpa sensei kot2 ada ubat tradisional yg bole merawat covid


Lihat semua komen(140)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top